Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

escales canım pek iyi deilim belim iki gündür ağrıyo canım çıkıyo belimin ağrısında iki gündür bulantımda var fazla yemek yiyemedim dün şimdilik bölee sen nasılsınn canım

ben gene işe geldim benim akşam bayağa göğsüm acıyordu eğer bebiş falan yoksa ben bu göğüs ağrısı için adet olduktan bir hafta sonra doktora gitcem bayağa acıyor çünkü bir tek sıkıntım benim bu gülüm

escales ,ayla . mavigözlü sizede günaydın kızlar hg nasılsınız bakalımkaydirigubbakcemile2

hoşbulduk canım gene ayrılamadığımız yere geldik şekerim ne olsun sabah faturaları girdim işlemleri bitirdim patronla elemanları sepetledim hemen k.k ya geçtim kızlar valla özlemişim sizi ha

canlarım sizlerede günaydın
saracım neyin var tatlım :teselli:

beryoşum bir iki sayfa önce yazdım eşimin test sonucu bi bakarmısın varikosel var ama sperm normal şimdilik demiş dr.ilerde olmayabilir demiş ben şimdiyi düşünüyorum dr agüvenemiyosum sonuçta varikosel var

çitos bugün doğum günümüş galiba güzelim doğum günün kutlu olsun allahtan dileğim doğacak olan çocuğunuzla eşinle birlikte ömür boyu mutlu olursunuz canım
çok teşekkür ederim canım benim aminnn inşaalah aslında d.günüm yarın ama vildoşum sağolsun bugünden kutlayem demiş gerçi yarında ben burda olmuycem kocişimle kutlarız yarın tekrar teşkür cnmŞeniz

selam kızlar neler yaptınız

hoşgeldin nirancım nbr nasıl gidiyor bakalım hayat saramın bugün biraz morali bozukmuş anam inşallah bir sorun yoktur saracım sende moralini çok bozma herşeyi oluruna vur ben beceremiyorum ama muhakkak sen becerisin buna ben eminim sıkma moralini şekerim

escales canım ben de 1 defa hamile kalmıştım ve göğğüslerim üzerine yatamayacak kadar ağrımıştı sanırım 2 haftalık falandı ama benimki tedavi ile olduğu için düştü

yaa birazcıkta üzgünüm ben bugün

sağol beryal valla iyi olmaya çaılışıyorum sen ve bebişinde iyidir evlerinde çaylarını yudumlayanlar birde benim için keyif çayı
canım iyiyis biraz grip olmuşum ama iyiyim şükür.

bundan dolayı citosum

saracım benim eşiminde aynı sorun olmuştu tek taraflı varikosel ama bence doktroruna güven bizede demişti doktorumuz şu an için ameliyaa gerek yok diye gerçekten gerek yokmuş bak 2 ay sonra bebişimiz oldu .çok kafana takma tatlım .
sen çok istiyorsan ki istiyorsun hemen tedaviye geçin bence yumurta uyarıscı ilaç yada çatlatma iğnesi belki faydalı olur sende de:teselli:

hayırlısı cnm inş.midem bulanıyo falan demişsin aşılama falanmı yaptırdın yoksa normal yollamı

normal yolla canım henuz hiç bi tedaviye başlamadım bir senem dolsun olmazsa öle bakınacagım doktra hayırlısı sekiz aylık evliyim cocuk için bi senemi denicem olmadı dktra

sağol canım hoşbulduk benim de moralim çok bozuk dün test yapıldı negatif çıktı önümüzdeki ay aşılamaya başlıyoruz yani tekrar başladı dün çok kötüydüm ama bugün az daha iyiyim

escales canım ben de 1 defa hamile kalmıştım ve göğğüslerim üzerine yatamayacak kadar ağrımıştı sanırım 2 haftalık falandı ama benimki tedavi ile olduğu için düştü
çok üzüldüm canım inşallah bir daha olur bebişin ve annesine o kadar sıkı sarılırki bebişimiz annesinden hiç ayrılmaz

saracım bana kalırsa beryalin söylediklerini uygula moralini bozma canım

teşekkür ederim bunlar çok güzel dilekler umarım hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz artık hormonlarımız o kadar değiştiki her şeyden etkileniyor eskiden bu tür olaylar çok değildi şimdi neredeyse her 10 çiftten birinde sorun çıkıyor

saracığım selam ben okudum da varikosel diyorsun ben ce ameliyat olmadan eşin eğer sigara içiyorsa onu bıraksın çünkü sigara çok etkili

gerçektenmi ,sperm sayısı kaçtı peki ,aşılamamı yapsam acaba seçiyolarya içinden ,

olsun be gülüm aslına bakarsan bu bir sınamadır bence bebekte insan oğlunun sınanma yeri değilmi biz bu kadar üzülür ve kendimizi yıpratırsak emin olunki olacakta bile olsa olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…