Tsk ediyorum canım şakaydı ama fenada olmadı doydum valla :jeyyar:
ben sana hep veriyodum zaten sen vermesen bile ama artıgın öğrendin beklerik yani kaydirigubbakcemile3
kullanıcı paneline girersen direk karşına aldığınız itibar puanları diye hemen çıkıyo hatta ben sana buakşam verdim en galiba bakarsan görürsün okiş canım :1hug:gerçekten mi çok teşekkür ederim. bu arada tekrar cahilliğime verin nereden anlıyoruz rep verildiğinikaydirigubbakcemile3 eskiden teşekkür ediyorduk artık oda yok.
birazcık öyle oluyo galiba canımsaoln canlarım ben ıyıyım kusura bakmayın çok sık gıremıyorum unutuluyorum demı
kullanıcı paneline girersen direk karşına aldığınız itibar puanları diye hemen çıkıyo hatta ben sana buakşam verdim en galiba bakarsan görürsün okiş canım :1hug:
İsimlerimizidemi görmedin kaydirigubbakcemile3tamam canım sağol. daha önce sanki duymuştum sen deyince hatırladım. orada puanlarımı görüyordum ama nerden geldiğini bilmiyordumkaydirigubbakcemile3
saoln canlarım ben ıyıyım kusura bakmayın çok sık gıremıyorum unutuluyorum demı
İsimlerimizidemi görmedin kaydirigubbakcemile3
bende diyom bu kız beni beğenmiyor mu CADIARZU Ama bana kötü de davranmıyo bilmeyeceğin hiç aklıma gelmemişti vildanın sayesinde bunuda öğrenmiş oldum kaydirigubbakcemile5sırnaşık şey
neyse canlarım ben çıkmak zorundayım benimki geldi yemeğini koyim acıkmış tabi bende acıktım fırsat bulursam tekrar gelirim bulamazsam yarın görüşürüz öptüm hepinizide Şeniz
slm ben geldim nbr unutulanlardan biride benim kendimi hatırlatmaya geldim
slm ben geldim nbr unutulanlardan biride benim kendimi hatırlatmaya geldim
unutmadığınıza sevindim canım uzun zamandır karşılaşamıyoruz nasılsın bebişin nasıl gördüğümde çok sevindim allahım sağ salim kucağına almayı nasip eder inş.
belenay canım senin içinde çok mutlu oldum allah kucağınıza almayı nasip etsin siz terfi ettiniz sıra bizde artık
hakca bak eskiler eskiler diye sayıkladın sayıkladın eskileri toplamaya başladın yavaş yavaş geliyolar
şimdi öğrendim unutulmazlardan olduğumu sen nasılsın canım
:jeyyar:
kızlar ben çıkıyorum şu saat itibariyle pc yi küçük vildana(kızıma)kaptırmış bulunuyorum
diloş ..hakca..vildan..belenay..iyi geceler canlarım hepiciinizi öpüyomŞenizŞenizŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?