amin canım sen bana böyle dua et ben sabah akşam sana rep vereyim ayyy canım yaaa hepimizin göbişleri bebekler dolsunrozalin ilterçakır kızlar teşekkür repleriniz için rep veren ellerin göbekleri bebişle dolsun amiin
canım benim yaa eşinde yazık çok sevindi demek ayy kıyamam yaa bende eşime hamileyim desem sanırım sanayiden buraya yayan gelir 5 dk arabay bile unutur orda baba olmak kolay değil söyle eşine ona göre sana çok iyi baksın bebişinede sen çok iyi bak bundan sonra stres yok tamam mı hiç birşeyi kafanada takmıyacaksın ok mi dr ne derlerse dedinler sen üzülme yüce rabbim sağlıkla verecektir kuacağına ok miGÜLÜM YALAN SÖYLÜYEMEDİM ÜSTÜME BAYAĞA GELDİ TELEFONDA İNANDIRAMADIM HAFTAYA DİYE YEMİN ETTRİİNCE ARTIK SÖYLEDİM AMA KIRDI KAFAYI ODA DÜN AKŞAM HİÇ UYUMADI NE OLACAK NE ÇIKACAK BUGÜN KAÇ DEFA ARADI GELMİŞ BANA BABA DEDİ BAB DİYE SÖYLEYİP DURUYOR
KIZ BEN VARYA SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM KIZLAR BEN HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM BU ARADA BEKLERİZ YENİDEN BEN NASIL OLSA AKŞAM 6 YA KADAR BURDAYIM ŞEKERİM. alkisalkisalkis:CüvCüv:
canım ben hamile değil keşke olsaydım azından çıktı inşallah tutar diyeyim bu ay darı istiyen tüm herkesin başına bu ay escales ve serra84 sevindi önümüzdeki ay bizlerde sıra rabbim kime verirse versinde hepimizde olsunslm kızlar nasılsınız bende sizler gibi bebek istiyorum ama olmuyor ilterçakır kardeşim bişey sormak istiyorum hamile oldugunu bilmeden önce belirti varmıydı bu arada gözün aydın cnm
ne oldu nilaycım sana neden ağlıyorsungüle güleee byyyyy senağlama
]evet canım ya sorma mesela ben eşimle tam 13 yıldır beraberim 5 yıl nişanlı bekledim gözüm ondan başkasını görmedi onunda yanı beni çok seviyo evden dışarı çıkmaz bensiz ailem çok iyi kayınvaldemlerle süper anlaşıyorum annemden ayırt etmem işim güzel bi can allahtan bi bebekyten başka bişey istemiyorumsenağlamasenağlama:çok üzgünüm:
ayyyyy mercanayşe valla aynen beni anlattın diline sağlık allah bozmasın inş.tek fark ben eşimle tanıştıktan 2 ay sonra evlenmeye karar verdim ve 8 ay içinde düğünü yaptık hızlı oldu ama o bensiz ben onsuz olamıyoruz 2 yıldır evliyiz herşey çok güzel allah herkeze mutlu evlilikler versin bide bebişimizz olsa tam süperrrr olcakkkkkaydirigubbakcemile5
bizim mesai hiç bitmiyor canım:)) evde sürekli birşeylerle uğraşmak zorundayız kızım hasta bugünde gece ateşlendi biraz nazlıyız o yüzden kafa dağıtıyım diye buraya geldim burası da pek sessiz bugüniyim canım nasıl oslsun meai bitsin diye bekliyoruz:)
merhaba canım nasılsın duydun mu escales hamilemrb kızlar nasılsınız görüşmeyeli
allah birgün bebişlerimizi verecek merak etme biz eşlerimizi çok seviyoruz ya belkide yüce rabbim bizi sınıyordur]
ayyyyy mercanayşe valla aynen beni anlattın diline sağlık allah bozmasın inş.tek fark ben eşimle tanıştıktan 2 ay sonra evlenmeye karar verdim ve 8 ay içinde düğünü yaptık hızlı oldu ama o bensiz ben onsuz olamıyoruz 2 yıldır evliyiz herşey çok güzel allah herkeze mutlu evlilikler versin bide bebişimizz olsa tam süperrrr olcakkkkkaydirigubbakcemile5
ben burdayım geldim kız yineherkess nereye gitttii
tubaaa sağ allta alıntı yap bölümü var ya orasına tıkla oluyo
duymadım canım ayy çok sevindim geçmişi okumadan sohbete katıldım benimde moralim bozu bugün buhaber iyi geldi kızım hasta biraz hemde test yaptı bende negatif farlutal aldım adt olmak içinmerhaba canım nasılsın duydun mu escales hamile
allah birgün bebişlerimizi verecek merak etme biz eşlerimizi çok seviyoruz ya belkide yüce rabbim bizi sınıyordur
ben burdayım geldim kız yine
hoş bulduk canım hiç gidemiyorum ki iki iş yapıyorum geliyorum tekrarhoşgeldin iltercimmm
ayy ne güzel ya canım benim tebrik ederim yine geçmi kaldım halaya:1no2:ama olsun ben başlıyayım arkadan yetişim size:teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey:Kızlar bebİŞ gelİyorrrrrrrrrrr
ayy canım ya sıkma canını kızın içinde geçmiş olsun canımduymadım canım ayy çok sevindim geçmişi okumadan sohbete katıldım benimde moralim bozu bugün buhaber iyi geldi kızım hasta biraz hemde test yaptı bende negatif farlutal aldım adt olmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?