güselim relax ol takma kafana banada oluyo gaz sıkışması gibi bugünde okumuşsan onu konuştuk benimde akıntuım oluyo eyvah hastalandım diyorum bi bakıyorum ki akıntım olmuş bi oh çekiyorum içimden valla sıkıldım 5 ak bir kendimi görmekten hehe
herkese iyi akşamlar arkadaşlar buraya girip çıktıktan sonra eşime bulaşıyorum strese giriyorum burda bazı olumsuz şeyleri okuyunca galiba yeni farkına varıyorum girmeden de duramıyorum kafamçokkarıştı
herkese iyi akşamlar arkadaşlar buraya girip çıktıktan sonra eşime bulaşıyorum strese giriyorum burda bazı olumsuz şeyleri okuyunca galiba yeni farkına varıyorum girmeden de duramıyorum kafamçokkarıştı
mrb kızlarrr ya ben çok büyükmüşüm sizlerden 82 liyim am benim de hala çocuğum olmuyo üzülmeyin daha önünüzde uzun yıllar var yaşınızın tadını çıkarın :1no2:
slm arkadaslar rabbım hepımızınn kucagını bos bırakmasınn herkese versın sonra banada versınnn cokk ıstıomm bebegımmm olmasını
slm arkadaslar rabbım hepımızınn kucagını bos bırakmasınn herkese versın sonra banada versınnn cokk ıstıomm bebegımmm olmasını
abooowwww vildan gelmişş
iklim incili kaftanın yazdıklarından bişey anladınmı bence saçma hepimiz çok rahatlıyoruz ama o memnun kalmamış bence bu tarz yazılardan topik kapanabilir kapanmasınnnnn
yavrııım nasılsın akşamın hayır olsunŞeniz
ablam almanyadaki msn ye çağırdı bende ikinizi idare ediyomkız vildan naber ne arıyon bakim bu saatte sennnn hoşgeldin bacımm
yok ülee daha popom yer görmedi dur hele uyumadımdelikafaduldenvildan
sen
bu satte
burda
hayırdır
rüyamı gördün
ayy yoksa ben
hamişmiydim
rüyanda
hehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?