kizlar kisti olanlar icin sogan suyu kurunu oneriyolar iltihap icin falanda sanirim jinekoloji bolumundemi nerede tam cikaramadim vardi formulu deneyin bakin faydasi oluyomus bide kadinlar icin incir kuru var cabuk hamis kaliniyomus deneyim canlarim
canım sekiz aylık evliyim 7 aydır bekliyorum şöle 1sene 3 ay filan olsun öle olurum eğer hala olmazsa bebişim
daha erkenmiş aslında,kaç yaşındasın ki?
acelem yok be mavi gözlüm, hem daha korunuyorum ben.3 ay sonra olmazsa denerim
22 canım yani ağustosta 22 olcam ben evlendikten bir ay sonra başladım çocuk için ama hala sonuc alamıyom
peki sorunların var mı adet gecikmesi vs
yok canım allaha şükür yani ben öle zanndediyorum adt gecikmem arada olurdu öle çok olmuyo her ay yani
biliyorsundur ama hani şu takvim hesabı var ya onu dene denemediysen,hem çok takma böyle kafana streste etkiliyor biliyorsun.
inş. bir an önce alırız hayırlı haberini :Saruboceq:
spaks sende hoşgeldin canım kendinden bahsdermisin yenimisin ne zmandır evlisin kaç yasındasın tedavi falan görüyormusun
saracımm h.g. canımm nasılsınn
tünaydın mavigözlüm iyiyim sen nasılsın ,baktım sabahtan kimsecik yok dedim aldılar kocalarını gezilyolar galiba,ehhhhh bende iş yerinde pinekliyorum .siz baktım yine az buçuk kaynatmışsınız ,beryalim de benden önce girmiş çıkmış citos parti veriyo(doğumgünü)escales izinli ohhhh dinlensin onlar yarın güne sağlam başlarlar.:sm_cool:
sagol canim yeniyim 1.5 yildir evliyim hic korunmadim doktra gittim hersey normal stresten olmuyo dedi bakalim gecen ay en son gittim doktora insallah artik olur ovulasyon testi alip deneyecegim 31 yasindayim
mavi_gözlü
bana kalırsa dene onu,takvim hesabı çok önemli! yumurtlama gününde beraber olmak lazım.
tam bilmiyorum ama araştırırız,hem burda bilen arkadaşlar var
bak unutma onu öğren
sizler nasılsınız aki no.yenisin galiba cnm hg.spaks sende öyle galiba sende h.g. yldz seni hatırlıyorum neler yapıyosunuz evdemisin yoksa çalışıyomusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?