Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

haklısın cnm yarın gıdıorum ınsallhh orduda oldugum ıcınn usenıom ankaraya gıtmeye ama mecbur dedıdgın gıbı daha kotusu olmadan gıtmem lazımmm

Bu arada vildangel cim anneler günümü kutlamışsın ben de kutluyorum..Bilgisayarım yoktu bayadır bugün ilk kez girdim..Tşk ederim..Geç oldu kusura bakma canım..

gızlaaaaaaaaaaaaaaar ben geldim adetim bitti bugün sogan suyuna basladım tiksinmedim bakalım insallahg işe yara sizlerden ne haber

canım eğer kürtaj iyiyyse ve olman gerekiyorsa bence kürtaj olki rahmini temizlesinler.iyi bir doktorda yaptıtırsan sorun olmaz korkma.
inşallah canım bende akşamdan beri onu düşünüyorum:Saruboceq::Saruboceq:
hehe halay mendilleri hazır herkes başı çekecek :teytey:
inşallah mükdeyi veriri .biz dorukla hazır bekliyosss teyzesi:lepi:
o kadar cok bende takiyorum ki kafama niye olmadi 1 ay oldu diye geceleri ruyama giriyo hamileyim ama cocugu doguramiyorum hep :)

canım daha 1 ay olmuş dediklerimizi uygula en az 1 yıl deneyin olmazsa doktora gidin .daha yaşın ve evliliğin çok genç.ben 3 buçuk yıldan sonra yeni hamile kaldım .sen 1 ay olmadı deşye nerdeyse karaları bağlıycan .olmazki böyle.daha ilk denemede pes etmişsin .unutma annelik sabır ister emek ister tatlım .
daha yolun çok başındasın .

:) hayırlısı canım sağlıkla sıhhatle doğsun inşallah..

Artık müsadenizle ben çıkıyorum hazırlanıp gesmeseye gitcem çünkümmm..Hadi öptüm sizlerii..yerimseniben
güle güle canım yolun açık olsun Şeniz
hiç belli olmaz kayra allah büyüktür cnm belki geç döllenme falan olabilir
adet olana kadar umut var sendeyerimseniben
haklısın cnm yarın gıdıorum ınsallhh orduda oldugum ıcınn usenıom ankaraya gıtmeye ama mecbur dedıdgın gıbı daha kotusu olmadan gıtmem lazımmm
allah acil şifalar versin cnm kolaylaştırsın zorlaştırmasın:Saruboceq:
Bu arada vildangel cim anneler günümü kutlamışsın ben de kutluyorum..Bilgisayarım yoktu bayadır bugün ilk kez girdim..Tşk ederim..Geç oldu kusura bakma canım..
rica ederim cnm ne dimek ŞenizŞeniz
hırsımdan bir kap dondurma yedim ya ateşimi alsın diye

yarasın arkadaşıma
ama bu seferde tonsilit olma bacım kendine dikkat et:icecream:

ya esimin ablasi 2 yil once evlendi 3 aylik hamileyken ilk denemelerinde hamile kaldi istemiyerek ne cabuk oluyo bazi insanlarda

gızlaaaaaaaaaaaaaaar ben geldim adetim bitti bugün sogan suyuna basladım tiksinmedim bakalım insallahg işe yara sizlerden ne haber
hoşgeldin balım
yarasın arkadaşıma:bbo: ıyyykkk nasil içiyon kıs-tatlicadiarzu-
canım eğer kürtaj iyiyyse ve olman gerekiyorsa bence kürtaj olki rahmini temizlesinler.iyi bir doktorda yaptıtırsan sorun olmaz korkma.

inşallah mükdeyi veriri .biz dorukla hazır bekliyosss teyzesi:lepi:

inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: heyecan yaptım üleee
escalesin telefonu msn si yokmu kimsede şimdi o gelene kadar meraktan çatlayam ölemmi benÇok üzgünüm çoook

tonsilit ne yawww

ya esimin ablasi 2 yil once evlendi 3 aylik hamileyken ilk denemelerinde hamile kaldi istemiyerek ne cabuk oluyo bazi insanlarda

bizim babamın tarafında her aileden bir kişi benim gibi bebek olsun diye çabalıyo
geri kalanlar patır patır doğuruyo-tatlicadiarzu-

ay yyyyyyyyyyyyyyy cok güzelll gııııııııı ama beni 17 yasına kadarki ilgilendiriyo 22 yasındayım 17 yasından soonra hiç terslemedim.ama babam öldükten sonra keske daha çok sarılıp daha cok sevdiğimi söyleseydim dedim kendimisenağlama

ya biz o kadar istiyoruz da da yok gorumcemin arkadasi 1.bucuk aylik bebeyini aldir mis esi istememis zaten 1 yasinda bebekleri var diye cok kotu ya allahin verdi cani boyle atiyolar

benim halayım iptal kıslar halay falan istemiyorumsenağlamaÇok üzgünüm çoook
ne oldu kuşum adet mi oldun
oyyy gurban oliiiim ben sağa kırmızılarımı gördün:teselli:
üzülme canım henüz ölmediksüprizzzzz
bizde tekrar anne olacaz:lepi:
aha banada 5 gün kaldı bakalım ben ne halt yiyecem
inşallah hamile kalmışsındır tatlım .ama acele etme .her zaman diyorum bunu.acele etmeyin sakın .adetinizin üstünden en az 5 gün geçsin öle yapın testi.
:) hayırlısı canım sağlıkla sıhhatle doğsun inşallah..

Artık müsadenizle ben çıkıyorum hazırlanıp gesmeseye gitcem çünkümmm..Hadi öptüm sizlerii..yerimseniben
güle güle canım yine gel:a015:

bak şimdi ne yaptın yaaa kayram
aşkolsun hani söz vermiştin yapmıycaktın .
sana yapma dedim ama demi.
bekli erken diye çıkmamıştır .eee şimdi sabah ne yapıcan .aç karnına ilk idrarınla yapılır dedim dinlemedin .

:1no2: niye kısıyosun ki dayanamdım zaten kociş akşam gelirken alıcaktı dayanamadım napimbenneyaptımki

hosbulduk tatlı meleğim iyiyim sen nasılsın dün eşimle hç eve girmedik öglen 1 de evden cıktık aksam 10 da geldik cok yorulmusum bugün yerimden kalkamadım:1hug:.valla tatlım bende içemem dedim ama tadı fena değilmiş kokusu berbat ama:jeyyar:

inşallah hamile kalmışsındır tatlım .ama acele etme .her zaman diyorum bunu.acele etmeyin sakın .adetinizin üstünden en az 5 gün geçsin öle yapın testi.

valla şakkadanak adet olmazda günüm geçerse bu sefer eşeği sağlam kazığa bağlıycam ve 5 gün bekliycema.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…