Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

slm saracım birincisi neden üzgünsün ikincisi halen adet olmadım ama testi ben sağlık ocağını gidip yaptım arkadaşım var eczacı o bana tutturdu gel bir bakalım diye dün kü kadar üzgün değilim akşam eşimle kipaya alışverişe gittik o ara bebek kıyafetleri yerine gittik görsen gözümden yaş süzülüyor ben bu kadar etkileneceğimi düşünmemiştim.

hepinize günaydın kızlar &ayla&, beryal+, ESCALES, sara, hepinize güzel bir gün diliyorum Şeniz
günaydın diloşum nasılsın kötü bişey yokmuş eşinde sevindim geçmiş olsun:1hug:
gunaydınnn beryal dilnur escales sara ayla vildangel herkese slmm

günaydın mavi gözlü hoş.g.bu arada. nasılsın nasıl gidiyo bebiş durumları

cnm önceki sayfaya yazdım eşimin test sonucunu oraya bi bak,cnm bekle idrarda hemen çıkmaz 1 hafta sonra çıkanlar var ama olsan bile üzülme yenisin daha .ama şunu söyleyeyim kesinlikle önce doktra gidin eşin sperm testi versin sende tahlillerini yaptır mutlaka ondan sonrada rahat rahat çocuk düşünürsünüz sakın ihmal etme çoğu kişide çıkıyo varikosel denen illet:1hug:

adetimi bekliyom simdilik uğrasıyozz ayın 7 sinde olacagım canım bakalım hayırlısı

Evet canım yokmuş Allaha şükür sadece başlangıçmış ilaçlı tedaviyle geçecek buda inşallah sadece kolunu yormayacaksın dedi teşekkür ederim canım Şeniz
Çok pc kullanmaktan olmuş yakında bizde de olmasın sırnaşık şey

escales canım pek iyi deilim belim iki gündür ağrıyo canım çıkıyo belimin ağrısında iki gündür bulantımda var fazla yemek yiyemedim dün şimdilik bölee sen nasılsınn canım

çitos bugün doğum günümüş galiba güzelim doğum günün kutlu olsun allahtan dileğim doğacak olan çocuğunuzla eşinle birlikte ömür boyu mutlu olursunuz canım

hepinize günaydın kızlar &ayla&, beryal+, ESCALES, sara, hepinize güzel bir gün diliyorum Şeniz

gunaydınnn beryal dilnur escales sara ayla vildangel herkese slmm

günaydınlarrrrrr citosum,beryalim siz nasılsınız bakiyim bugün boncuk ve nohut nasıl ,onların pembiş yanaklarından öpüyorumŞeniz

canlarım sizlerede günaydın
saracım neyin var tatlım :teselli:

escales ,ayla . mavigözlü sizede günaydın kızlar hg nasılsınız bakalımkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…