saracım kısss biz senle konuşmadıkmı bebeişim yaaa ben adet olalı 3 gün oldu ben bugun incir kürüne başlıyorum bide bal tarçın olayına..gündüzleride adaçayı içiyorum..hazırlıklar tamamdır gülüm hücuuumm bu ay)))
çok tatlı hakikaten gerçek gibi bebiş doğunca hayırılısıyla böle dağıtırsın şeker inş.
inşallah canım hayırlısıyla bir doğsun da neler yapcam daha.:teytey:
teşekkürler canım karpal tünel sendromu mu ne ondan şüphelendi genel cerrah EMG istedi nörolojiye görüncez dorukta varmış o aletaa geçmiş olsun duymadım onu eşinin kolunu (okumadım) sende git biran önce zübeydeye gitsene bide .a.s.belki doktora göre değişir iyi çıkar belki
ben cıkıyorum kızlar daha yemek yapıcam
niloşum adamın üstüne bikereden gelme korkutma adamı yavaşça tamammı? hücum falan kaydirigubbakcemile
Benim için ne yazmıştın canım kaçırdım galiba işim vardı da eccikdiloş için yazmıştım canım
bıolog duuyyyy sesımı
teşekkürler canım karpal tünel sendromu mu ne ondan şüphelendi genel cerrah EMG istedi nörolojiye görüncez dorukta varmış o alet
bende daha sonra giderim bu zübeydeye rufeyde de tavsiye etti canım sağol :1hug:
Benim için ne yazmıştın canım kaçırdım galiba işim vardı da eccik
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey heheh))))))))) allah iyiliğini vermesin kısss)))
ayy kıssım o dünden razııı be böyle şimdi onun içten içten dahada hoşuna gidiyo:jeyyar::jeyyar: daha hızlandırılmış turlara geçiyorum diye keyfi yerinde hihoyyythihoyyyt
ay kısss asıl bana yazıkk vallaaa çok zor oliii saçlarımda uzun kurumuyo valla bir saattee)))) erkende uyumak istiyorum erken 7 de kalkmak için zor oluyor ama işte...derde bakk)))
vildancım senin tarayıcı var galiba yada webcam mi var biz fakiriz bizim paramız yokki :sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused:
vildan kızzz ara ara zor buldum evini)))))))hehe))))taa 1502 de kalmışşş kızının odasını merak ettimde git anam git pek uzakmışş...)))
ayyy çok güzel canım o lilalar ne öyle ciciş cicişş...allah huzur versin yeni evinizde güle güle oturun canımcım
Tamam canım anladım buarada araştırdım kürde varadet gelsin artık diye kür varmı acaba diye sormuştum senin için saracımda ben adet olmadım sanmış test yap artık diyordu...ona yazdım hayatımmmmşakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?