heeeeeeeee sen gidersin dimi şimdi de ben gideyimde gör bakiyimm (sana sölemicem hangi topiğe gittiğimi):dilcikar:
beryaal ,escales ben gidiyorum birazcık işim var citosa sölemedim işim olduğunu onu kandırdım bende başka topiğe gidiyorum diye gelirim birazdan
tamam kız tamam sinirlenme fazla nohuta kıyamam ben tamam ben şu köşede oturcem sizi izlecem saç baş koymadınız bende :1ninca::1ninca::1ninca:
canım üzülme belki erken diye çıkmamaıştır bir kaç gün sonra adet olmazsan yine dene tatlım.hadi bebişime kardeş gelsin inşallah.canım test yaptınmı cevap yaz bize ..
yaptım canım arkadasım negatif cıktı.
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
aaaa kimse yokmu
beryalim kısırları götürdünüzmü ohh mis gibi hava da güzel
slm beryalcim ben iyiyim cnm sen nasılsın bebişin iyimi Şenizburdayım canım nasılsın
bizde seni çok seviyoruz canım .inşallah yerleşiyodur bebişin dikkatli ol tatlım öptüm.neyse cnm ben şimdi çıkıyom sonra yine bakarım nohutu benim için öp annesi ikinizide çok seviyorum
slm beryal
test yaptım negatif çıktı yani hamiş falan değilmişim
bizde seni çok seviyoruz canım .inşallah yerleşiyodur bebişin dikkatli ol tatlım öptüm.
canım benim inşallah adet olmazsında birkaç gün sonra tekrar yaparsın .hem ne zaman yaptın testi sabah ilk idrarınla yapıcan .o zaman net çıkıyo.sen bir kaç gün sonra tekrarlla.inşallah bu arada adet olmazsın canımm :teselli:
saat beş gibi yaptım arkadaşım çok ısrar etti ben yapmıyacaktım üzüldüm birazda umarım dediğin gibidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?