adetimi bekliyom simdilik uğrasıyozz ayın 7 sinde olacagım canım bakalım hayırlısı
escales canım pek iyi deilim belim iki gündür ağrıyo canım çıkıyo belimin ağrısında iki gündür bulantımda var fazla yemek yiyemedim dün şimdilik bölee sen nasılsınn canım
gunaydınnn beryal dilnur escales sara ayla vildangel herkese slmm
sanada günaydın dil_nurcum kızlar nbr nasılsınız bakalım bugün
sizede günaydın şekerler
escales ,ayla . mavigözlü sizede günaydın kızlar hg nasılsınız bakalımkaydirigubbakcemile2
canlarım sizlerede günaydın
saracım neyin var tatlım :teselli:
çok teşekkür ederim canım benim aminnn inşaalah aslında d.günüm yarın ama vildoşum sağolsun bugünden kutlayem demiş gerçi yarında ben burda olmuycem kocişimle kutlarız yarın tekrar teşkür cnmŞenizçitos bugün doğum günümüş galiba güzelim doğum günün kutlu olsun allahtan dileğim doğacak olan çocuğunuzla eşinle birlikte ömür boyu mutlu olursunuz canım
selam kızlar neler yaptınız
yaa birazcıkta üzgünüm ben bugün
canım iyiyis biraz grip olmuşum ama iyiyim şükür.sağol beryal valla iyi olmaya çaılışıyorum sen ve bebişinde iyidir evlerinde çaylarını yudumlayanlar birde benim için keyif çayı
bundan dolayı citosum
hayırlısı cnm inş.midem bulanıyo falan demişsin aşılama falanmı yaptırdın yoksa normal yollamı
çok üzüldüm canım inşallah bir daha olur bebişin ve annesine o kadar sıkı sarılırki bebişimiz annesinden hiç ayrılmazescales canım ben de 1 defa hamile kalmıştım ve göğğüslerim üzerine yatamayacak kadar ağrımıştı sanırım 2 haftalık falandı ama benimki tedavi ile olduğu için düştü
canım iyiyis biraz grip olmuşum ama iyiyim şükür.
saracım benim eşiminde aynı sorun olmuştu tek taraflı varikosel ama bence doktroruna güven bizede demişti doktorumuz şu an için ameliyaa gerek yok diye gerçekten gerek yokmuş bak 2 ay sonra bebişimiz oldu .çok kafana takma tatlım .
sen çok istiyorsan ki istiyorsun hemen tedaviye geçin bence yumurta uyarıscı ilaç yada çatlatma iğnesi belki faydalı olur sende de:teselli:
escales ,ayla . mavigözlü sizede günaydın kızlar hg nasılsınız bakalımkaydirigubbakcemile2
selam kızlar neler yaptınız
geçmiş olsun aman dikkat et kendine
saracım benim eşiminde aynı sorun olmuştu tek taraflı varikosel ama bence doktroruna güven bizede demişti doktorumuz şu an için ameliyaa gerek yok diye gerçekten gerek yokmuş bak 2 ay sonra bebişimiz oldu .çok kafana takma tatlım .
sen çok istiyorsan ki istiyorsun hemen tedaviye geçin bence yumurta uyarıscı ilaç yada çatlatma iğnesi belki faydalı olur sende de:teselli:
sende Allah a emanet ol canım grşacil çıkış yapmam gerekiyo sonra görüşürüz hepinizi öptümm allaha emanet olun
olsun be gülüm aslına bakarsan bu bir sınamadır bence bebekte insan oğlunun sınanma yeri değilmi biz bu kadar üzülür ve kendimizi yıpratırsak emin olunki olacakta bile olsa olmazteşekkür ederim bunlar çok güzel dilekler umarım hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz artık hormonlarımız o kadar değiştiki her şeyden etkileniyor eskiden bu tür olaylar çok değildi şimdi neredeyse her 10 çiftten birinde sorun çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?