Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

güle güle canım Şeniz

buda benim salonum..vildanın anlattığı yoldan resim eklemeyi denedimde bilmem oldumu???
ben hızlıresim diye bi siteden ekliyorum....o daha kolay geldi bana isteyen olursa anlatırım..bakalım bu olmuşmu????
vilodooşş kız bak maslar aynı ))))

Son düzenleme:

valla kuşum 16 incir çok fazla ayda 460 incir falan yapıyo yaniii .....bende onu düşündüm 6 incir yapmaya karar verdimm ve bitek akşamları yapıcam yemeklerden önce...
bi sitedede şöyle bir yöntemde vermiş.2-3 tane inciri suda yumuşatıp yiyin diyor..hertürlüsü faydalı demek kiii:1hug:

ayyy süper valla benim ev çok sönük kaldı yanında yawsüprizzzzz

Son düzenleme:
bende daha önce o evim bölümüne eklemek için çekmiştim evin heryerini ama eklemeye fırsat olmadı...buraya nasipmişş...ama biraz küçük çıktı resim...neyse işallah bende birgün eklerim oraya))

Valla kıs niloş evin süper eşyayıda güzel ev gösteriyo iste güle güle otur canım çaya gelirim belki geçerken sırnaşık şey

ayyy süper valla benim ev çok sönük kaldı yanında yawsüprizzzzz

ayy saçmamlama kısss bende tam tersini düşünüyorum biz evimizi göre göre bıkıyoruz sanırım...bende senın eve dedım ki negüzel cıvıl cıvıl benım eve bak allahaskına yaşlı evi gibi koyu koyu koltuklar..parkelerde çok koyu kasvet geliyo valla bazen niye böyle sectim diyorum ....söyle açık renkler yapmadım kir göstermesin diye tabii)))))hehehe))))
ama çook koyu seçmişim .....senın ev açık maviii süper...perdelerimi hep kahve mavi krem düşünmüştüm objelerde mavi düşünmüştüm ama olmadı bulamadım...renksiz bi ev oldu...
senınki bahar gibiii)))))))))))):lepi:

ayyy gel canım herzaman beklerim ..gelde tanışalım))))

sağol canımın içüü...benim evde arkataraftan iki odam boş hiç esya almadık...çocukodası olaraktan bekliyor...kızmı erkekmi bilelediğimizden yapmadık odayı...şimdi ikiside yok ama kısmett(((((((((

güle güle otur canım sağlıkla ve bebişle inşallah

hayırlısı olsun canım .bebiş oluca gönlüne göre döşersin .benim evimde turuncu ağırlıklı çok seviyorum o rengi halım koltuklarım tablolar çoğu turuncu.inşallah beceririm yarın resim eklemeyi .banada gelin çaya.

merhaba arkadaşlar nasılsınız biliyorum bana kırgın ya da kızgınsınız
sizi unuttum sanmayın
yatıyorum mide bulantıarı geçmiyo birşey yapamıyom yatıyom
başım da çok kötü ağırıyo
hepini çok özledim hepinizi tek tek öpüyorum canlarım benim

amin işallahhh...dün arkadaşım 50 günlük bebeğini getirdi bana kırk uçurmaya...çookkk tatlıı yaaa banada çookkk yakıştı kızlarrr...biraz tutamadım oturtmaya falan kalktım ama olur öyle kazalar -tatlicadiarzu-tecrübesizlik işte....)))

tamam bitanem yarın açarsan evinin kapılarını sendeyizzzzzzzzz ozamannnnna.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…