Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar ben randevu almak içi actım şterneti onun için geldim bana dua edin hayırlısıyla başlayalım bakalım yarın 1 de gidicem doktora

rabbım senın ıçın en hyaırlısı neyse onu nasıp etsın gulen yuzun hıç solmasın neseler muhabbetler canım:1hug:

Bu arada Beryalcim rep için sağol..Ay ben kimseye rep veremiyom bu ara sinir oldum..Pc yoktu bende 1 haftadır falan..Anca döndüm canım :) ilgine tşkler..sen nasılsın bakalım?

zahmet olmazsa banada bakabilirmisin
kızlar ben randevu almak içi actım şterneti onun için geldim bana dua edin hayırlısıyla başlayalım bakalım yarın 1 de gidicem doktora
hayırlı haberlerle dönersin canım

rabbım senın ıçın en hyaırlısı neyse onu nasıp etsın gulen yuzun hıç solmasın neseler muhabbetler canım:1hug:

Bu arada Beryalcim rep için sağol..Ay ben kimseye rep veremiyom bu ara sinir oldum..Pc yoktu bende 1 haftadır falan..Anca döndüm canım :) ilgine tşkler..sen nasılsın bakalım?

rep verenleri görebiliormusun caım

günaydın kızlar daha önce 2 düşüğüm olmuştu en son 1 sene ara verdik adetim yeni bitti bu ay korunmiicam inşallah dün gece rüyamda hamile olduğumu gördüm diyorum ki 8 gün sonra 5. hafta bitecek 5 haftayı atlatırsak düşmez artık diyorum bir panik olmuşum görmeniz lazım 8 gün nasıl geçecek ya düşerse diye psikolojim artık rüyalarıma yansıdı

iyiyim snb cim canım şu cinsiyet bakma takvimine nasıl bakıldığını göndersene canım eğer mümkünse bana 2010 a kadar kız demiştin doğrumu hatırlıyorum bi daha bakarmısın bide eğer gönderebilirsen canım bi arkadaşıma söylemiştim oda bana bakarmısın demişti. Ben 22.08.1977 eşim 29.10.1973

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…