Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım benim çok teşekkür ederim ya bende 3 yıl oldu bekleyeli artık neden olmuyor ne yapayım elimde değil üzülüyorum yani farkındayım aslında çok şükür büyük bir sağlık problemim yok ama insan yinede üzülüyor allah daha beter dertler vermesin bunun için hep şükrediyorum zaten

evet cnm .bu arada esınde test falan yaptrıdımı? sperm testı hareketlılık falanda cok etkılıo sadece kadında bıtmıyo bılıyosun onda herhangı bır sorun yoksa gercekten psıkolojı etkılıyo.aedt donemını ıple cekıyoruz celışkılı celışkılı acaba dedıgımızde ıs degışıo ıste ama gercekten bu ay olucak dıe dusunursek yurekten yada baska seylerle meskul olup kafadan bı surelıgıne atarsakbelkı ozzaman olur.bak bır buyugum bana bışıy anlattı.10cocugu olmamış ve artık olmıycak dı eumıdlerını kesmışmış unutmuşlar yanı kafalarından cıkarmışlar hıç bır sorunlarıda yokmuş.ve kadın hamılekalmış bılıyomusun 10 sene sonra.gercekten kendımızde bazı seylerı engelleybılıyomuşuz yanı kafadan atıcakmışız.normalde nasılsakoyle davranıcakmışız.ve sırf cocuk ıçın ılışkıye gırmekte yanlış.opsıkolojıyle bazen olyuo olmuyomu.işte bırasda kendımız bıtırcez unutcaz anladın hayatım bakalım ben ksıt tedavısı gordum bu aydan sonra bellı olucak bendede esımınkıler bıras tembel ve azmış sımdııkımız baslıycaz tedavıyebakalım bıde boyle denıyelımama morelımızı yuksak tutucez okiş:):teselli::1hug:

yaben yazı yazıyorum burda alta başka birinin yazdığğı yazı gelmiyo sayfaları geri çıkıp gelince yeni yazanları okuyorum sizde de öylemi

selam..günaydın rengarenk ..bizdede öyle ama F5 basarsan sayfa yenilenir..yeni yazanların yazısınıda görebilirsin..hihoyyyt

canım benim hayırlısı olsun .
biraz rahatla moralini düzelt ondan sonra tüp bebeğe geçin bence canım .
ama bir süre bekle.şimdi üst üste yapma .bekle yaz sonu tüp bebek denersiniz.:1hug:

evet canım bizde öyle düşündük ama 1 aşılama daha düşünüyorum bu yaz değil diğe yaz da tüp bebek bakalım 1 yıl daha şans verelim belki olur

evet cnm .bu arada esınde test falan yaptrıdımı? sperm testı hareketlılık falanda cok etkılıo sadece kadında bıtmıyo bılıyosun onda herhangı bır sorun yoksa gercekten psıkolojı etkılıyo.aedt donemını ıple cekıyoruz celışkılı celışkılı acaba dedıgımızde ıs degışıo ıste ama gercekten bu ay olucak dıe dusunursek yurekten yada baska seylerle meskul olup kafadan bı surelıgıne atarsakbelkı ozzaman olur.bak bır buyugum bana bışıy anlattı.10cocugu olmamış ve artık olmıycak dı eumıdlerını kesmışmış unutmuşlar yanı kafalarından cıkarmışlar hıç bır sorunlarıda yokmuş.ve kadın hamılekalmış bılıyomusun 10 sene sonra.gercekten kendımızde bazı seylerı engelleybılıyomuşuz yanı kafadan atıcakmışız.normalde nasılsakoyle davranıcakmışız.ve sırf cocuk ıçın ılışkıye gırmekte yanlış.opsıkolojıyle bazen olyuo olmuyomu.işte bırasda kendımız bıtırcez unutcaz anladın hayatım bakalım ben ksıt tedavısı gordum bu aydan sonra bellı olucak bendede esımınkıler bıras tembel ve azmış sımdııkımız baslıycaz tedavıyebakalım bıde boyle denıyelımama morelımızı yuksak tutucez okiş:):teselli::1hug:

çok haklısın şekerim nasılsın uzun zamandır görüşemiyoruz canımcım :1hug:

günaydın kızlar..iyi sabahlar hepinize ben geldim..nasılsınız bugün..kayra,sekerkız67,citos2903,niran77,mercanayse,belenay,sinemis84,rengarenk..nasılsın?

evet canım psikoloji çok etkiliyor üç yıl önce ilk çatlatma iğnesinde hamile kalmıştım o zaman stres yoktu olaylarında bilincinde olmadığım için pek takmamıştım ama o da düşükle sonuçlandı yani aslında psikoloji çok etkili eşimin sperm sayısı ve hareketliliği iyi onda bir problem yok ben de pko var yumurtalarım tembel

kızlar çok teşekkür ederim bugün üzerimde yoğun bir hassasiyet var valla dokunsalar ağlayacağım
aĞLAMA CANIM. kIYAMAM GERÇEKTEN ÖORALİ ÇOK BOZULUYOR İNSANIN EVDE FAZLA DURMA HAVALAR GÜZEL GEZ DAĞIT BİRAZ KAFANI
aman hadi inşallah canım inşallah hamişsindirde tepinelim biraz halaylar çekelim dualarım seninle kayracım AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNN :1hug:a.s.:nazar:

Hadi hayırlısı inşallah.

herkese belçikadan günaydın kızlarrrr :lepi:
sağsağlim vardım haber vereyim dedim,belki merak edenleriniz olmuştur kaydirigubbakcemile2
bugün konferansta sunumum var bana şans dileyin,eşim de geldi,bu ayı kaçıracağım diye korkuyordum ama inş önümüzdeki ay iyi haberlerimi veririm size,ikinci balayı olacak burası bize delikafadulden
türkiyeyle aramızda 1 saat zaman farkı var,fırsat buldukça girip yazıcam,hepinizi öpüyorum,tombilibu seni de öpüyorum bıldırcını da kaydirigubbakcemile2
kendinize iyi bakın kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrralkisalkisalkis

Back
X