Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

rozalin ilterçakır kızlar teşekkür repleriniz için rep veren ellerin göbekleri bebişle dolsun amiin
amin canım sen bana böyle dua et ben sabah akşam sana rep vereyim ayyy canım yaaa hepimizin göbişleri bebekler dolsun

canım benim yaa eşinde yazık çok sevindi demek ayy kıyamam yaa bende eşime hamileyim desem sanırım sanayiden buraya yayan gelir 5 dk arabay bile unutur orda baba olmak kolay değil söyle eşine ona göre sana çok iyi baksın bebişinede sen çok iyi bak bundan sonra stres yok tamam mı hiç birşeyi kafanada takmıyacaksın ok mi dr ne derlerse dedinler sen üzülme yüce rabbim sağlıkla verecektir kuacağına ok mi

slm kızlar nasılsınız bende sizler gibi bebek istiyorum ama olmuyor ilterçakır kardeşim bişey sormak istiyorum hamile oldugunu bilmeden önce belirti varmıydı bu arada gözün aydın cnm
canım ben hamile değil keşke olsaydım azından çıktı inşallah tutar diyeyim bu ay darı istiyen tüm herkesin başına bu ay escales ve serra84 sevindi önümüzdeki ay bizlerde sıra rabbim kime verirse versinde hepimizde olsun
güle güleee byyyyy senağlama
ne oldu nilaycım sana neden ağlıyorsun

evet ya sorma ben eşimle lise 2de tanıştım aynı sınıftaydık biz buraya yeni taşınmıştık öyle çıkmaya başladık 2 sene lise 4 sene ünv. 1 sene askerlik 3 sne evlilik e arada boşluklar var dersane felan off bizim her işimiz böyle ağır yaaa:bbo:delikafadulden

mrb kızlar nasılsınız görüşmeyeli
merhaba canım nasılsın duydun mu escales hamile
allah birgün bebişlerimizi verecek merak etme biz eşlerimizi çok seviyoruz ya belkide yüce rabbim bizi sınıyordur
herkess nereye gitttii
ben burdayım geldim kız yine

merhaba canım nasılsın duydun mu escales hamile

allah birgün bebişlerimizi verecek merak etme biz eşlerimizi çok seviyoruz ya belkide yüce rabbim bizi sınıyordur

ben burdayım geldim kız yine
duymadım canım ayy çok sevindim geçmişi okumadan sohbete katıldım benimde moralim bozu bugün buhaber iyi geldi kızım hasta biraz hemde test yaptı bende negatif farlutal aldım adt olmak için

duymadım canım ayy çok sevindim geçmişi okumadan sohbete katıldım benimde moralim bozu bugün buhaber iyi geldi kızım hasta biraz hemde test yaptı bende negatif farlutal aldım adt olmak için
ayy canım ya sıkma canını kızın içinde geçmiş olsun canım
sıkma canını bak birtane vermiş yüce rabbim elbet ikinciyide verecektir ama ne yapalım bizim hastalığımızda böyle her ay sıkıntı ya adet gelmez yada bebek tutmaz ne yapalım kadarimiz böyleymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…