Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Aşkınıp hep daim olsun. Bir ömür boyu bu mutluluk ve huzurla yaşayın. Nice senelere

ayy çok güzel ya kıskandım valla romantizminizi benimde aklımda hep tekrrardan gelinlik giymek var ama benimki zor galiba hem adanada kız kulesi kadar şahane bir yer yok hemde benim kocada bu kadar romantizm yok :bbo: ama senin adına çok sevindim şanslısın şekerim kaydirigubbakcemile5

olsun be tatlım mekanlar bahane birlikte olmak şahane kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

kayra günadın millet gec yatmış sabah kalkamamışlar

herkesler günaydın nasılsınız hanımlar ben bayadır girememiştim nasıl yeni haberler varmı kendinize iyi bakın

günaydınlar herkese kalkamadınız dimi sıcak yatağınızdan tembellerrkaydirigubbakcemile2sengözlerimebaksanab:jeyyar::jeyyar:CADIARZUlaelaelaelaelae:lepi:a.s:roflol::sm_cool::roflol::dance:klava::enbuyukkk:

beryal gördüm seni günaydın nbr cnm

günaydınlar canlarım nasılsınız.
yeni hamilemiz serra84 canım halay çektik dün .
ama hamile aday adayları da yok değil.şu ana yanılmıyorsam 5 kişi falan var bu hafta belli olacak inşallah hamiledir hepsi de şenlik olur topiğimizde.:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…