söyleme ...benim hiç gizlim olmaz anacım allahın bildiğini kuldan saklamam-tatlicadiarzu-
bırak vildoşum siyaseti şimdi,sen tedaviden haber ver noldu gittinmi bidaha doktora gel dedi demiştinyaa:1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
söyleme ...benim hiç gizlim olmaz anacım allahın bildiğini kuldan saklamam-tatlicadiarzu-
bırak vildoşum siyaseti şimdi,sen tedaviden haber ver noldu gittinmi bidaha doktora gel dedi demiştinyaa:1hug:
ayın 15 inde gidecem canım
hadi ya siyah kurdele yastayım demek ya bende üzüntünden onu yaptın sanmıştımdün göndermişler kıs...helikopter kazası için bişiler didiydim
dün göndermişler kıs...helikopter kazası için bişiler didiydim
hadi ya siyah kurdele yastayım demek ya bende üzüntünden onu yaptın sanmıştım
o akşam yazdığımız çoğu mesajı silmişler baktınmı hiç o topiğe tekrar
demekki sanada uyarı yollamışlar ama biz haklıydık onlar çok ağır konuştular
o gebersin diyen kişiyi uzaklaştırdılar mı acaba CADIARZU
kızlar merhabalar nhbr napıyosunuz bakalım ilk kez bu kadar tanıdığı birarada görüyorum gündüz nete giremediğimden herkes ii inşallah var mı yeni haberler geçmişi okuyamıyorum çok uzuuun bi de misafir bekliyorum saat kaç oldu gelmediler
sllmm ben tekrar geldim kısslarr naılsınızhuzeyfe serre vildangel dilnur daisy24
hoşbulduk vildangel
hg mavigözlü iyiyiz şükür senden nhbr??
sara afedersin adını yanlış yazdım özürr
yok canım tanıdık değil o muhabbeti burda yapmamıştık başka topikteydik o akşam vildoşumlayaaaa kim yazmış onu dilnur tanıdıkmıı
kızlar merhabalar nhbr napıyosunuz bakalım ilk kez bu kadar tanıdığı birarada görüyorum gündüz nete giremediğimden herkes ii inşallah var mı yeni haberler geçmişi okuyamıyorum çok uzuuun bi de misafir bekliyorum saat kaç oldu gelmediler
hadi ya bende epeydir okuyamıyorum belki bi bebek haberi vardır diye ümitle sordum ama hayırlısı.. bende bekliyorum 6 nisanda regl olmam lazım inşallah da olmam ama ümit etmek istemiyorum insan o zaman daha kötü oluyor zaten bu ayda bişey çıkmazsa doktıora gidicembir gelişme yok daisy,aynı beryalle citosun bebişleriyle oynuyoruz başka bebiş yok.senin nasıl bebiş durumu benim bu ay bakalım adet olursam yumurta takibine başlıycam ayın 13.ünde falan olmam lazım