Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

yok canım halen gelmedi şu hakem versede şu kırmızı kartı kurtulsam -tatlicadiarzu-

ayyy valla ne sinşr yaa...şu adet gelmesi içinde gelsin artık diye bi kür yokmu acaba???
ben incirdir baldır hepsini hazırladım canım bu akşam başlıyorum yapmaya..adetimin 3. gecesi...başlıyım incire bala falan buakşam..yarından itibaren adaçayıda içmeye başlıyorum 10 gun böyle devam edicem ...:lepi:

vildan o gönderdiğin eski evmi yoksa yeni evmi anlamadım..yada yeni evine eski halılarımı serdin..???,
mavi koltuklar ve krem rengi sandalyeler senin evmi????
kıssss o sandalyeler benımkının aynısı valla)))hehe))) benım bitek yaslanma yerındede o kahve tahtalardan var baş kısmında...
aaaahadi herkez evini göndersin valla merak ettim beeennn))))))))))))))

öyle çok ahım şahım değiller ama idare ederler işte

Son düzenleme:
yahu şu helikopteride bulamadılar dün akşamdan beri posikolojim bozuldu çok üzüldüm ya senağlama

vildoşum çok güzeller canım ya valla bayıldım bende yenilicem inşallah ilk fırsatta :lepi:

bunlar yeni halılarmı vildan güle güle kullan canım...bak sorularıma cevap vermiyosun yenimi eskimi diye kuşum yaa şurda helak olduk senağlama
hee evt bak listede başı çekiyosun hadi yapta sıra bize gelsin yaa(((((((((
seni bekliyoz ))))))))

yeni ev canım sadece mavi halıyla peluş halı 2 senelik ondan dedim eski diye
shaggy leri yeni aldım
şimdiki hedefim yatak odama deri halı almak inşallah sıra onda

vildoşum çok güzeller canım ya valla bayıldım bende yenilicem inşallah ilk fırsatta :lepi:

tşkr ederim diloşŞeniz

kıs mavi halımı ekleyemedim onu eklemeye çalışıyodum
salon resimlerinde yarım yamalak görünmüş tam çektiydim ama eklenemedi malesef

kılzar şimdi ben bir şey sorcam benim iki ay önce 29 uydu geçen ay 26 sı şimdi ben kaç gün sonra test yapayım hadi bana onu söyleyin şekerim
escacım cnm senin doldu yaa 29 gün oldu yarın 30 oluyo (bana bak nasılda takip ediyom) hem sen yenisin sterssiz yap artık yarın sabah ilk idrarında yap olursa olur cnm
selam kızlar nasılsınız???vildan hoşgeldin canım hayırlı uğurlu olsun evin kız nerde halılar falan bende merak ettim bakk...resminimi koydun
kız nilocum nerdesin sen bugün görüşemedik valla noldu senin kırmızılar gelmedimi kız bitest daha yapp.napıyosun bakim iştemisin
yahu şu helikopteride bulamadılar dün akşamdan beri posikolojim bozuldu çok üzüldüm ya senağlama

evet dilnurcum yaa nasıl bulamıyolar anlamadım.(bu arada senin noldu gittinmi bi doktora falan

evet bağyanlar boş durmayın sizde ekleyin bakalım bende size gelmek istiyom

hlyms bursalıyım kızzz heee baya da doluştuk bursa hee yoksa suyundan falanmı hamile kalamıyoz eyvah hepimizde boşuz bak bodrumlar izmirler hamiş .:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…