Selam canım..Kız biz sana baktık yaa..Erkek çıktıydı sen de ben kız istiyom demedin miydi?Öle hatırlıyomm.. :)
aahhhh ah efet bana erkek çıkmıştı
görümcemle eltime söylemiş bulundum kafamı şeyttiler illa bizimkinede baktır diye-tatlicadiarzu-
yani zahmet olmazsa nsb cim tarihleri veriyimde şunlarada bi bak
eltimin bi oğlu var kız istiyo
görümcemde kız istiyo nişanlısı oğlumuz olsun diyomuş merak ediyolarsırnaşık şey
bana bakmadık bana bakmadık kaydirigubbakcemile3 ne olur bana da bakar mısın lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnn senağlama
Kızım yaz tarihleri bakiim..örnek : 22.01.1986 gibi yazman gerek senesini de yaz yanii
merhaba vildan hoşgeldin
beryalhihoyyyt, h_asretim, istanbul_, nilaykisir, nsb mucukss kızlar
slm arkadaslar ya cok cnm sıkkın bana bu ayın 4de ofıs hıstereskopısı yapıldı dogustan cıft perde varmıs alındı kanamam hala durmuo hacettepede tedavı goruom gecen hafta burda doktora gıttım kanaman durmassa kurtajj yapılır dedı ılac verdı hala durmuo kanama ya 2kez amaelıyat oldumm sımdı bırdee ya cok sıkıldım artıkkk ya senağlamasenağlamasenağlama
bakarım arkadaşım söle tarihleri..bana da bakar misin arkadasim:)
nsb cnm saol dile benden ne dilersen beni kurtardın şunlardan
görümcem.......10 mart 1986------------------nişanlısı 29 kasım 1982
eltim...............3 aralık 1984-------------------kaynım 3 mart 1979______________ilk çocukları erkek 2. yi merak ediyoz
bazen bendede öyle oluyo orkidin en büyük gece boyunu kullanıyorum gündüzleride yetişmiyoya cnm bu adet benim de cok kanamam oldu 3 gun tolete gurdum hep bugun az sakin sanki hayvan kesmisler giibi di normal midir arkadaslar
kendımdennnnnnnnn cok sıkıldımm ya rabbım ısyan etttırmesınn ammaa artık kaldıramıomm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaÇok üzgünüm çoook:çok üzgünüm:kafamçokkarıştı
bakarım arkadaşım söle tarihleri..
görüümcenin.......10 mart 2010 na kadar ERKEK,bu tarihten sonra 2012 nin 11. ayına kadar KIZ
eltinin...........3 aralık 2012 ye kadar ERKEK,3 aralık 2012 den sonra KIz
canım korunmasız olarak en az 1 yıl ilşkide bulunmanız gerek 1 yıldan daha uzun süredir olmazsa o zaman tedaviye başlanıyo.sizin henüz çok erken .adet günlerimden sonraki günler başlayın çalışmalara.ya arkadaslar ben 1 aydir geniyorum iste olsun diye 6 aydir evliyiz artik deniyelim dedik bu ay bisi olmadi adetim geldi 3 gun oluyo acaba normal midir olmamasi 1 ay denemede
ohh ne güzel cicilerini güle güle kullan canım .canişim iyiyim saol sen nasılsın
dün günüm çok güzel geçti
kaplıcaya gitmedik kocik vazgeçti çarşıda gezdik alış veriş yaptım
1 etek 1 pantolon bitanede çok güzel bi hırka aldımalkisalkisalkis
hırkam çok güzel beni zayıf gösterdi-tatlicadiarzu-
aman allah bozmasın neşeni cnm
bizi bile etkiledi pozitif enerjin maşallahalkisalkisalkis
merhaba cnm hoşgeldinŞeniz
arada F5 tuşuna bas sayfa yenilensin canım .yazilar bende gec cikiyo iyim beryal saol sen nasilsin
slm arkadaslar ya cok cnm sıkkın bana bu ayın 4de ofıs hıstereskopısı yapıldı dogustan cıft perde varmıs alındı kanamam hala durmuo hacettepede tedavı goruom gecen hafta burda doktora gıttım kanaman durmassa kurtajj yapılır dedı ılac verdı hala durmuo kanama ya 2kez amaelıyat oldumm sımdı bırdee ya cok sıkıldım artıkkk ya senağlamasenağlamasenağlama
bakarım arkadaşım söle tarihleri..
görüümcenin.......10 mart 2010 na kadar ERKEK,bu tarihten sonra 2012 nin 11. ayına kadar KIZ
eltinin...........3 aralık 2012 ye kadar ERKEK,3 aralık 2012 den sonra KIz
30.10.2010 kadar KIZ,bu tarihten sonra 2012 de senin doğum gününe kadar ERKEK çıkıyo canım..23.03.1988 benim ki esimin 30.10.1986 bakar misin cnm
sana feda olsun canım,ne kadar istiyorsun delikafadulden
benimki 02.08.1985
eşiminki 06.11.1981
alkisalkisalkis
ayyyyyyyyy merakla bekliyorum delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?