aki.nobabi allah tamamnına erdirsin inşallah sağlıkla
dyd hoşgeldin cnm =)) mercan güle güle cnm xD
cnım benim hayırlısı olsun .ben yağmur suyunu bilmiyorum .senağlamaönümüzdeki adet dönemimde dr gitmiyecem ozaman onuda deniyecem yüce rabbim ozaman vermezse tabiii
sen üzülme bebişine birşey olmasın umut dünyası işte allah zamanını elbet biliyor ama işte ama duramıyorum birşeyler yapmadan
hoşbulduk canım iyiyim 12 gelmişti adetim klomen bu gün bitiyor 3 gün sonra gidicem dr ovitrelle istiyecem bakalım hayırlısı
ya beryal burda yağmur yağıyor ben yağmur suyunu içmek istiyorum ama nasıl olduğunu bilmiyorum sen biliyormusun canım
doruk sen nasılsın canım kusura bakma annenle ceney daldım ŞenizŞeniz
tamam o zaman tatlım senle aynıyız biz.sen ben ve çitoscanım son adet tarihinin ilk günü ne senin önemli olan o listedeki tarih 6 ocaktı da onu da değiştireyim o zaman.
canım o listedeki adet tarihim doğru ama benim yumurtam geç atılmış geç döllenme oldu bende.Yani şu an sat tarihi 13 ocak olanlarla bir benim bebğim ama kayıtlara işlemlere 6 ocak geçiyoruz doğrusu o diye...
hoşgeldin canımben geldim
canım yumurta takibi uzun zaman alıyo yani adetinin 4 yada 5 ini günü gidiyon sonra 3 gün sonra falan birdaha gidiyon .sonra 2 gün sonraya bir daha çağırıyo en sonda yumurtan büyümüşse çatlatma iğnesi vuruyokızlar aranızda yumurta takibi yaptıran varmı izinlrin yazılması lazım ona göre yazdıralım hangi günler cagırıyor doktor
hoşgeldin canım .aramıza.benimde kist vardı ameliyatla alındı .o sandoz dediğin glukofen dir üztüne baksana eğer glukofense bende kullandım ondanslm arkadaşlar ben yeni katıldım meraba nasılsınız ben 20 yaşında 2senelik evliyim ve çocuk istiyorum prolaktinim yüksekti 85 falandı şimdi ilaçla düştü 1 bile yok artık kistlerim var adet olamıyorum ilaçla oluyorum bu ay klomene başlıcam adet olunca bide sandoz diye şeker ilacı verdi bunları kullanan varmı
a.s.:lepi::ecrin_bebek:
selam kızlar biz geldikk =) dikkat ederseniz artık biz diyorum xD
hoşgeldiniz canım bebişin ve sen nasılsınız bakalım .serra84 te hamile:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?