Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

terapiye gittim ama şimdi okadar rahatımki kendime inanamıyorum hiç kasmıyorum bu problemimi hallettim.....söylediklerini yapıcam inşaallah[/QUOTE]
yap canım inşallah hamile kalırsın ama çok kafana takma 6 ay falan bu şekilde deneyin .inşallah olucak

kız cadı niye selam vermiyon deminden beri ordan öleeeeee bakıyon .geliyodu nohutum seni öpmeye sırnaşık şey

teyzoşşşşşşşşşşşşşşşşş
yerim seni öperim öperim öperim yinede doymam ŞenizŞenizŞeniz[/QUOTE]

hehe alıştı desene millet benimkide fasülye olur inşallahhhhh

ya ben f5e basınca bomboş bi sayfa geliyo bende bi önceki sayfaya gidip devam ediyorumyerimseniben

terapiye gittim ama şimdi okadar rahatımki kendime inanamıyorum hiç kasmıyorum bu problemimi hallettim.....söylediklerini yapıcam inşaallah[/QUOTE]
yap canım inşallah hamile kalırsın ama çok kafana takma 6 ay falan bu şekilde deneyin .inşallah olucak

kız cadı niye selam vermiyon deminden beri ordan öleeeeee bakıyon .geliyodu nohutum seni öpmeye sırnaşık şey

teyzoşşşşşşşşşşşşşşşşş
yerim seni öperim öperim öperim yinede doymam ŞenizŞenizŞeniz[/QUOTE]

yaww ben nohutumu unutmuşmuyumm-tatlicadiarzu- ay ben ölürüm ona öpsün beni bende anasını öpiyim oda hissederrr

hımm inşallah canım ya bende 2005 aralıkta evlendim 2007 şubattan beri istiyorum ama olmuyo korunurken hamile kalıp kaybettim bidahada olmadı:1no2:

hoşbulduk bebemmm yaw kocik hasta izin almış geldi yatırdım şimdi biraz terlesinn ona sıkıldım biraz
geçmiş olsun canım
siz negüzel birbirinizi tanıyorsunuz ben kimseyi tanımıyorum
bende tanıtayım kendimi kaydirigubbakcemile3
gencim güzelim sexiyim çekiciyim kocca memelerim var boyum 1.80. bodrumda yaşıyorum karnımda bir çapkın ördek taşıyorum adı nohut.çok gevezeyim oğlumda tam bir sapık .ona göre savun kendini.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
güzel kız gördümğ hiç dayanamaz öper.
iyiyiz güzelim ne olsun..yine işteyiz..çalışıyoruz..sen nasılsın bakalım..3 gün kaldı meleğimi bekliyorum
ayyy ne güzel hadi inşallah canım benim bu hafta süprizler bekliyorum demiştim bir süprizd senden gelsin .şu an kayra escales serra84 sumoş var süpriz yapacaklar birde 2 kişi daha var aşılama olan ama onlar yeni tabi bilemem .inşallah hepiniz hamile kalırsınız.
GÜLÜM SIKMA CANINI SEN YUMURTLAMA GÜNLERİNİ HESAP ET VALLA BEN ÖYLE YAPTIM O GÜNLERİDE DEĞERLENDİR CANIM TUTUYOR VALLA AMA BENİM Kİ GİBİ KİMYASAL TUTARSADA SIKMA CANINI ANACIM

KUŞUM BEN BURDAYIM GELİYORUM YETTİM GALİ

HOŞGELDİN CANIM BENİM

EVET CANIM HEMDE ÇOK FAYDALI[/QUOTE]

sabret tatlım allahım emeklerini boşa çıkarmaz inşallah .
nohutuma yap bir fıstık ta öpsün kaydirigubbakcemile3

hımm inşallah canım ya bende 2005 aralıkta evlendim 2007 şubattan beri istiyorum ama olmuyo korunurken hamile kalıp kaybettim bidahada olmadı:1no2:

rabbim inşallah hiçbirimize çocuk hasreti yaşatmasın umarım inşaallah sende tez zamanda mutlu seviçli haberi alırsın...

memnun oldum arkadaşlar hepinizi tanıdığıma sevindim samimiyetiniz için teşekkürler..

kociş yatıyoyaa hastaya tutturdu şimdi aşkım gel yanıma uyuyalım diye ne uykusu yaww neyse gönlü olsun görüşürüzzzz byyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…