- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
canım benim çok teşekkür ederim ya bende 3 yıl oldu bekleyeli artık neden olmuyor ne yapayım elimde değil üzülüyorum yani farkındayım aslında çok şükür büyük bir sağlık problemim yok ama insan yinede üzülüyor allah daha beter dertler vermesin bunun için hep şükrediyorum zaten
evet cnm .bu arada esınde test falan yaptrıdımı? sperm testı hareketlılık falanda cok etkılıo sadece kadında bıtmıyo bılıyosun onda herhangı bır sorun yoksa gercekten psıkolojı etkılıyo.aedt donemını ıple cekıyoruz celışkılı celışkılı acaba dedıgımızde ıs degışıo ıste ama gercekten bu ay olucak dıe dusunursek yurekten yada baska seylerle meskul olup kafadan bı surelıgıne atarsakbelkı ozzaman olur.bak bır buyugum bana bışıy anlattı.10cocugu olmamış ve artık olmıycak dı eumıdlerını kesmışmış unutmuşlar yanı kafalarından cıkarmışlar hıç bır sorunlarıda yokmuş.ve kadın hamılekalmış bılıyomusun 10 sene sonra.gercekten kendımızde bazı seylerı engelleybılıyomuşuz yanı kafadan atıcakmışız.normalde nasılsakoyle davranıcakmışız.ve sırf cocuk ıçın ılışkıye gırmekte yanlış.opsıkolojıyle bazen olyuo olmuyomu.işte bırasda kendımız bıtırcez unutcaz anladın hayatım bakalım ben ksıt tedavısı gordum bu aydan sonra bellı olucak bendede esımınkıler bıras tembel ve azmış sımdııkımız baslıycaz tedavıyebakalım bıde boyle denıyelımama morelımızı yuksak tutucez okiş:):teselli::1hug: