Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

yok gerççekten öyle ama siyaset ikili ilişkileri çok zedeliyor o yüzden atsaydımda söylemezdim

şekerim herkes hür özgür isteyen istediğini destekler
burdaki dostluklarımız sağlam temeller üzerine kurulu
öyle siyasi düşünceyle arkadaşlık zedelenecekse hiç başlamasın
ben en muhalefet partiliyle bile çok güzel geçiniyom
benden yana no problemsüprizzzzz

adetin mi 4 de bak ne dicem benimde 5 idi ama 1 hafta önce adet oldum olamadım gibi bişi dün kanama oldum biraz ama henüz artmadı acaba neden ilk defa erken oldum ben hep geç olurdum hayatımda bi ilk gerçekleşti 10 gün adetim sürmüştü 13 gün sonra tekrar başladı anlamadım:delphin:

merhabalar canlarım fıstıklarım
hoş geldin vildoşum naber evleri bitirdinmi şöyle bi ohhhhhhhh nefes almışsındır.eee artık niye sık gelmiyon evde bitti
şekerim herkes hür özgür isteyen istediğini destekler
burdaki dostluklarımız sağlam temeller üzerine kurulu
öyle siyasi düşünceyle arkadaşlık zedelenecekse hiç başlamasın
ben en muhalefet partiliyle bile çok güzel geçiniyom
benden yana no problemsüprizzzzz

tabiki özgür ama ,olsun yinede ben söylemem :1hug::1hug:

hoş geldin vildoşum naber evleri bitirdinmi şöyle bi ohhhhhhhh nefes almışsındır.eee artık niye sık gelmiyon evde bitti

bitti bitti çok şükür cnm rahat bi nefes aldım şimdi sürtüyom

tabiki özgür ama ,olsun yinede ben söylemem :1hug::1hug:

söyleme ...benim hiç gizlim olmaz anacım allahın bildiğini kuldan saklamam-tatlicadiarzu-

konuşcam canım ilk defa haftasonu muhabbetim olcak bugün özgürüm benimki görevli sabah 5 te paketledim yolladım sırnaşık şey

:lepi: iyi etmişsin ..zavallı adam şincik orda sandık başında sürünüyo
zor iş allah yardım etsinfisfisfis

adetin mi 4 de bak ne dicem benimde 5 idi ama 1 hafta önce adet oldum olamadım gibi bişi dün kanama oldum biraz ama henüz artmadı acaba neden ilk defa erken oldum ben hep geç olurdum hayatımda bi ilk gerçekleşti 10 gün adetim sürmüştü 13 gün sonra tekrar başladı anlamadım:delphin:

huzeyfecim cnm senin düşük olmadımı ?ondan olması etki ediyor çünkü uzun ve kısa olarak

Back
X