Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

abyosun sanada günaydınnnnhihoyyyt biz iyiyiz sen nasılsın? hadi canım inşallah senden de güzel haber alırız. halaya başladık escalesin haberiyle senin haberinlede devam ederiz. tabi ben geç kaldım ama olsun şimdi yeniden çekeriz halayı:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ESCALES bebiş nasıl..yeğenimize de kendine de iyi bak.çiçeği burnunda annemizzzz bizimmmm

İNŞALLAH CANIM BENİM
canım merakta bıraktım ama affedersiniz artık beni değil mi? bebişinle birlikte:1hug:
EVET CANIM HAKLISIN
maşallah canım ya valla çok sevindim Allahım sağlıklı ve hayırlı kılsın :))

inşallah canım teşekkürler, gerçi 2 ay tedavi görmedim ama içimde de pek bi umut yok Allah bilirde bakalım

ALLAH RAZI OLSUN CANIM İNŞALLAH SENİNDE GÜZEL HABERLERİNİ DUYARIZ

ŞUAN AMA MORALİM BAYAĞA BOSULDU KIYAMAM BEN SANA MAVİŞİM GİRMEDİĞİNDEN BİR ŞEY OLDUĞU BELLİYDİ ACIN BÜYÜK CANIM BAŞIN SAOLSUN ALLAH YAKIN ZAMANDA ACILARINI DİNDİRİR CANIM BENİM YA İNAN ÇOK AMA ÇOK ÜZÜLDÜM BAŞIN SAOLSUN TATLI KUŞLUM MAVİŞİM senağlamasenağlamasenağlama

maşallah canım ya valla çok sevindim Allahım sağlıklı ve hayırlı kılsın :))

inşallah canım teşekkürler, gerçi 2 ay tedavi görmedim ama içimde de pek bi umut yok Allah bilirde bakalım

canım umutsuz olma ne olur. herşeyin hayırlısı inşallah en yakın zamanda senin ve diğer arkadaşlarında hamiş haberini alıcaz.

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

abyosun stresli olma bak benim bugün adetim geçeli 5 gün oldu ama napalım bekliycem haftasonuna kadar
canım benim..haklısın..ama çok zor gün saymak..ve belirtilerimde adet öncesi gibi hiç bir farklılık yok..büyük ihtimalle adet olacağım..-tatlicadiarzu-

merhabalar bizde eşimle kararlaştırdık ağustosta başlıcaz çalışmalara:)
sizce ne zaman hamile kalırım ağustosta başladımmı:)

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :lepi: :lepi: :lepi: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :1hug: :1hug: :1hug: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 HEHE DÜNDEN BERı BAYRAM YERıNE DÖNDÜ VALLA BURASI

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…