Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

inşallah oda olur bende istiyorum ama ille hemen olsun demiyorum hayırlısı ama şu anda olmasın dişçiye falan gidiyorum ilaç kullanılıyo yasenağlama

inşallah tez zamanda hayırlısıyla da ilaç kullanıyorum bazen diyorum hamileysem haberim yoksa bebeğe zarar verirse bunlar çok takılıyo kafama

nsb+, rengarenk_, serra84, sulezehra kıslar nbr nasılsınız serra84 hamişmişsin çok sevindim gündüz çektim halayını:teytey::teytey::teytey:

sağol cnm hatırlamıyorum ki baktınmı bakmadınmı zaten hastalanmadım 3 gün geciktim geçmişi okumuşsan görmüşsündür bende çi,n takvimine baktım ama benim yaşıma karşılık bu sene hep kız ama sen erkek demiştin 2013e kadar kafam karıştıCADIARZU:bbo::uhm:

incili_kaftan83, k.a.y.r.a.+, nsb, rengarenk_, sulezehra+, tuugbaa_29, zeyes iyi akşamlar kızlar

ayy ya bişi sorucam kızlar benim 23 adet olmam gerek ama özellikleede bu gün surekli kasıklarımda ağrı var gaz varmıs gibi bide hassas dr 25 kadar olmazsan gel beta yapıcam dedi ayy kasık ağrısı var hamile olanlarda böle hassaslık olurmu bide aşırı akıntı var su gibi

iyi geceler gülüm kociş iyileştimi nasıl durumu

iyi geceler canım kız sen benden küçükmüşün bende en küçük ben sanıyodum 87 liyim.... saol canım ehhh iyi sayılır kociş yarın işe gidebilirim dedii saol sorduğun için cnm

ya içime hamileymişim gibi doğuyo

güselim relax ol takma kafana banada oluyo gaz sıkışması gibi bugünde okumuşsan onu konuştuk benimde akıntuım oluyo eyvah hastalandım diyorum bi bakıyorum ki akıntım olmuş bi oh çekiyorum içimden valla sıkıldım 5 ak bir kendimi görmekten hehe

incili_kaftan83, k.a.y.r.a.+, nsb, rengarenk_, sulezehra+, tuugbaa_29, zeyes iyi akşamlar kızlar
iyi akşamlar canım nasılsın

serra84 hamilemişsin canım çok sevindim son adt tarihimiz aynı 13 nisan bende yarın test alıp apıcam ümidim hiç yokta farlutal kullanıcam o yüzden

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…