slm kizlar nsilsiniz?ben cok kötüyüm benim adet günüm 5gün gecti ve ne yazikki bugün adet gördüm cok kötüyüm yaa bir sorun olmadigi halde hamile kalamiyorum
naber vildancım nasılsın
mrb cnm geçmişi okuyorum sen nasılsın kaydirigubbakcemile5
niyeki si varmı kız vampir gibi bişiy ben biraz ötleğimdirde o yüzden tırsıyom
bende iyiyim canım 5 nisanı bekliyom o zaman dahada iyi olucamşutarafagitti
inşallah umduğunu bulursun canım 5 nisanda
kız yldz vimpirella gibi resmine ben bayıldım bittim
aahh ahhhh zamane bebekleride,çocuklarıda, ceninleride, gençleride bi değişik nazlı anacım gel gelmez otur oturmaz yap yapmaz nolcak bilmiyorum doğmadan nazlanıyolar.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:yerimseniben
heeeeeeeeee gördüm gördüm altta işte korktu gidemiyoki heeee:))))) bak bidaha gitsin
hlyms :mymeka:,escalesi:mymeka:,orays:mymeka:,vildoşu,:mymeka:niloşu :mymeka:hepsini toplar hep beraber vurarız heee
VİLDOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ NERDE KALDIN KIZZZ VALLA KIZIYOM HAAA
kız altta kimse gözükmüyor herkez gittimi vildossssssssssss
ciddi misin? değilsin tabi,
neyse gerçekten beğendiysen albümümde devamı var al ordan arama!
naber kızlar ben geldim yakaladım sizi süprizzzzz
kocişişe EMG çektirmeye gittim bir nevi elektirikli sandalye gibi bişey verdirdim akımı geldim :jeyyar:hg canım senin mazeret neydi bakıyım ağşama kadar girmemişsin topişe:jeyyar::jeyyar:
kızlar mrb ben hala adet olmadım.koyu kahve rengi akıntı devam ediyor.testte yaptım negatif.
tsk ederim vildoşum asıl seni ham yaparım haa dikkat et :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
hadi ya budefada senmi elektriksiz kaldın belli oluyo zaten sende girmemiştin ondan desene geçende ben çıldırmıştım hatta arkandan türkü çığırmıştım sanada yollamıştımgeçmiş olsun cnm
elektriği bol buldunuz kullanın ben ağşama kadar mahrumiyet bölgesinde gibiydim
ne tv..ne pc çıttırdım kafayı sıyırdım
maynak senii delikafaduldenye beni fullersin zati depo dolar:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?