Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

dediğim gibi (+) ve (-) lerini hesapla ona göre karar ver,hangisi ağır basarsa onu yaparsın!
sonuçta kendin için en doğru kararı kendin veririsin

benim için (-) ler ağır basıyo sanırım zaten eşimde istemiyo bir kaç yıl sonra istiyo daha evliliğe yeni alışmışken bide çocuk yapamazmış herşeyi düzene sokup bunu öyle düşünmeliymişiz planlı programlı olmalıymışız off bu japonlar böyle zaten yani benim çocuk hayali bir iki yıl daha yatıyo canım =)

gunaydin sekerler ben yazmasamda takipteyim bende hamileyim ikinci cocuguma daha 6 haftalik cok mutluyuz istedigim zamana denk geldi.insallah allahim herkesin gonlune gore verir.takmayin kafaniza bende ilkinde 2 sene ugrastim ama sukur rabbime saglikli sihatli bir bebek nasip etti .simdi buyudu 3 yasinda krese gidiyo teyzeleri insallah sizlerinde bebislerinin haberlerini aliriz
\

bir yönden de haklı adam, hayırlısı...

inş canım bize dua et senin adına sevindim benim olursa ilk olacak

Benım tedavı benım kıst varmıs gecen gun ogrendım bakalım bebek ıkıncı plandaa 3 aydır regl olmadım neyse allahım saglık versın herkese

insallah bebisim hep dua ederim allahim olmayanlarada ver diye insallah canlarim bilirim cok zor her ay umutla beklendigini her tuvalete girdigimde bakardim camasira bisey varmi diye artik aliskanlik olmustu hala bakarim o dusunceyle aman derim kafaya taktimi daha zor oluyo bosverin oluruna birakin kasmayin stres en buyuk eksi bu konuda

Neyse kızlar eslemın mavıgoz yaylaguzelı yldz sıze ıyı gunler ben bırz yatacam ıyı hıssetmıyom kendımı sonra gorusuz

onu da nereden çıkardın! yerimseniben çıkıyorum deyince gittin zannettim
hem biliyorsun ben yaklaşık bir haftadır topikteyim,herkesi tam hatırlayamadığım için soracak bir şey bulamıyorum doğrusu

sen tekrar sor ben sana seve seve anlatırım canım kendimi

kizlar kisti olanlar icin sogan suyu kurunu oneriyolar iltihap icin falanda sanirim jinekoloji bolumundemi nerede tam cikaramadim vardi formulu deneyin bakin faydasi oluyomus bide kadinlar icin incir kuru var cabuk hamis kaliniyomus deneyim canlarim

incir kürünü ben denemeyi düşünüyorum ama acele etmiyorum kafama takmıyo ilk zamanlar takardım 7 ay oldu artık takmıyom yani senem dolsun öle caba harcarım die düşünüyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…