Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ya kızlar ben kaçırmışım şu yasaklı muhabbeti üstten üstten fazla derine dalmadan anlatabilicek kimse varmı aranızda meraktan çatladım :1no2:

ya kızlar ben kaçırmışım şu yasaklı muhabbeti üstten üstten fazla derine dalmadan anlatabilicek kimse varmı aranızda meraktan çatladım :1no2:
Kaçırman çok normal canım çünkü olay bu topikte değildi
helikopter kazası oldu ya çok üzülmüştük onun adına topik açmışlar herkes üzüntüsünü paylaşıyordu kimileride başbakana hakaret niteliğinde yazılar yazmışlar biz vildoşla üzüntümüzü paylaşalım derken bu polemiğin içinde bulduk birden kendimizi sonra ben daha fazla dayanamadım çıktım topikten çok sinirlendim çünkü giden gitmişti hepimiz çok üzüldük ama birilerinede suç atmak gerekmiyordu işte böyle :delphin:

düşük yaptım 1 ay sonra adet oldum 10 devam etti bitti ve tekrar 13 gün sonra adetide sayarsak 23 günlükken kanamam başladı ama kesildi gibi bu düzensizlikler oluyomuş düşükten sonra ama ilk düşüğümden sonra böyle olduğumu hatırlamıyorum doktoruma sordum güya bu ay tedavime devam edecektik adetin tam otursun normal aralıklarla olduğunda başlarsak daha sağlıklı olur dedi

dil_nur cum çok teşekkür ederim canım açıklamların için evet bende seninle aynı düşünceler içindeyim

dil_nur cum çok teşekkür ederim canım açıklamların için evet bende seninle aynı düşünceler içindeyim
rica edrim canım aynı fikirde olduğumuza sevindim
çünkü kimse bile bile bir canı ölüme terk edemez bunun için bir cani olmak lazım oda öyle olmadığına göre ben alın yazısı olduğunu düşünüyorum Allah rahmet eylesin tekrar :Saruboceq:

düşük yaptım 1 ay sonra adet oldum 10 devam etti bitti ve tekrar 13 gün sonra adetide sayarsak 23 günlükken kanamam başladı ama kesildi gibi bu düzensizlikler oluyomuş düşükten sonra ama ilk düşüğümden sonra böyle olduğumu hatırlamıyorum doktoruma sordum güya bu ay tedavime devam edecektik adetin tam otursun normal aralıklarla olduğunda başlarsak daha sağlıklı olur dedi
kesinlikle doktor haklı önce tam düzelsin ve sende bu arad kendini toparla biraz sağlığına falan dikkat et.nasıl olsa başka problemin yok bebek için acele etme.
hadi ya bende epeydir okuyamıyorum belki bi bebek haberi vardır diye ümitle sordum ama hayırlısı.. bende bekliyorum 6 nisanda regl olmam lazım inşallah da olmam ama ümit etmek istemiyorum insan o zaman daha kötü oluyor zaten bu ayda bişey çıkmazsa doktıora gidicem

kesinlikle daisycim bende gidicem olmuyo böyle kaçırıyoz galiba yumurtlama tarihini zaten sperm tüplerde 12 saat ve en fazla 36 saat bekliyomuş gelen yoksa çekip gidiyo sperm de.napsın onun gelmesinimi bekliycek :sm_confused:

yaa az önce bişiler yazdım beni çıkardı topikten tekrar giriş yaptım anlamadım yasak bişemi yazdım acaba hebrci ile ilgili yazmıştım inşallah bulunur die

bende gelim kızlarrrrrrrrrrr burdayım düşürdüler ama yıkılmadım ayaktayım:hooray:

yaa az önce bişiler yazdım beni çıkardı topikten tekrar giriş yaptım anlamadım yasak bişemi yazdım acaba hebrci ile ilgili yazmıştım inşallah bulunur die
Niyeki başka bir sorun olmasın canım
çünkü kötü birşey yazmazsan çıkarmazlarki fisfisfis

cnm bişey yazmadın .yada gözükmedi burada öyle bi yazı .sildilermi acaba,

bilmiyom ama izin yok felan dedi sayfayı yenile diye bende yeniledim tekrar giriş yaptım geldim

yok yaw benim tüneller kapandı galiba yine tık yok :roflol:

dülnurcum hastalanmadıysan eğer yarından tezi yok doktora git yoksa başına daha büyük dert alırsın yumurta çatlamazsa büyür ve kiste dönüşür buda adet olmayarak kendini belli eder .kist oluşmaması için adet getirici iğne falan yapsınlar .bak olmadıysan git yarın tamammı.:mymeka::oklava:

hoşgeldin canım tekrar :1hug:
Valla habercide bulunsada ruhu huzura erse bacağıda kırıktı biyerde sızdı kaldı garibim karda yağıyor senağlama

cnm oo biyerlere sığınayım diye giderken donmuştur zavallı zaten 50-60 metre yayılmış helikopter adam ölüyorum diyerek öldü -20 derece imiş soğuk,bari inş. o kurtulsa kardan biyer yapsada

dülnurcum hastalanmadıysan eğer yarından tezi yok doktora git yoksa başına daha büyük dert alırsın yumurta çatlamazsa büyür ve kiste dönüşür buda adet olmayarak kendini belli eder .kist oluşmaması için adet getirici iğne falan yapsınlar .bak olmadıysan git yarın tamammı.:mymeka::oklava:
doğrumu diyon kıs :1shok:
o kadın doktor niye öyle dedi bana ya benimki normal düzensizlikmiş stresliymişim benneyaptımki
önceki doktoruma gideyim diyorumda oda şimdilik maaşı alana kadar beni aşıyo çünkü eşim için baya harcama yaptık bu ay Allaha şükür onda bişey çıkmadı
ne yapsam bilmiyomki devletede gitsem ne olcak hemen sepetler ler :uhm:

doğrumu diyon kıs :1shok:
o kadın doktor niye öyle dedi bana ya benimki normal düzensizlikmiş stresliymişim benneyaptımki
önceki doktoruma gideyim diyorumda oda şimdilik maaşı alana kadar beni aşıyo çünkü eşim için baya harcama yaptık bu ay Allaha şükür onda bişey çıkmadı
ne yapsam bilmiyomki devletede gitsem ne olcak hemen sepetler ler :uhm:

git devlete abart birazda sıkıntını anlat özele gittiğini söyleme uzun süredir bebeğin olmadığını söyle ve çok gecikti de gebelikte yok dee .mutlaka git yarın daha fazla bekleme.

ekince vardıya hani fransız diyodum ben oda sen 3 aydır adet olmamış ve gitmemiş doktora kist büyümüş yırtılmış midesine suyu kaçmış ameliyat demiş dr erken olsaymış eritirlerdi ve adet getirici iğne falan olurdu sakın daha fazla bekleme

Back
X