kızlar döktürmüşsünüz gene yetişemiyorum valla haakça nerelerdesin sen kaç gündür
hihoyyyt
günaydın güzelim..iyi sabahlar..nasılsın?hihoyyyt a.s.
günaydın canım sen nasılsınhihoyyyt a.s.
günaydın güzelim..iyi sabahlar..a.s. hihoyyytiyiyim çok şükür yarın adet olamam lazım..stresli stresli bekliyorum..inşallah olmam..:Saruboceq:
kimse beni görmüyormu escalessss annelik nasıl bir duygu
İNŞALLAH CANIM BENİM:teytey::teytey::teytey: canımmmmmm çok sevindim sabah sabah çok güzel bir haberle başladık inşallah devamı gelir. ama ben biliyordum hissediyordum senin hamile olduğunu. beryalde diyordu ya.:dance::dance::dance: maaşallah Allahsaklasın. dikkat et kendine. ve bebişine:1hug: inşallah çok rahat, sağlıklı ve huzurlu bir hamilelik geçirirsin. ayyyyy çok sevindimmmmmm:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
EVET CANIM HAKLISINcanım merakta bıraktım ama affedersiniz artık beni değil mi? bebişinle birlikte:1hug:
maşallah canım ya valla çok sevindim Allahım sağlıklı ve hayırlı kılsın :))
inşallah canım teşekkürler, gerçi 2 ay tedavi görmedim ama içimde de pek bi umut yok Allah bilirde bakalım
maşallah canım ya valla çok sevindim Allahım sağlıklı ve hayırlı kılsın :))
inşallah canım teşekkürler, gerçi 2 ay tedavi görmedim ama içimde de pek bi umut yok Allah bilirde bakalım
canım benim..haklısın..ama çok zor gün saymak..ve belirtilerimde adet öncesi gibi hiç bir farklılık yok..büyük ihtimalle adet olacağım..-tatlicadiarzu-abyosun stresli olma bak benim bugün adetim geçeli 5 gün oldu ama napalım bekliycem haftasonuna kadar
merhabalar bizde eşimle kararlaştırdık ağustosta başlıcaz çalışmalara:)
sizce ne zaman hamile kalırım ağustosta başladımmı:)
merhaba cnm neden ağustos ki gerçi bünyeye göre değişiyor hemen kalabilirsinde kalmayabilirsinde doktorunlada konuşabilirsin istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?