Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar adetime 2 gün var ama özellikle bugün midem ara ara acayip şekilde bulanıyor yanlız istifar yok, birde hafif sancılar oluyor birde vücudumu uyuşuk hissediyorum kollarımda sanki can yok gibi, memelerimde de hafif ağrılar var ne olabilir acaba test falan yapsam mı?

saol çitoscum iyiyiz canım benim 2 günden beri göğsüm aşırı acıyor bir tek sorunum bu korkmaya başladım aklıma kötü kötü şeyler geliyor

Yaaaaa Şımdı tel geldı yanı ıŞım Çıktı Çıkmak zorundayım kızlarr hepınızı ÖpÜyorum hayırlı haberlerınızı beklıyorum

kızlar ben bir şey yazdım göğsüm acımaya başladı bir kaç günden beri anlayamadım gitti aklıma kötü şeyler gelmeye başladı ben bir doktora görünsemmi dokunduğumda bir sertlik var ve anlam veremedim

cnm kötü bişi yoktur hemen kötüye yorma sen adet olmadın dimi belki onun için sızlıyoardurkafamçokkarıştı

günaydın tatlış citosum sana hayırlı cumalar nasılsın bakim benim boncuk nasıl ona söyle fazla takırtı tukurtu yapmasın içerde yaramaz olur yoksa,Şeniz

escacım günaydın cnm .senin adetinin dolmadımı günü test yap rahatlarsın eğer stersten gelmiyosa yapınca bişey çıkmazsa geliverir giit yaap allah bilir sen hiç yapmamışsındır test

herkeslere günaydınnnnnn .:uhm:hııımmm acaba tünaydınmı deseydim.allahım bugünün güzelliğiyle isteyen herkese bebek nasip et .hayırlı evlatlar nasip et inş.

günaydın tatlım beni mahvetti bu velet bi doğsun poposuna poposuna vurcem :mymeka:anneye bu kadar eziyet edilirmi hiç:dilcikar:

günaydın tatlım beni mahvetti bu velet bi doğsun poposuna poposuna vurcem :mymeka:anneye bu kadar eziyet edilirmi hiç:dilcikar:

aahh ahhhh zamane bebekleride,çocuklarıda, ceninleride, gençleride bi değişik nazlı anacım gel gelmez otur oturmaz yap yapmaz nolcak bilmiyorum doğmadan nazlanıyolar.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:yerimseniben

aahh ahhhh zamane bebekleride,çocuklarıda, ceninleride, gençleride bi değişik nazlı anacım gel gelmez otur oturmaz yap yapmaz nolcak bilmiyorum doğmadan nazlanıyolar.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:yerimseniben
:roflol::roflol::roflol:allah iyiliğini versin çatlak gacı güldürdün beni :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…