Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

çok yakınlarımız hariç diğerleri şunu duymak istiyor.kısırım çocuğum olmuyo:1no2:

o insnlari da anlamak zor kisirim lafini duyunca icleri rahatlayip mutlu olan insanlarda vardir herhalde cocuk olmayinca illa insan kisirmi olmak zorunda aceba

28 gunde bir oluyorum zaten daha ovulasyon testi almamistim soyledigin iyi oldu simdi birkac gunsonra hasta olacam sonra takip baslayacak insallah olur

inşallah cnm .ama çok kişi böyle kalıyomuş tam gününü biliyosun ve öyle yapıyosun .

o insnlari da anlamak zor kisirim lafini duyunca icleri rahatlayip mutlu olan insanlarda vardir herhalde cocuk olmayinca illa insan kisirmi olmak zorunda aceba

içlerinde merak uyanıyo aaaaaa böyleymiş falan kendilerine muhabbet arıyolar işte .aman takan kim onları ben kocamdan memnunum kocam benden salla gerisini .

kaçmıyorum canım zaten burdayım söyle bakem sen kime bastın mühürü hıı sengözlerimebaksanab

kaçmıyorum canım zaten burdayım söyle bakem sen kime bastın mühürü hıı sengözlerimebaksanab

vallaa basamadım bizim oyu teeeeeeeeeeee muğla bodruma göndermişler ne alaka iseee bursa dan muhtarlıktan kağıt bile alsan ben burdayım diye olmuyoo

vallaa basamadım bizim oyu teeeeeeeeeeee muğla bodruma göndermişler ne alaka iseee bursa dan muhtarlıktan kağıt bile alsan ben burdayım diye olmuyoo

belki hayırlı değildi oy kullanman he kime atcaktın sende sölemeye cesaret edemiyonmu yoksa dil_nur gibiCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…