Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ben şimdilik çıkıyorum biraz işim var yeni geldik eve alış veriş poşetlerini yerleştirecem
az kaynatın siz dahil olurum yine byy mucuksss

dün göndermişler kıs...helikopter kazası için bişiler didiydim
hadi ya siyah kurdele yastayım demek ya bende üzüntünden onu yaptın sanmıştım
o akşam yazdığımız çoğu mesajı silmişler baktınmı hiç o topiğe tekrar
demekki sanada uyarı yollamışlar ama biz haklıydık onlar çok ağır konuştular
o gebersin diyen kişiyi uzaklaştırdılar mı acaba CADIARZU

dün göndermişler kıs...helikopter kazası için bişiler didiydim

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne hızlılar beeeh.bende hamilelerin kısasını yazıyom hemen düzeltiyolar çok komik oluyo bende kısa yazıyom onlar düzeltiyo

hadi ya siyah kurdele yastayım demek ya bende üzüntünden onu yaptın sanmıştım
o akşam yazdığımız çoğu mesajı silmişler baktınmı hiç o topiğe tekrar
demekki sanada uyarı yollamışlar ama biz haklıydık onlar çok ağır konuştular
o gebersin diyen kişiyi uzaklaştırdılar mı acaba CADIARZU

yaaaa kim yazmış onu dilnur tanıdıkmıı

kızlar merhabalar nhbr napıyosunuz bakalım ilk kez bu kadar tanıdığı birarada görüyorum gündüz nete giremediğimden herkes ii inşallah var mı yeni haberler geçmişi okuyamıyorum çok uzuuun bi de misafir bekliyorum saat kaç oldu gelmediler

oy atamadım daha gitmedim beyim uyuya kalmıs kaldırmadım uyusun zaten çalışıyo yorgun nede olsa daha var vaktımız

kızlar merhabalar nhbr napıyosunuz bakalım ilk kez bu kadar tanıdığı birarada görüyorum gündüz nete giremediğimden herkes ii inşallah var mı yeni haberler geçmişi okuyamıyorum çok uzuuun bi de misafir bekliyorum saat kaç oldu gelmediler

hoş geldin daisy nasılsın arkadaşım ,görüşemedik bikaç gündür .pek ağır misafir galiba baya geç geldiklerine göreee.
sllmm ben tekrar geldim kısslarr naılsınızhuzeyfe serre vildangel dilnur daisy24

h.g tekrar mavigözlüm

yaaaa kim yazmış onu dilnur tanıdıkmıı
yok canım tanıdık değil o muhabbeti burda yapmamıştık başka topikteydik o akşam vildoşumla
yani biz üzüntümüzü paylaşmak için girdik topiğe millet de ona buna laf atmak için girmiş yuh valla :kızgın:

bir gelişme yok daisy,aynı beryalle citosun bebişleriyle oynuyoruz başka bebiş yok.senin nasıl bebiş durumu benim bu ay bakalım adet olursam yumurta takibine başlıycam ayın 13.ünde falan olmam lazım

huzeyfe kızzzz sana didim yaaa ,düşüğün üstünden nekadar geçti ki iki kez adet oldun

bir gelişme yok daisy,aynı beryalle citosun bebişleriyle oynuyoruz başka bebiş yok.senin nasıl bebiş durumu benim bu ay bakalım adet olursam yumurta takibine başlıycam ayın 13.ünde falan olmam lazım
hadi ya bende epeydir okuyamıyorum belki bi bebek haberi vardır diye ümitle sordum ama hayırlısı.. bende bekliyorum 6 nisanda regl olmam lazım inşallah da olmam ama ümit etmek istemiyorum insan o zaman daha kötü oluyor zaten bu ayda bişey çıkmazsa doktıora gidicem

Back
X