saol canım rabbim herkese yaşatsın annelik duygusunu kimseyi mahrum etmesin banada 2. defa inşAllah :)
amin canım sanada en kısa zamanda bir bebiş verir rabbim inşAllahayyy yaa beni ağlattın canım yaaaaa kıyamam ben ona allahım ona kardeş versin sanada bebiş ayyyy çok kötü oldummmm
anlıyorum seni biliyorum beklemk çok zor ama inan yapacak hiç birşeyimiz yok bak senin önünde tam 1 hafta zaman var ve bu zamanı güzel değerlendir eşinle birlikte olurken bebek düşünme biliyorum çok zor ben engel olamıyorum ama sanki bebek düşünmeyince olacakmış gibi geliyor bana gerçi ben düşünmesemde benim adam düşünüyor zatenayy iltercim bilmiyorum üzerimde gerginlik var azönce durduk yere işyerinde ağladım herkes şaşırdı ayy beklemek çok zormuş.belim kopacak şekilde ağrıyor.bide escalesin hamiş olduğunu öğrenincede ç.ok duygulandım.Allah inş.hepimize bu mutluluğu nasip eder:Saruboceq:
slm canımslm nbr kızlarrr
ya semızotunu nasıl yapabılırım bana yardımcı olurmusunnnuzzzz
kız kaç cıktı escaleesssssss..desene beraberızz valla bu ay bereketlı cıktı delikafadulden
Kızlar bebİŞ gelİyorrrrrrrrrrr
inşallah güzel haberler alırsınız inşallah sizinde halayınız cekerizescales tebrik ederim canım çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inş. hihoyyyt
darısı bizim başımıza cuma günüde bizim dananın kuyruğu kopacak ne olacağı belli olacak kaydirigubbakcemile3
amin bitanem ama bu gün beni çok ama çok duygulandırdınız escalesin hamile haberini beni mutluluktan ağlattın senin yazdıklarınsa duygu karmaşasına soktunuz beni -tatlicadiarzu-amin canım sanada en kısa zamanda bir bebiş verir rabbim inşAllah
ahh canım benim kusura bakma valla bende samimi gördüm ve içimi döktüm işte ne biliym seni o kadar duygulandırcağımıinşallah güzel haberler alırsınız inşallah sizinde halayınız cekeriz
amin bitanem ama bu gün beni çok ama çok duygulandırdınız escalesin hamile haberini beni mutluluktan ağlattın senin yazdıklarınsa duygu karmaşasına soktunuz beni -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?