eeee kızlar napıyosunuz
escalesten haber varmı geldimi hiç bugün
bugün onun için dananın kuyruğunun koptuğu gün
inşallah şurdan bize müjde verir:Saruboceq:
canım geçmiş olsun
kürtaj ne için sen hamilemisin
histeroskopi ney onuda bilmiyorum ama ihmal etme cnm dr git neyse ne gerekiyosa yapsınlar
allah yardımcın olsun cnm
30.10.2010 kadar KIZ,bu tarihten sonra 2012 de senin doğum gününe kadar ERKEK çıkıyo canım..
Artık gönlünden ne koparsa abla :)
Canım 06.11.2011 e kadar KIZ,bu tarihten sonra 2013 e kadar ERKEK çıkkıyooo
canım sabahtan beri bekliyorum onu ama halen haber yok .mendilde hazır halay için ama o gelmedi daha .
inşallah kötü birşey olmamıştır ya .çok merak ettim .
Canım 16.09.2010 na kadar KIZ,o tarihten sonra 2013 te senin doğum günne kadar ERKEK çıkıyo..Hayırlısı olsun inş.bayanlar merhaba ders yapıyodum escalesi merak ettim haber varmı diye yok sanırım henüz merakla bekliyorum inşallah güzel haberlerle gelir topiğe bu arada nsb arkadaşın yazdıklarını gördüm ayy nolur banada bak bende hamileyim 3.5 aylık merak ediyorum bakarsan sevinirim arkadaşım
sanırım doğum tarihlerimizi istiyosun
ben 05.04.1985
eşim 16.09.1980
vay allah razı olsun canım senden Şeniz
allah sana gönlündekini versin inşallah:CüvCüv:
yani kızlar hepinizede versin alkisalkisalkis:CüvCüv::CüvCüv:
ya cnm bu adet benim de cok kanamam oldu 3 gun tolete gurdum hep bugun az sakin sanki hayvan kesmisler giibi di normal midir arkadaslar
Canım 16.09.2010 na kadar KIZ,o tarihten sonra 2013 te senin doğum günne kadar ERKEK çıkıyo..Hayırlısı olsun inş.
Hepimizden razı olsun canım :)
hıstereskopı yanı rahımden kamera ıle bakıorlarmıs yapısıklık varmı yumurtalıklara felan bende rahımı ıkıye ayıran perde varmıs normalde tek olması gerekıor cıft olunca dırek dusuk yapıorsunn.hamıle degılım bu ayın 4de yapıldıı yapıldıgı gunden berı kanama oluor olmaması lazımmıss doktorum hemen gel dıorr rahmı temızlıceklermıs ama kurtajlaa ıstemıomm yaa .. dua edın bana ne olurr yasımm 21 ama kendımıı 70 gıbı hısstemeye basladımmmmmmmmmmmmmmsenağlamasenağlamasenağlama
inşallh cnm ama kurtajj benı uzuorr yaa ne olur dua edın banaaasenağlamasenağlamacanım korunmasız olarak en az 1 yıl ilşkide bulunmanız gerek 1 yıldan daha uzun süredir olmazsa o zaman tedaviye başlanıyo.sizin henüz çok erken .adet günlerimden sonraki günler başlayın çalışmalara.
yani adet olduğun günü 1 diye say 10 uncu günden itibaren başlayın ilşkiye .bir dahaki adet oluncaya kadar bir gün yapın bir gün yapmayın öle deneyin adet bittikten sonraki dönem hamile kalman için en uygun günler oluyo.
ohh ne güzel cicilerini güle güle kullan canım .
allah güzel günlerde giymeni nasip etsin .
arada F5 tuşuna bas sayfa yenilensin canım .
ben iyiyim sağol tatlım .
canım doktorunu arasana anlat kanamanın durmadığını .
üzülme bak tedavin bitince hayırlısıyla hamile kalırsın inşallah.
hehe o zaman yeni evlilerin çifter çifter yapması lazım-tatlicadiarzu-ya arkadaslar ben gecel yil londrada yasiyodum aylem le ben evlenince tr geldim orda cok zenci var ve hepsinin ikiz bebekleri var veya kucaklarinda hep kucuk kucuk 2 3 bebek var ben arkadasima bu ne deyince oda bana zenciler is yapmaz calismaz tek cinselik ve gecmek demis ti sasirrmis tim ama ogrenmis tim ne kadar cok denersek ikiz bebeyin olmasi da buyuk sansmis
Canım 16.09.2010 na kadar KIZ,o tarihten sonra 2013 te senin doğum günne kadar ERKEK çıkıyo..Hayırlısı olsun inş.
Hepimizden razı olsun canım :)
benim halayım iptal kıslar halay falan istemiyorumsenağlamaÇok üzgünüm çoook
:) hayırlısı canım sağlıkla sıhhatle doğsun inşallah..sağolasın canım,benim çok erken olmasına rağmn doktorda %70 kıza benziyo demişti sağol tekrar canım
oyyy gurban oliiiim ben sağa kırmızılarımı gördün:teselli:
üzülme canım henüz ölmediksüprizzzzz
bizde tekrar anne olacaz:lepi:
aha banada 5 gün kaldı bakalım ben ne halt yiyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?