Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

4 haftalıkmıŞ kızlar deĞerlerİm yÜkselmİŞ keseyİ gÖrdÜm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
ayy harika yaa bak gördünmü ben sana demedinmi sıkılma senin yumurta geç döllendi diye bak oldu gördünmü ayya çok mutluyum yaaa bu gün duydugum en güzel şey bu çok mutluyum kız senin adına çok sevindim sanki kendim hamileymişim gibi geldi vallahi

bende aranıza yeni katıldım 2.5 yıllık evliyim ve hiç bir sorun olmadıgı halde hamile kalamıyorum bu konuda yardım ve bılgılerınız beklıyorum arkadaslar

:teytey::teytey::teytey: alahıımmçok mutluyummm anlatamam allahım kucağına almayı nasip etsinn oleyyyyyyyyyyyyyyyyyy
SAOL CANIM İYİKİ VARSINIZ
esacalascim nasıl sevindim anlatamam tatlım yaa seni merak ediyordum bende okadar çok mutlu oldum kiiii allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yaaaaa çok sevindimmmmmm

BİLİYORUM CANIM AMA GEÇ GİTTİM DAHA YENİ GELDİM HEMEN HABER VEREYİM DEDİM İNAANAMIYORUM YA GÖRDÜM KÜÇÜCÜK BİR ŞEY KIZLARRRR 2 HAFTA SONRA KALP ATIŞLARINI DUYMAYA GİTCEM:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance:

ay canım yaaa valla sanki kendi haberimi almış gibi sevindim yaaa

sen nekadardır istiyodun hangi tedaviyle hamiş oldun bitanem yaaa çok mutluyummm:teytey::dance::dance::dance:

SAOL CANIM İYİKİ VARSINIZ

BİLİYORUM CANIM AMA GEÇ GİTTİM DAHA YENİ GELDİM HEMEN HABER VEREYİM DEDİM İNAANAMIYORUM YA GÖRDÜM KÜÇÜCÜK BİR ŞEY KIZLARRRR 2 HAFTA SONRA KALP ATIŞLARINI DUYMAYA GİTCEM:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance:
bu habere göbek de atılır halayda çekilir :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::dance::teytey::teytey::hooray::hooray::hooray:

escalesi biraz daha merak edin kendi gelir birazdan
canım sen escalesle aynı yerdemisin yoksa haber aldınmı.
ben çıktım kızlar görüşürüz sizi seviyom beni özleyin görüşürüz
güle güle tatlım
kızlar bu siteyi çoookkk seviyorummm
bizde seni seviyoruz kuşum
offfffffff senağlama senağlama senağlama
anım ne oldu kıyamam sana ağlama:teselli:
Kızlar bebİŞ gelİyorrrrrrrrrrr

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:

allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:teytey::içelim::teytey::teytey::teytey::içelim:
hep beraber halaya kızlar bebiş geliyormus escalesin..yaşasın...:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:teytey::teytey::teytey: alahıımmçok mutluyummm anlatamam allahım kucağına almayı nasip etsinn oleyyyyyyyyyyyyyyyyyy
amin güzelim allah hepimize nasip etsin..:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
esacalascim nasıl sevindim anlatamam tatlım yaa seni merak ediyordum bende okadar çok mutlu oldum kiiii allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yaaaaa çok sevindimmmmmm
hepimiz çok mutlu olsuk..halaya devam..:teytey: :teytey: :teytey:
Kızlar bebİŞ gelİyorrrrrrrrrrr
yaşasın..huppiiii..hepimiz teyze oluyorz demek ki...halaya başladık biz güzelim..:teytey: :teytey: :teytey: çok tebrik ediyorum..allah hayırlsı ile kucağına almayı da nasip eder inşallah..

4 haftalıkmıŞ kızlar deĞerlerİm yÜkselmİŞ keseyİ gÖrdÜm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım benim tebrik ederim .çok sevindim .allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin haydi halaya kızlar şenlik var şenlikkkkkk:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

beryalimizin bebişi nohuttu eskalesinkinin adı nokta sonra virgül olcak sonra soru işareti ensonda ünlem olcak teyzeleriii

escales bebiş mi geliyo ayyyyyyyyyy çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tebriklerrr =)))))
SAOL CANIM BENİM İNANAMIYORUM GÜLÜM
eskalescim nekadarlıkk
CANIM 4 HAFTALIKMIŞ ŞUAN
ayy harika yaa bak gördünmü ben sana demedinmi sıkılma senin yumurta geç döllendi diye bak oldu gördünmü ayya çok mutluyum yaaa bu gün duydugum en güzel şey bu çok mutluyum kız senin adına çok sevindim sanki kendim hamileymişim gibi geldi vallahi
SAOL CANIM BENİM BİLİYORUM NE KADAR SEVİNDİĞİNİ İNANAMIYORUM YA GECEM GÜNDÜZÜME KARIŞTI BENİM BU HAFTA
ay canım yaaa valla sanki kendi haberimi almış gibi sevindim yaaa

sen nekadardır istiyodun hangi tedaviyle hamiş oldun bitanem yaaa çok mutluyummm:teytey::dance::dance::dance:
CANIM BEN 3 AYDAN BERİ İSTİYORDUM SADECE ADET DÜZENSİZLİĞİM VARDI DOKTORA GİTTİM O ARA FARLUTAL KULLANDIM SONRASIDA BENİM TOPRAĞIM SAOLSUN BANA YUMURTLAMA GÜNLERİNİ NASIL TAKİP EDECEĞİMİ TARİF ETTİ NİLÜFERİMDE YASTIK KOYULACAĞINI FALAN SÖYLEMİŞTİ ONLARI YAPTIM CANIM BAŞKADA BİR ŞEY YAPMADIM.:ecrin_bebek::emir_bebek:
bende aranıza yeni katıldım 2.5 yıllık evliyim ve hiç bir sorun olmadıgı halde hamile kalamıyorum bu konuda yardım ve bılgılerınız beklıyorum arkadaslar
HOŞGELDİN CANIIM ARAMIZA
kaydirigubbakcemile4

beryalimizin bebişi nohuttu eskalesinkinin adı nokta sonra virgül olcak sonra soru işareti ensonda ünlem olcak teyzeleriii

escales canım benim tebrik ederim.bak ben sana demiştim iyi düşün ii olur değerlerin yükselir diye.gerçi halay başıda ben olcaktım ama kaçırdım neyse araya sıkışayım Allaaaahhhhh bebiş geliyooooooooooo darısı başımıza
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey:

Back
X