triyandafil canım günaydın ben iyiyim allaha şükür sen nasılsın ne var ne yok daha önce tanısmadık ama tanısmıs olduk :)
saol canım uğras dur nolsun sen nasılsın bacım
sağolun kızlar bende iyi olmaya çalışıyom sabah sabah midem çok kötü yine bulantım var bebiş yine yaramazlık yapıyoGÜnaydııınnnnnn cİtos hamd olsun sen nasılsın ve dİĞer kızlarda nasılsınız bakem,,,,
günaydın kızlar
triyandafil test için adet tarihinin geçmesini bekle canım
cnm kötü bişi yoktur hemen kötüye yorma sen adet olmadın dimi belki onun için sızlıyoardurkafamçokkarıştıkızlar ben bir şey yazdım göğsüm acımaya başladı bir kaç günden beri anlayamadım gitti aklıma kötü şeyler gelmeye başladı ben bir doktora görünsemmi dokunduğumda bir sertlik var ve anlam veremedim
günaydın tatlış citosum sana hayırlı cumalar nasılsın bakim benim boncuk nasıl ona söyle fazla takırtı tukurtu yapmasın içerde yaramaz olur yoksa,ŞenizHAKCAM sanada günaydın cnm nasılsın bugün bebişin nasıl Şeniz
VİLDOŞUM sanada günaydın tatlım kıymatlımŞeniz
OKYANUSUM sen nasılsın cnm kaç gündür uğramıyon yine cezalısınŞeniz
BERYALİM tombişim sende iyimisin nohutun annesiŞeniz
BELENAYCIM sende bizi unuttun anacım hiç uğramıyon topiğeŞeniz
YADELİM fıstıgım senide çokkkk ösledimŞeniz
TATLIBEBEK bebişin nasıl kısss iyisiniz dimiŞeniz
SARACIM tatlı bıcırık geç kaldın yine cezalısın tek ayak üstünde durcen akşama kadar :mymeka:Şeniz
SMHSMH topiğin sevimli hayaleti sende iyisin dimiŞeniz
PİNK ROSEM sanada günaydın bizim topişin ikinci hayaleti Şeniz
ve adını sayamadım diğer kızlar sizlerde iyisiniz dimi ŞenizŞenizŞeniz
kızlar ben bir şey yazdım göğsüm acımaya başladı bir kaç günden beri anlayamadım gitti aklıma kötü şeyler gelmeye başladı ben bir doktora görünsemmi dokunduğumda bir sertlik var ve anlam veremedim
günaydın tatlım beni mahvetti bu velet bi doğsun poposuna poposuna vurcem :mymeka:anneye bu kadar eziyet edilirmi hiç:dilcikar:günaydın tatlış citosum sana hayırlı cumalar nasılsın bakim benim boncuk nasıl ona söyle fazla takırtı tukurtu yapmasın içerde yaramaz olur yoksa,Şeniz
escacım günaydın cnm .senin adetinin dolmadımı günü test yap rahatlarsın eğer stersten gelmiyosa yapınca bişey çıkmazsa geliverir giit yaap allah bilir sen hiç yapmamışsındır test
günaydın tatlım beni mahvetti bu velet bi doğsun poposuna poposuna vurcem :mymeka:anneye bu kadar eziyet edilirmi hiç:dilcikar:
:roflol::roflol::roflol:allah iyiliğini versin çatlak gacı güldürdün beni :roflol::roflol:aahh ahhhh zamane bebekleride,çocuklarıda, ceninleride, gençleride bi değişik nazlı anacım gel gelmez otur oturmaz yap yapmaz nolcak bilmiyorum doğmadan nazlanıyolar.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:yerimseniben
:roflol::roflol::roflol:allah iyiliğini versin çatlak gacı güldürdün beni :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?