Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
huzeyfe kızzzz sana didim yaaa ,düşüğün üstünden nekadar geçti ki iki kez adet oldun
Kaçırman çok normal canım çünkü olay bu topikte değildiya kızlar ben kaçırmışım şu yasaklı muhabbeti üstten üstten fazla derine dalmadan anlatabilicek kimse varmı aranızda meraktan çatladım :1no2:
rica edrim canım aynı fikirde olduğumuza sevindimdil_nur cum çok teşekkür ederim canım açıklamların için evet bende seninle aynı düşünceler içindeyim
kesinlikle doktor haklı önce tam düzelsin ve sende bu arad kendini toparla biraz sağlığına falan dikkat et.nasıl olsa başka problemin yok bebek için acele etme.düşük yaptım 1 ay sonra adet oldum 10 devam etti bitti ve tekrar 13 gün sonra adetide sayarsak 23 günlükken kanamam başladı ama kesildi gibi bu düzensizlikler oluyomuş düşükten sonra ama ilk düşüğümden sonra böyle olduğumu hatırlamıyorum doktoruma sordum güya bu ay tedavime devam edecektik adetin tam otursun normal aralıklarla olduğunda başlarsak daha sağlıklı olur dedi
hadi ya bende epeydir okuyamıyorum belki bi bebek haberi vardır diye ümitle sordum ama hayırlısı.. bende bekliyorum 6 nisanda regl olmam lazım inşallah da olmam ama ümit etmek istemiyorum insan o zaman daha kötü oluyor zaten bu ayda bişey çıkmazsa doktıora gidicem
sara bir ikimiz kaldık millet tek tek dağıldı :jeyyar:
Niyeki başka bir sorun olmasın canımyaa az önce bişiler yazdım beni çıkardı topikten tekrar giriş yaptım anlamadım yasak bişemi yazdım acaba hebrci ile ilgili yazmıştım inşallah bulunur die
yaa az önce bişiler yazdım beni çıkardı topikten tekrar giriş yaptım anlamadım yasak bişemi yazdım acaba hebrci ile ilgili yazmıştım inşallah bulunur die
hoşgeldin canım tekrar :1hug:bende gelim kızlarrrrrrrrrrr burdayım düşürdüler ama yıkılmadım ayaktayım:hooray:
yok yaw benim tüneller kapandı galiba yine tık yok :roflol:
hoşgeldin canım tekrar :1hug:
Valla habercide bulunsada ruhu huzura erse bacağıda kırıktı biyerde sızdı kaldı garibim karda yağıyor senağlama
doğrumu diyon kıs :1shok:dülnurcum hastalanmadıysan eğer yarından tezi yok doktora git yoksa başına daha büyük dert alırsın yumurta çatlamazsa büyür ve kiste dönüşür buda adet olmayarak kendini belli eder .kist oluşmaması için adet getirici iğne falan yapsınlar .bak olmadıysan git yarın tamammı.:mymeka:klava:
doğrumu diyon kıs :1shok:
o kadın doktor niye öyle dedi bana ya benimki normal düzensizlikmiş stresliymişim benneyaptımki
önceki doktoruma gideyim diyorumda oda şimdilik maaşı alana kadar beni aşıyo çünkü eşim için baya harcama yaptık bu ay Allaha şükür onda bişey çıkmadı
ne yapsam bilmiyomki devletede gitsem ne olcak hemen sepetler ler :uhm: