oldu herhalde becerdimolur gülüm alıntının yanında NO yazısı var almak istediğin yazıları tıklıyorsun en son yazacağını seçip alıntıya basıyorsun gülüm sonrada yazmak istediklerini yazıyorsun canım benim
CADIARZUayyy akşam olmadı bugün yaaa
görüşürüz canım byeeee
:a015::a015::a015::a015::a015:
valla gülüm şuan her yanım ağrımaya başladı bilgisayarın başında oturmaktan bir zaman geçsede eve gitsek valla
ana üzüldüm valla inşallah sorun hallolur canım ya :çok üzgünüm:
ayyy akşam olmadı bugün yaaa
amin canım yaa adam bu krizde işzi kalmaz inşallah aslında çok değil 760 tl ama bizim patron 1 liranın hesabını sorar
gülüm toptan gıda yerinde çalışıyorum muhasebe işinde çalışıyorum gülüm kilo konusunu hiç deme gitsin zaten ben bittim nasıl veririrm oda belli değil yakında kırarım kafayı kilo konusundaesca sen calışınyormusun ne iş yapıyrsunn ya diğer başlıga az baktım milelt zayıf zayıf hamile kalmıssss kılo da ya 3 ya 5 almıs anam boğazıma bakıcam kılo almaya hakkım yok benım çünkıı zaten 167 cm 70 kg tosuncugum nefret edıyorum hayatım en kılolu dönemındeee gittim hamile kaldımmm kızalr 90 olurmuyummmm ...tmm cok zayıf değildım balık etlıydım ama güzeldım bana yakışlıyr 60 62 kgler ama 70 yakıpşmıyorrrrrrrrrrrrrrrrr
heeyyyy sllmm aarrkkaaddaaşşllaaarr ooorrddaa mııısıınnıızz
aynen öyle güzelim becermişsinoldu herhalde becerdim
CADIARZU
deneme
hoşgeldin canım aramızaslm arkadaşlar ben yeni katıldım meraba nasılsınız ben 20 yaşında 2senelik evliyim ve çocuk istiyorum prolaktinim yüksekti 85 falandı şimdi ilaçla düştü 1 bile yok artık kistlerim var adet olamıyorum ilaçla oluyorum bu ay klomene başlıcam adet olunca bide sandoz diye şeker ilacı verdi bunları kullanan varmı
a.s.:lepi::ecrin_bebek:
buna sevindim canım benimsaol esca bende merak etmısıtm öğrendım sağol şekerimm
valla gülüm bilsem yardımcı olurdumkızlar umurta takibii sormuştum bilen yokmu
bye cnmmmHoŞÇakal canım gÖrÜŞÜrÜzz
tam yerınde calışıyorsunnn cnmmm konuya iyi gitti:)gülüm toptan gıda yerinde çalışıyorum muhasebe işinde çalışıyorum gülüm kilo konusunu hiç deme gitsin zaten ben bittim nasıl veririrm oda belli değil yakında kırarım kafayı kilo konusundadelikafadulden
cnmm benım bilğim yok kafamçokkarıştıkızlar umurta takibii sormuştum bilen yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?