- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
kızlar ben randevu almak içi actım şterneti onun için geldim bana dua edin hayırlısıyla başlayalım bakalım yarın 1 de gidicem doktora
merak yaptım şincik bende istıyooomdelikafadulden
rabbım senın ıçın en hyaırlısı neyse onu nasıp etsın gulen yuzun hıç solmasın neseler muhabbetler canım:1hug:
günaydın nasılsınız kızlar
zahmet olmazsa banada bakabilirmisinCanım bu çok doğru çıkmıyor..Benim baktığımın bilimsel bi açıklaması war,kan değişimine göre hesaplanıyo..Şimdiye kadare baktığım kimsede şaşmadı,mesela annemle babamınkini hesapladım,bizim(kardeşlerimin) doğum tarihlerimizi hepimizinki de tuttu..Tabi Allah bilir elbette de..Aman öyle keyfine bakıyoz ya.. :)
hayırlı haberlerle dönersin canımkızlar ben randevu almak içi actım şterneti onun için geldim bana dua edin hayırlısıyla başlayalım bakalım yarın 1 de gidicem doktora
rabbım senın ıçın en hyaırlısı neyse onu nasıp etsın gulen yuzun hıç solmasın neseler muhabbetler canım:1hug:
Bu arada Beryalcim rep için sağol..Ay ben kimseye rep veremiyom bu ara sinir oldum..Pc yoktu bende 1 haftadır falan..Anca döndüm canım :) ilgine tşkler..sen nasılsın bakalım?
Ayıpsın bakalım canım..Eşinin ve senin doğum tarihleriniz gerekiyor..
:Saruboceq::Saruboceq:
alla razı olsun canı senin benim herkesin gönlüne göre versin canım
zahmet olmazsa banada bakabilirmisin
hayırlı haberlerle dönersin canım
evet canım kullanıcı paneline girrep verenleri görebiliormusun caım
Bakarım canımm..tabikii
10.08.1985 ben 22.04.1983 eşim sekerım
iyi canım sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?