memnun oldum arkadaşlar hepinizi tanıdığıma sevindim samimiyetiniz için teşekkürler..
zeynep nasıl yendin vajinusmusu
tamam güzelim..sen git kocanın yanına..görüşürüz..hihoyyyt..byeekociş yatıyoyaa hastaya tutturdu şimdi aşkım gel yanıma uyuyalım diye ne uykusu yaww neyse gönlü olsun görüşürüzzzz byyy
psikoloğa gittim 10 günde yendim şimdi eski halimden eser yok
kociş yatıyoyaa hastaya tutturdu şimdi aşkım gel yanıma uyuyalım diye ne uykusu yaww neyse gönlü olsun görüşürüzzzz byyy
iyiyim tatlım sen nasılsın bakalım .oğluşum öpüyo teyzesini Şenizberyalll naber cnmm
yap canım inşallah hamile kalırsın ama çok kafana takma 6 ay falan bu şekilde deneyin .inşallah olucakterapiye gittim ama şimdi okadar rahatımki kendime inanamıyorum hiç kasmıyorum bu problemimi hallettim.....söylediklerini yapıcam inşaallah
yok şekerim burdayız...nohutuma mama yediriyordum .beryal+, ESCALES+, hulya879, , mc_mel,, zeyneppk, ÖZLEMıMSıN KIZLAR SICAKTAN BAYILDINIZMI ?
kızzz ne demek o öyle .:1shok::1shok::1shok:benim gibi pimpirikli desene
bende bazen kansermiyim diyom kocişe
oda gene başladın kapat şu şom ağzını diyokaydirigubbakcemile3
amin canım hele ben bodrum da yaşıyorum .yanıyoruz çok sıcak burasıevet çok sıcak allah hamilelere güç versin....Amin..
yap canım inşallah hamile kalırsın ama çok kafana takma 6 ay falan bu şekilde deneyin .inşallah olucakterapiye gittim ama şimdi okadar rahatımki kendime inanamıyorum hiç kasmıyorum bu problemimi hallettim.....söylediklerini yapıcam inşaallah
canım sen söylediğim gibi 6 ay dene bence .sabırlı ol ve rahat bırak kendini kafana takarsan da olmaz unutma stres yok relaxxevet çok yeni vajinismusla çok zaman kaybettim oyüzden hemen olsun istiyorum
aaaaaaaa kızlar konuşsanıza uykum geldi yaaaaaaaaa
vildan sen hamile kaldığında akıntın oldumu bembeyaz
psikologlarmı yardımcı oluyo kadın doğumcularmı sevindim erkenden atlatmışsın
valla hatırlamıyom canım :1no2:tam 9 sene önce 2000 mayısında hamiş kalmıştımşakkıdı
:jeyyar::jeyyar:gülü gülüüüü
ne demek kuşum tekrardan hoşgeldin aramızamemnun oldum arkadaşlar hepinizi tanıdığıma sevindim samimiyetiniz için teşekkürler..
kız git naz yapıyo .yanına git de uyut kocanı.kociş yatıyoyaa hastaya tutturdu şimdi aşkım gel yanıma uyuyalım diye ne uykusu yaww neyse gönlü olsun görüşürüzzzz byyy
yaaa sen de hep bize kızıyon teyzoş birazda sen konuş ama :1shok:delikafaduldenkaydirigubbakcemile3aaaaaaaa kızlar konuşsanıza uykum geldi yaaaaaaaaa
kız cadı en sonunda geldin aramızapsikologlarmı yardımcı oluyo kadın doğumcularmı sevindim erkenden atlatmışsın
:teytey::teytey::dance::dance::teytey::teytey::dance::dance:uykum açıksın bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?