Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canııııımmm hadi inşallah yaa.çok sevindim.hatırlıyosan nilüfer de ovulasyon testinde silik gördüğü ay hamiş olmuştu.inşallah senin de öyle olacak kuşum yaa.inanıyorum ben buna.güzel düşünelim güzel olsun canımcımmm

ana rufeyda hamilesın ozaman kızzzzzzzzzzzzzzz
kan testı yaptr..birde su var ilişkı den hemen sonrakı sabah yaparsan pozitif cıkıyormusss onada dıkkat ettt..eger normal bir sabahsa ertesı sabah değilse kesın hamilesınnnnnn

ayyy rufeyda ben yanlış okumusum gebelık testi diyee :1closedeyes:uykuluyum yaaa sacmaladım...
bende o testı alıcaktımm mantıgıma yatmıstı işe yarıyrmusss cnmm

rufeyda sana rep vermek için calıştım ama veremedım galıbaa herkese verdım sana vermek içinn ama olmadı inş. öncedne vermısımdırr uykuluyum yaa suan hatrlamıyorumm:1closedeyes:

inşallah canım ya inşallah
aslında benim bazı aylarda yumurtlamam olmuyormuş dr öle dedi
ben yyumurtluyomuyum diye test yaptım çok şükür bu ay yumurtlayacagım inşallah:dance:

canım hcg degil ovulsyon testi yaptm inşallah bu ay bende güzel haber veririm inşallahhhh

rufiş biz senle aynıyız galıbaa sende 2006da evlendın sanırsammm temmuzda evlendım ben ..kaç yasındasın sen cnmmm

tamam canım bi ara bekliyorum artık:jeyyar:

borcum borççç cnmm cokacimcoook
bana hep aynı kişiler verıyor ben arada değişik kişilere verıyoprum ama gerı dönüşüm olmuyorr o nedenle artık alakasız forumdakıklere verıcem sayı dolsun dıye sonra gelıp burdakı sevdıklerıme verecem kötükedihüso

rufiş biz senle aynıyız galıbaa sende 2006da evlendın sanırsammm temmuzda evlendım ben ..kaç yasındasın sen cnmmm
bende 10 eylül de evlendim canım evet 2006 da

hihoyyythihoyyythihoyyyt

inşallah oda olur bende istiyorum ama ille hemen olsun demiyorum hayırlısı ama şu anda olmasın dişçiye falan gidiyorum ilaç kullanılıyo yo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…