slm saracım birincisi neden üzgünsün ikincisi halen adet olmadım ama testi ben sağlık ocağını gidip yaptım arkadaşım var eczacı o bana tutturdu gel bir bakalım diye dün kü kadar üzgün değilim akşam eşimle kipaya alışverişe gittik o ara bebek kıyafetleri yerine gittik görsen gözümden yaş süzülüyor ben bu kadar etkileneceğimi düşünmemiştim.günaydın, escacım cnm üzülme bak olmamışsında ne güzel hemen çıkmayabilir bide sen yenisin ya bilmiyo olabilirsin silik falandamı çıkmadı .sende ben gibi bak gözümün yuvaları yerinden çıkıyo bakarken ışık tutarak bakıyom .eğer çok az silikse görmemişte olabilirsinn :CüvCüv:
günaydın vildoşum teşekkür ederiz çok güzel olmasamda birazcık tatlıyım işte napiyim(mütavazi olamıyorum):dilcikar:
nereye kızz ben yeni geldimmmmm bi türlü yakalayamıyorum sen erken giriyon ben geç kalıyom .işini yap gel hemen:1hug:Şeniz
gunaydınnn beryal dilnur escales sara ayla vildangel herkese slmm
hepinize günaydın kızlar &ayla&, beryal+, ESCALES, sara, hepinize güzel bir gün diliyorum Şeniz
hepinize günaydın kızlar &ayla&, beryal+, ESCALES, sara, hepinize güzel bir gün diliyorum Şeniz
sizede günaydın şekerlergunaydınnn beryal dilnur escales sara ayla vildangel herkese slmm
günaydın diloşum nasılsın kötü bişey yokmuş eşinde sevindim geçmiş olsun:1hug:hepinize günaydın kızlar &ayla&, beryal+, ESCALES, sara, hepinize güzel bir gün diliyorum Şeniz
canım geçmiş olsun teste güvenmiyorsan başka hastanede tekrar yaptırın ben sonuçlardan bişi anlamadım cnmyaaa bide geniş açıklamalı yapmamış testi
canım çok geçmiş olsun
kolay gelsin şekerim
canım birkaç gün sonra tekrarla testi.:1hug:
çok teşekkür ederim beryalim biz fındığımla çok iyiyiz kuşum siz nasılsınız nohutla dün götürdünüzmü börekleri çörekleri afiyet bal şeker olsun nohutuma Şeniz
yedik walla sağol kuşum . cokacimcoook
slm gülüm dediğini yapcam bende
slm saracım birincisi neden üzgünsün ikincisi halen adet olmadım ama testi ben sağlık ocağını gidip yaptım arkadaşım var eczacı o bana tutturdu gel bir bakalım diye dün kü kadar üzgün değilim akşam eşimle kipaya alışverişe gittik o ara bebek kıyafetleri yerine gittik görsen gözümden yaş süzülüyor ben bu kadar etkileneceğimi düşünmemiştim.
günaydın diloşum nasılsın kötü bişey yokmuş eşinde sevindim geçmiş olsun:1hug:
günaydın mavi gözlü hoş.g.bu arada. nasılsın nasıl gidiyo bebiş durumları
canım geçmiş olsun teste güvenmiyorsan başka hastanede tekrar yaptırın ben sonuçlardan bişi anlamadım cnm
Evet canım yokmuş Allaha şükür sadece başlangıçmış ilaçlı tedaviyle geçecek buda inşallah sadece kolunu yormayacaksın dedi teşekkür ederim canım Şenizgünaydın diloşum nasılsın kötü bişey yokmuş eşinde sevindim geçmiş olsun:1hug:
günaydın mavi gözlü hoş.g.bu arada. nasılsın nasıl gidiyo bebiş durumları
günaydınlarrrrrr citosum,beryalim siz nasılsınız bakiyim bugün boncuk ve nohut nasıl ,onların pembiş yanaklarından öpüyorumŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?