Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

beryalim hoş geldin gel gelir gelmez sana şikayette bulunayım bu citos varya bu citos:mymeka:bizi bırakıp başka topiklerde muhabbet ediyomuş. yaaa ohhh rahatladım sen nasılsın bakiyim .Şeniz

sağolun kızlar bende iyi olmaya çalışıyom sabah sabah midem çok kötü yine bulantım var bebiş yine yaramazlık yapıyo:bbo:

canım nasıl oldun bulantın geçtimi fındık yaramazlıkmı yapıyo çıksın onun götünü ısırcam .şimdi nasılsın canım geçmiş olsun öpüyorum .:teselli:

citos seni yakaladım valla kız ne diye başka topiklere gidiyonda bizi unutuyorsun bak sara ile ben küseriz sana dimi sara

canımmmm kıskanma kıssss öncelik size ait ençok sizi seviyom ben oyyy oyyy kuzummm:1hug:

:mymeka::mymeka::mymeka:
beryalim hoş geldin gel gelir gelmez sana şikayette bulunayım bu citos varya bu citos:mymeka:bizi bırakıp başka topiklerde muhabbet ediyomuş. yaaa ohhh rahatladım sen nasılsın bakiyim .Şeniz

canım günaydın iyiyis biz teyzesi. ne çitos başka topikte muhabbetmi ediyormuş çitosss delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

:mymeka::mymeka::mymeka: seni döverim çitos çabuk yuvana dön .bir daha da sürüden ayrılma bak kurt kapar sonr seni.:mymeka:klava:klava:

hoşgeldin beryalcim nohutun nasıl iyimi hemşerim

canım günaydın nohutumun toprak teyzesi

saracım korkuttum onu .tırsmıştır şimdi o bir daha bizi bırakıp gidemez merak etme.:jeyyar::jeyyar:

bu yazdığınıdan bir şey anlamadım canım bir şey olmadı değilmi nohutuna

canım nasıl oldun bulantın geçtimi fındık yaramazlıkmı yapıyo çıksın onun götünü ısırcam .şimdi nasılsın canım geçmiş olsun öpüyorum .:teselli:
şimcik iyiyim cnm kraker yiyom geçti biraz sen nasılsın nohutum nasıl annesi bizde sizi öpüyoz fındığımla Şeniz

citos seni yakaladım valla kız ne diye başka topiklere gidiyonda bizi unutuyorsun bak sara ile ben küseriz sana dimi sara
a.s.a.s.çiçek veriimde barışam gayrı :jeyyar::jeyyar:

yaaaaaaaaa sorma duyunca bende inanamadım başka topik ba ba baak.heeeeee doğru söyledin yolda kurtlar var yer seni senin nohut öle mide baskı yapıp bulandırmıyo dimi beryoşum.Şeniz

şimcik iyiyim cnm kraker yiyom geçti biraz sen nasılsın nohutum nasıl annesi bizde sizi öpüyoz fındığımla Şeniz

a.s.a.s.çiçek veriimde barışam gayrı :jeyyar::jeyyar:
iyi tamam barıştık barıştık değilmi saracım bak bize çiçek veriyor dur bizde bir öpücük verelim çitosumuza ŞenizŞeniz

tamam ya ne furuyon tombiş kafam acıdı:çok üzgünüm:
gitcem işte yakalayın beni lülülülülülülülülülülülü

bu yazdığınıdan bir şey anlamadım canım bir şey olmadı değilmi nohutuna

canım çitosa fırça atıyom orda başka topiklerde sürtüyomuş.duydum ve hemen cezasını verdim bir güzel dövdüm abla olarak hehehhhhh:mymeka::mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…