çok yakınlarımız hariç diğerleri şunu duymak istiyor.kısırım çocuğum olmuyo:1no2:
28 gunde bir oluyorum zaten daha ovulasyon testi almamistim soyledigin iyi oldu simdi birkac gunsonra hasta olacam sonra takip baslayacak insallah olur
güle güle spakscım iyi gezmeler bol eğlenceler.yine gel
o insnlari da anlamak zor kisirim lafini duyunca icleri rahatlayip mutlu olan insanlarda vardir herhalde cocuk olmayinca illa insan kisirmi olmak zorunda aceba
hoş geldin diloşum iyiyiz sen nasılsınslm kızlar oyumu kullandım geldim nasılsınız bakalım a.s.
ben kaçıyorum yapmam gereken şeyler var, görüşürüz,öptüm hepinizi
slm kızlar oyumu kullandım geldim nasılsınız bakalım a.s.
hoşbuldıuk canlarım huzeyfe ve sara Şeniza.s canım diğerkızlar herkese hayrlı bol hamişli günler diliyorum dil_nur cum kime attın bakim oyunu hıı CADIARZU
kaçmıyorum canım zaten burdayım söyle bakem sen kime bastın mühürü hıı sengözlerimebaksanab
hoşbuldıuk canlarım huzeyfe ve sara Şeniz
kime attımsa attım oyumu sene ne kıss söylermiyim hiç :jeyyar:
vallaa basamadım bizim oyu teeeeeeeeeeee muğla bodruma göndermişler ne alaka iseee bursa dan muhtarlıktan kağıt bile alsan ben burdayım diye olmuyoo
kız insan biraz cesaretli olur neye söylemiyon bak ben söylüyom en büyük tayyip başka büyük yok :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?