- 28 Nisan 2009
- 1.339
- 29
- 158
arkadaşlar hepinize iyi akşamlar..bütün dualarım sizlerle inş.en yakın zamanda bizlerde escales gibi mutlu oluruz .escales sende meleğinde Allah'a emanet olun..kızlar sizde.. Şeniz
hayatımda tek eksiğim bi bebiş allah onuda nasip etsin inşallahhh
arkadaşlar hepinize iyi akşamlar..bütün dualarım sizlerle inş.en yakın zamanda bizlerde escales gibi mutlu oluruz .escales sende meleğinde Allah'a emanet olun..kızlar sizde.. Şeniz
abyosun+, dezy+, ebrar42, elif..timureren, ESCALES+, hulya879, mercanayse, nilaykisir+, ozbek83+, süpriz_mucize+, yeb2004, _kardelen meraba herkezeee
kıyamam ben sana gel kız bir öpeyim ağlama benim patronumun hanımı duydu bir baktım burda ağlamaya başladı oda çok sevindi :1hug:escalessssssss çok sevindiimmmm ben sana demiştim ama ayy ağlıyommmm
o konuda benim herifte aynı gülüm hatta bugün takmış kafaya bende geleceğim dur sen dedim ben giderim dedim benim herifide ultrasona sokarlar valla. :CüvCüv:olsun kızzz valla çok sevindim bak bende hamiş olsam süpriz yapamam çünki kocişko benden önce dr odasına giriyo :))) aslında onun göbişi 9 aylık oldu maşallah dr karıştırıp onu muayeane edecek diye korkuyom:jeyyar::roflol:
gülüm ben tedavi falan olmadım sadece adet düzensizliğim vardı onun için ilaç kullandım oara bebiş istemeye başladık burayla öyle tanıştım toprağım nilüferimin saydıklarını uyguladım geçen ay gününü tutturamadık bu ay allaha şükür tuttu belirtiler desen gülersin bana her halt oldu beim göğüsler şuan taş gibi birde şiş karnımın hafif altı adet olmadığın zaman şişer ya öyle adet olduktan 15 gün sonra benden akıntı geldi canım bir kaç gün sürdü idrara dersen hiç deme gitsin ben geceleri wcde kalır oldum benim herife öbür wcye git der oldum görsen gülersin sonrasıda malum gecikti ama size tavsiye kızlar toprağımın dediğini tutun ben tuttum valla oluyormuşa.s.
şidi alat baklı tedavi oldunmu ne kadar süred e hamile kaldın ve belirtilerin varmıydı büğünün olayını sen patlattın canım benim çooooook sevindim
slm canım hoşgeldin nasılsın tatlı kuşumabyosun+, dezy+, ebrar42, elif..timureren, ESCALES+, hulya879, mercanayse, nilaykisir+, ozbek83+, süpriz_mucize+, yeb2004, _kardelen meraba herkezeee
inşallah canım darısı umut listesindekilerin ve bebiş istiyenlerin başınagözün aydın cnm hayırla kucagına alırsın inşal darısı bizlere
kızlar benim fatura kesmem lazım...birazdan gelirim..görüşürüz..
canım ya saolun
valla beim olmuş gibi bede cok sevindim en kısa zamanda allah bizede naisp etsin canım
valla gülüm bebişi unutun bence eşinle birlikteyken normal bebiş aklınızda olmasın valla tutuyor billa tutuyoır gülümben bu ay hiçç sitres yapmadım bakalım nolcak gerçi bu ay vasat geçti ilaç kullandığım için ama hayırlısı b bakarsın allahım meleğimi yollayıvermiş
ayy inşalllah allhım isteyen herkeze versinn ayy escales ne mutludur şimdi allah bozmasıınnn hoşbulduk kızlar sizlerde hoşgeldiniz bende hep evdeydim yine bi açıyım dedim escalesimin süpriziyle karşılaştımm
bende aynı dertten muzdaripim hiç bi eksiğim yok çok sükür sadece bi can istiyorum
hb canım nasılsınhoşgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?