haklısın zuzucumda şimdi şöyle bir şey var daha kötüleri düşün birde şuvar hayat devam ediyor ben geçen bir arkadaşımı yazmıştım çocuğu olupta elinde eriyen çocuğun olsa ne yapacaksın odaha kötü allah hayırlısını versin canımaynen öyle bencede allah sabrımızı ve gayretimizi eksik bırakmasın...
üzülüp üzülüp bişey yokmuş gibi yola devam etmek gerçekten herkesin yapabileceği bişey değil.....
anam yok ben sana kıyamam dur ben seni öpeyim biraz belki rahatlarsın :1hug:
slm canım hoşgeldin çekerim
hg zuzu79 inşaalah sende en kısa zamanda hamişler kervanına katılırsın cnma.s.
selam zuzu bende 2 yıldır bekliyorum aynı senin gibi ben de hamilelere imrenerek bakıyorum ama olmuyor demekki zamanı gelmedi diyorum hayırlısı be canım sen tedavi oldun mu?
zuzu sen bize bakma şekerim biz bugün ferditayfurdan falan gidiyoruz yakında müslüm gürsese falanda geçicez
bir buçuk sene kadar oldu canım bi kere aşılama yaptık geçen ay aşılamadan 10 gün sonra kartı yedim oturdum aşağızuzu sen ne zamandır bekliyordun?
haklısın zuzucumda şimdi şöyle bir şey var daha kötüleri düşün birde şuvar hayat devam ediyor ben geçen bir arkadaşımı yazmıştım çocuğu olupta elinde eriyen çocuğun olsa ne yapacaksın odaha kötü allah hayırlısını versin canım
kızlar bakın ne diycem hani stres olunca insanın midesi burkuluyo yaa (benim öle oluyo) sakız iyi geliyo midemin asitini atıyo gibi daha rahat oluyoeum önermek istedim
zuzucuğum ben de bir aşılama yaptım ama bir kerede olmayabilir neden 2. aşılamayı denemiyorsun?
slm canım sende hg aramıza şu anda hiçbir sorun görünmüyor bebeğimin gelmesini bekleyenlerdenim anlıcanselam ayla ben de aranıza yeni katıldım sayılır senin neyin var?
selam ayla ben de aranıza yeni katıldım sayılır senin neyin var?
kızlar bakın ne diycem hani stres olunca insanın midesi burkuluyo yaa (benim öle oluyo) sakız iyi geliyo midemin asitini atıyo gibi daha rahat oluyoeum önermek istedim
sana afiyet olsun canımkızlar ben bir yemeğe gidip geleyim şekerlerim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?