Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar ben bişey öğrendim dün akşam söylemesi ayıp kocişle falan kardeşim onun eşi yemeğe gittik
hehe oda hastalanmamış bir haftadır 2 yaşında kızı var maymunun birde hamile kalan insanın kirpikleri birbirine yapışırmış biliyormusunuz bunu eskiden insaqnlar hep öyle anlarlarmış annanem demiş kardeşime şok oldum

Selam canlarrr.Ben geldimm..
SELAM canım nereşlerdesin sen bakim klava:

Canım eğer ağustos 22 ye kadar hamile kalırsa ERKEK,o tarihten sonra Ekim e (29 una kadar) hamile kalırsa KIZ,29.10.2009 dan sonra 2013 e kadar ERKEK. :) biraz karışık oldu ama böle çıktı.. :)

tesekkur ederım cnm breım
Bişi değil canım est.

Beryall kız dedim ya bilgisayarım yoktu diye. :) koçişe lazımdı iş yerine götürmüştü..Özlim sizi walla..

kıslar dün bizim yıldönümümüzdü ben yine gelin oldum dünnnnnn heheheheheheh süperdiiiiiialkisalkisalkisalkisalkisalkis

nasıl oldu o iş anlatsana biraz tatlım

aşkım bana kız kulesinde sürpriz yaptı akşam gelmeden ben hazırlandım gelinliğimi giydim öle bekledim onu yatak odasında yatagın üstünde oturdum bekledim kapıyı hep anahtarla açar sonra baktım kapı tıngırdıyo elinde aynı düğünümdeki gibi bembeyaz güllerle yapılmış aynı gelin çiçeğim gibi bir buketle geldi içeri girdi aşkım diye seslendi ben cevap vermedim sonra odaya bir geldi çok duygusal bir bakış attı bve sarıldı gözleri doldu e tabi güzel sözler falan e biraz evde takılıp anlarsınız ya sonra tekrar hazırlanıp kız kulesi harika bir yemekkkkkkk ordan fasıla gittik süperdii süperrrrrrrrrrr :sm_cool::sm_cool:

canım teşekkürlerr

benim sayfa açık ama işim çok arada baıyorum öptüm hepinizi

günaydın sevgi kelebeklerim nasılsının bakalım .ben geçmişe bakıp geliyorum .listeyi de güncelleyim hemen .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…