Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah ilk denemende tutar rozalincim ama kendine stres yapma 2.de 3.de tutanlar var hayırlısı olur inşallahburdayım cnm benimle kimse konuşmayınca dolanıyordum bende
5 gün oldu tatlım merakla bekliyom işte 10 gün sonra test yapcem![]()
bakalım tutacakmı bebiş :1closedeyes:
çok geçmiş olsun arkadaşım inşallah tez zamanda atlatırsın korkma burada çok öyle arkadaşımız var doktor hap verdiğine göre demekki haplada geçme ihtimali var .kendine iyi bak .:1hug:meraba arkadaslar
herkse selam
benim su 3 ay adetim gememistiya sebebini ogrendim ve gercekten cook kotuyum
merhaba arkadaşlar escales sen adet oldunmu 26 sında olacaktın bende o gün olacaktım ben adet oldum bu ayda bişey çıkmadı önümüzdeki ayı bekliycem artık
selam orays nasılsın ,escales olmadı daha beklemede 2 gün önce negatif çıkmış ama erken daha 2 gün sonra tekrar yapacak.
hg fransiyum tabiki yazarız cnm şikayetin ne senin cnmşakkıdımerhabalar yeni sayılırım benide umut listesine yazar mısınız ??
hg fransiyum tabiki yazarız cnm şikayetin ne senin cnmşakkıdı
hg fransiyum tabiki yazarız cnm şikayetin ne senin cnmşakkıdı
merhaba canım hg nasılsın hani ben adetimi bekliyordumya gününde oldum escales de benimle aynı gündü o olmamış inşalahhhh bebiş geliyor ona
merhaba orayscım inşaalah bebişi vardır sende üzülme cnm gelcek aya kalırsın inşaalah :CüvCüv:merhaba canım hg nasılsın hani ben adetimi bekliyordumya gününde oldum escales de benimle aynı gündü o olmamış inşalahhhh bebiş geliyor ona
canım senin için üzüldüm rabbim hayırlısıyla versin inşaalah üzülme belki böylesi hayırlıymıştır senin için inşaalah sağlıkla bebiş sahibi olursun:teselli:hb citos oo şikayetten bol ne var benimde 3 tane meleğim cennette 2 si kalp durmasından sonuncusu da kurban bayramında gelişememekten alındı ve korkuyorummmm hamile kalmaya senağlama
merhaba orayscım inşaalah bebişi vardır sende üzülme cnm gelcek aya kalırsın inşaalah :CüvCüv:
canım senin için üzüldüm rabbim hayırlısıyla versin inşaalah üzülme belki böylesi hayırlıymıştır senin için inşaalah sağlıkla bebiş sahibi olursun:teselli:
hb citos oo şikayetten bol ne var benimde 3 tane meleğim cennette 2 si kalp durmasından sonuncusu da kurban bayramında gelişememekten alındı ve korkuyorummmm hamile kalmaya senağlama
heee yazışıyoz sen nerelerdesin kuzum :mymeka:kızlar toplanmaya ve yazmaya başlamışsınız
canım çok geömiş olsun allah bi daha böyle sonu acı ile biten hamilelikler yaşatmasın senin hamileliklerin tedaviylemi değil galiba öyle anladım ne kadarlıktılar bebişlerin gittikleri zaman peki araştırılmadımı neden böyle oluyo diye vardır muhakkah bi sebebi sebebsiz şey yoktur ama onlarında demekki dünyaya gelmemelerinde vardı mutlaka bi hayır öyle düşünüp teselli bulmak lazım benimde 2 meleğim gitti ama benimkiler çok küçüklerdi 1.si 7 haftalık 2.si 5 haftalıktı ultrasonda göremeden elveda dediler bana sanki biliyolardı görünce onları ayrılıklarının daha zor geleceğini annişlerine