haklısın cnm yarın gıdıorum ınsallhh orduda oldugum ıcınn usenıom ankaraya gıtmeye ama mecbur dedıdgın gıbı daha kotusu olmadan gıtmem lazımmmcanım allah kolaylık versin
git dr niye gitmiyon kanaman çoksa bu seni halsizleştirmezmi cnm başın döner düşer bayılırsın falan
ol kürtajını ihmal etme
okudum ben googleden biraz bişeyler anladım
zor bi durum tabiki
allah dermansız dert vermesin cnm
aradan 16 gün geçmiş kanaman durmamış sen çok bile beklemişsin
bak sonra hemen baktırmadığın için işler daha çoğalmasın:teselli:
canım eğer kürtaj iyiyyse ve olman gerekiyorsa bence kürtaj olki rahmini temizlesinler.iyi bir doktorda yaptıtırsan sorun olmaz korkma.hıstereskopı yanı rahımden kamera ıle bakıorlarmıs yapısıklık varmı yumurtalıklara felan bende rahımı ıkıye ayıran perde varmıs normalde tek olması gerekıor cıft olunca dırek dusuk yapıorsunn.hamıle degılım bu ayın 4de yapıldıı yapıldıgı gunden berı kanama oluor olmaması lazımmıss doktorum hemen gel dıorr rahmı temızlıceklermıs ama kurtajlaa ıstemıomm yaa .. dua edın bana ne olurr yasımm 21 ama kendımıı 70 gıbı hısstemeye basladımmmmmmmmmmmmmmsenağlamasenağlamasenağlama
inşallah mükdeyi veriri .biz dorukla hazır bekliyosss teyzesi:lepi:inşallah canım bende akşamdan beri onu düşünüyorum:Saruboceq::Saruboceq:
hehe halay mendilleri hazır herkes başı çekecek :teytey:
o kadar cok bende takiyorum ki kafama niye olmadi 1 ay oldu diye geceleri ruyama giriyo hamileyim ama cocugu doguramiyorum hep :)
güle güle canım yolun açık olsun:) hayırlısı canım sağlıkla sıhhatle doğsun inşallah..
Artık müsadenizle ben çıkıyorum hazırlanıp gesmeseye gitcem çünkümmm..Hadi öptüm sizlerii..yerimseniben
hiç belli olmaz kayra allah büyüktür cnm belki geç döllenme falan olabiliryok ya kırmızıları görmedim daha yarın sabah denemek için test aldım eve geldim yemek yapıcaktım gözüme takıldı dayanamadım lanet olsun testi yaptıııımmmmmmm aha gözümün önünde nispetmiş gibi duruyo tek tabanca çift olmadı ama:1no2:senağlama:çok üzgünüm:
allah acil şifalar versin cnm kolaylaştırsın zorlaştırmasın:Saruboceq:haklısın cnm yarın gıdıorum ınsallhh orduda oldugum ıcınn usenıom ankaraya gıtmeye ama mecbur dedıdgın gıbı daha kotusu olmadan gıtmem lazımmm
rica ederim cnm ne dimek ŞenizŞenizBu arada vildangel cim anneler günümü kutlamışsın ben de kutluyorum..Bilgisayarım yoktu bayadır bugün ilk kez girdim..Tşk ederim..Geç oldu kusura bakma canım..
hırsımdan bir kap dondurma yedim ya ateşimi alsın diye
hoşgeldin balımgızlaaaaaaaaaaaaaaar ben geldim adetim bitti bugün sogan suyuna basladım tiksinmedim bakalım insallahg işe yara sizlerden ne haber
canım eğer kürtaj iyiyyse ve olman gerekiyorsa bence kürtaj olki rahmini temizlesinler.iyi bir doktorda yaptıtırsan sorun olmaz korkma.
inşallah mükdeyi veriri .biz dorukla hazır bekliyosss teyzesi:lepi:
güle güle canım yolun açık olsunŞeniz
hiç belli olmaz kayra allah büyüktür cnm belki geç döllenme falan olabilir
adet olana kadar umut var sendeyerimseniben
allah acil şifalar versin cnm kolaylaştırsın zorlaştırmasın:Saruboceq:
rica ederim cnm ne dimek ŞenizŞeniz
yarasın arkadaşıma
ama bu seferde tonsilit olma bacım kendine dikkat et:icecream:
ya esimin ablasi 2 yil once evlendi 3 aylik hamileyken ilk denemelerinde hamile kaldi istemiyerek ne cabuk oluyo bazi insanlarda
1 yaşınızdayken sizi elleriyle besledi ve yıkadı. Bütün gece ağlayıp onu uyutmayarak teşekkür ettiniz
2 yaşınızdayken size yürümeyi öğretti Size seslendiğinde odadan kaçarak teşekkür ettiniz
3 yaşınızdayken size özenle yemekler hazırladı Tabağınızı masanın altına dökerek teşekkür ettiniz
4 yaşınızdayken elinize rengarenk kalemler tutuşturdu. Evin bütün duvarlarına resim yaparak teşekkür ettiniz
5 yaşınızdayken sizi cici kıyafetlerle süsledi. Gördüğünüz ilk çamur birikintisine atlayarak teşekkür ettiniz
6 yaşınızdayken okula kadar sizinle yürüdü. Sokaklarda "GİTMİYCEEEEEEM" diye ağlayarak teşekkür ettiniz
7 yaşınızdayken size bir top hediye etti. Komşunun camini kırarak teşekkür ettiniz
9 yaşınızdayken size piyano öğretmeni buldu. Notaları bir gün bile çalışmayarak teşekkür ettiniz
10 yaşınızdayken doğum günü partilerinden dans derslerine kadar her yere sizi arabayla götürdü. Arabadan fırlayıp giderken arkanıza bile bakmayarak teşekkür ettiniz
11 yaşınızdayken sizi arkadaşınızla sinemaya götürdü. "Sen bizimle oturma" diyerek teşekkür ettiniz
12 yaşınızdayken zararlı TV programlarını seyretmenizi istemedi. O evde değilken hepsini izleyerek teşekkür ettiniz
15 yaşınızdayken sizi yurtdışında yaz kampına gönderdi. Tek satir mektup yazmayarak teşekkür ettiniz
17 yaşınızdayken erkek arkadaşınızla partiye gitmenize izin verdi. Bir telefon bile etmeden sabaha karşı eve dönerek teşekkür ettiniz.
19 yaşınızdayken okul masraflarınızı karşıladı,sizi arabayla kampusa götürdü ve eşyalarınızı taşıdı. Arkadaşlarınız alay etmesin diye kampus kapısında vedalaşarak teşekkür ettiniz
21 yaşınızdayken iş hayati ve kariyerinizle ilgili size fikir vermek istedi "Ben senin gibi olmayacağım" diyerek teşekkür ettiniz
22 yaşınızdayken kep giyme töreninizde size gururla sarıldı. Avrupa seyahati için para isteyerek teşekkür ettiniz
24 yaşınızdayken uzun suredir çıktığınız çocukla tanışmak istedi "Zamanını ben bilirim" diye tersleyerek teşekkür ettiniz
25 yaşınızdayken düğün masraflarınızı karşıladı,sizin için hem mutlu oldu hem çok duygulandı. Siz dünyanın bir ucuna taşınarak teşekkür ettiniz
30 yaşınızdayken bebek bakimi hakkında size akil vermek istedi. "Artık bu ilkel yöntemleri bırak"diyerek teşekkür ettiniz
40 yaşınızdayken sizi arayıp bir akrabanızın doğum gününü hatırlattı "Anne işim başımdan aşkın"diyerek teşekkür ettiniz
50 yaşınızdayken o çok hastalandı, hafta sonunda onu görmeye gittiğinizde mutlu oldu. Ona yaşlıların çocuk gibi nazlı olduğunu söyleyerek teşekkür ettiniz
Derken bir gün..... o öldü. O güne kadar onun için yapmadığınız ne varsa, o anda kalbinize bir yıldırım gibi düştü....
tonsilit ne yawww
ne oldu kuşum adet mi oldunbenim halayım iptal kıslar halay falan istemiyorumsenağlamaÇok üzgünüm çoook
inşallah hamile kalmışsındır tatlım .ama acele etme .her zaman diyorum bunu.acele etmeyin sakın .adetinizin üstünden en az 5 gün geçsin öle yapın testi.oyyy gurban oliiiim ben sağa kırmızılarımı gördün:teselli:
üzülme canım henüz ölmediksüprizzzzz
bizde tekrar anne olacaz:lepi:
aha banada 5 gün kaldı bakalım ben ne halt yiyecem
güle güle canım yine gel:a015::) hayırlısı canım sağlıkla sıhhatle doğsun inşallah..
Artık müsadenizle ben çıkıyorum hazırlanıp gesmeseye gitcem çünkümmm..Hadi öptüm sizlerii..yerimseniben
yok ya kırmızıları görmedim daha yarın sabah denemek için test aldım eve geldim yemek yapıcaktım gözüme takıldı dayanamadım lanet olsun testi yaptıııımmmmmmm aha gözümün önünde nispetmiş gibi duruyo tek tabanca çift olmadı ama:1no2:senağlama:çok üzgünüm:
ne oldu kuşum adet mi oldun
inşallah hamile kalmışsındır tatlım .ama acele etme .her zaman diyorum bunu.acele etmeyin sakın .adetinizin üstünden en az 5 gün geçsin öle yapın testi.
güle güle canım yine gel:a015:
bak şimdi ne yaptın yaaa kayram
aşkolsun hani söz vermiştin yapmıycaktın .
sana yapma dedim ama demi.
bekli erken diye çıkmamıştır .eee şimdi sabah ne yapıcan .aç karnına ilk idrarınla yapılır dedim dinlemedin .
hoşgeldin balım
yarasın arkadaşıma:bbo: ıyyykkk nasil içiyon kıs-tatlicadiarzu-
inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: heyecan yaptım üleee
escalesin telefonu msn si yokmu kimsede şimdi o gelene kadar meraktan çatlayam ölemmi benÇok üzgünüm çoook
inşallah hamile kalmışsındır tatlım .ama acele etme .her zaman diyorum bunu.acele etmeyin sakın .adetinizin üstünden en az 5 gün geçsin öle yapın testi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?