Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

beryalll naber cnmm
iyiyim tatlım sen nasılsın bakalım .oğluşum öpüyo teyzesini Şeniz
terapiye gittim ama şimdi okadar rahatımki kendime inanamıyorum hiç kasmıyorum bu problemimi hallettim.....söylediklerini yapıcam inşaallah
yap canım inşallah hamile kalırsın ama çok kafana takma 6 ay falan bu şekilde deneyin .inşallah olucak

kız cadı niye selam vermiyon deminden beri ordan öleeeeee bakıyon .geliyodu nohutum seni öpmeye sırnaşık şey

teyzoşşşşşşşşşşşşşşşşş
yerim seni öperim öperim öperim yinede doymam ŞenizŞenizŞeniz[/QUOTE]

yaww ben nohutumu unutmuşmuyumm-tatlicadiarzu- ay ben ölürüm ona öpsün beni bende anasını öpiyim oda hissederrr[/QUOTE]
öpüyo hemde dudaktan teyzesi .sende öp annesini bakalım ohhh gel bende seni öpim arkadaşım .
beryal+, ESCALES+, hulya879, , mc_mel,, zeyneppk, ÖZLEMıMSıN KIZLAR SICAKTAN BAYILDINIZMI ?
yok şekerim burdayız...nohutuma mama yediriyordum .
benim gibi pimpirikli desene
bende bazen kansermiyim diyom kocişe
oda gene başladın kapat şu şom ağzını diyokaydirigubbakcemile3
kızzz ne demek o öyle .:1shok::1shok::1shok:
hakketten kapa şu ağzını böyle şeyler içinde birdaha açma sakın .tövbe de beeee .:1shok::1shok::1shok:
dur daha benim oğluşuma kız yapacan ya neler diyosun sen bakim . klava:
evet çok sıcak allah hamilelere güç versin....Amin..
amin canım hele ben bodrum da yaşıyorum .yanıyoruz çok sıcak burası
terapiye gittim ama şimdi okadar rahatımki kendime inanamıyorum hiç kasmıyorum bu problemimi hallettim.....söylediklerini yapıcam inşaallah
yap canım inşallah hamile kalırsın ama çok kafana takma 6 ay falan bu şekilde deneyin .inşallah olucak

kız cadı niye selam vermiyon deminden beri ordan öleeeeee bakıyon .geliyodu nohutum seni öpmeye sırnaşık şey

teyzoşşşşşşşşşşşşşşşşş
yerim seni öperim öperim öperim yinede doymam ŞenizŞenizŞeniz[/QUOTE]

hehe alıştı desene millet benimkide fasülye olur inşallahhhhh[/QUOTE]
inşallah canım sen hamile kalda ben ona isim bulurum hemen .nilüşün bebeğine miniş taktım ismini sana da bulurum hemen .
evet çok yeni vajinismusla çok zaman kaybettim oyüzden hemen olsun istiyorum
canım sen söylediğim gibi 6 ay dene bence .sabırlı ol ve rahat bırak kendini kafana takarsan da olmaz unutma stres yok relaxx

oyyyyyyyyyyyy teyzoşum ŞenizŞenizŞeniz

psikologlarmı yardımcı oluyo kadın doğumcularmı sevindim erkenden atlatmışsın

kadın doğumcuların bu hastalığa hiçbir faydası olmuyor sadece teşhis koyuyorlar psikologlar ilgileniyor teşekkür ederim aslında çokda erken değil ama 7 -15 yıl yapamayanlar var çok şükür

memnun oldum arkadaşlar hepinizi tanıdığıma sevindim samimiyetiniz için teşekkürler..
ne demek kuşum tekrardan hoşgeldin aramıza
kociş yatıyoyaa hastaya tutturdu şimdi aşkım gel yanıma uyuyalım diye ne uykusu yaww neyse gönlü olsun görüşürüzzzz byyy
kız git naz yapıyo .yanına git de uyut kocanı.
aaaaaaaa kızlar konuşsanıza uykum geldi yaaaaaaaaa
yaaa sen de hep bize kızıyon teyzoş birazda sen konuş ama :1shok:delikafaduldenkaydirigubbakcemile3
psikologlarmı yardımcı oluyo kadın doğumcularmı sevindim erkenden atlatmışsın
kız cadı en sonunda geldin aramıza
:teytey::teytey::dance::dance::teytey::teytey::dance::dance:uykum açıksın bari

:teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…