yok test falan yapmadım niye hamile olunca göğüs acıyormu kigünaydın tatlış citosum sana hayırlı cumalar nasılsın bakim benim boncuk nasıl ona söyle fazla takırtı tukurtu yapmasın içerde yaramaz olur yoksa,Şeniz
escacım günaydın cnm .senin adetinin dolmadımı günü test yap rahatlarsın eğer stersten gelmiyosa yapınca bişey çıkmazsa geliverir giit yaap allah bilir sen hiç yapmamışsındır test
bende varım görmüyonmu beni kapı gibi karıyımanacım kızz escales bi ikimiz gözüküyoz alttaa
evet hemde daha çok acıyomuş el değmiyomuş valla ben hamişlerin yalancısıyım hepside öle diyoyok test falan yapmadım niye hamile olunca göğüs acıyormu ki
bende varım görmüyonmu beni kapı gibi karıyım:mymeka:
bende varım görmüyonmu beni kapı gibi karıyım:mymeka:
geldim canım ama gidicem hazırlanıp kayınvaldeme gidicem bu gün günü varda..bi selam veriim dedim bu hayırlı günde..öpüyorum tatlım..HAKCAM sanada günaydın cnm nasılsın bugün bebişin nasıl Şeniz
VİLDOŞUM sanada günaydın tatlım kıymatlımŞeniz
OKYANUSUM sen nasılsın cnm kaç gündür uğramıyon yine cezalısınŞeniz
BERYALİM tombişim sende iyimisin nohutun annesiŞeniz
BELENAYCIM sende bizi unuttun anacım hiç uğramıyon topiğeŞeniz
YADELİM fıstıgım senide çokkkk ösledimŞeniz
TATLIBEBEK bebişin nasıl kısss iyisiniz dimiŞeniz
SARACIM tatlı bıcırık geç kaldın yine cezalısın tek ayak üstünde durcen akşama kadar :mymeka:Şeniz
SMHSMH topiğin sevimli hayaleti sende iyisin dimiŞeniz
PİNK ROSEM sanada günaydın bizim topişin ikinci hayaleti Şeniz
ve adını sayamadım diğer kızlar sizlerde iyisiniz dimi ŞenizŞenizŞeniz
kızlar ben bir şey yazdım göğsüm acımaya başladı bir kaç günden beri anlayamadım gitti aklıma kötü şeyler gelmeye başladı ben bir doktora görünsemmi dokunduğumda bir sertlik var ve anlam veremedim
hoşgeldin canım sanada apaydınlık günler AMİN ..a.s.herkeslere günaydınnnnnn .:uhm:hııımmm acaba tünaydınmı deseydim.allahım bugünün güzelliğiyle isteyen herkese bebek nasip et .hayırlı evlatlar nasip et inş.
Bende hamiş olmak istiom :CüvCüv:
oyyy kuzuma boşver cnm nasıl yazsanda biz anlıyoz merak etme sen yavrım ben başka topiktede arkideşler var onlarada laf yetiştiriyom delikafaduldencitosum ben buraya hamisyazıyorum ş harfiyle onu hamile diye çıkartıyolar çok komik oluyo
:enbuyukkk:
gördüm gülüm ama ne bileyim biraz daha bekliyeyim diyorum ya benim adetim düzensizdi doktora gittim farlutal verdi onu kullandım en son iki ay falan düzenli geldi yeniden başlamıştır diye düşündüğümdn yapmıyorum bide ne bileyim korkuyorum heralde
oyyy kuzuma boşver cnm nasıl yazsanda biz anlıyoz merak etme sen yavrım ben başka topiktede arkideşler var onlarada laf yetiştiriyom delikafadulden
canım test yaptınmı cevap yaz bize ..kocisi gönderdim test aldırdım.yarın sabah yapayım bakalım.adetimden 3 gün gecmis gibi olcak ama hadi bakalım.bu arada kahve rengi akıntı hala devam ediyor
CUMALARINIZ MÜBAREK OLSUN KIZLARRRRRRR
inşallah anacım öyledir de halay çekeriz birlikteinşallah gebeliktir genelde öyle diyorlar çok aşırı ağrı oluyomuş hadi inş vardırda şöleee bi halay çekeriz..:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?