günaydın hanımlar
hayırlı cumalar
günaydın sessiz denizcim nasılsın ruhu güzel arkadaşım???:1hug:
sanada günaydın canım dün burda olsaydın keşke birlikte halay çekerdik sessiz denizim burası şen şakraktı valla :teytey::teytey:hihoyyythihoyyyt
GÜNAYDINNNN ARKADASLARRRRRR NASILSINIZZZZZ.. GALIBA BIR HAMİŞ HABERIMIZ VARMIS AMA KIM ANLAMADIMMM hihoyyyt
cvb için teşk canım bende merak ediyodum ya bide biliyosan aşama aşama ne tedavisi uygulanıcak mesela ben 6 aydır gidiyorum bana test felan yapmadılar yumurta takibi yaptı çatlıyoo dedi hap kullandım buayy hap ta vermedi anlamadım gitti sana her hangi bi test yapıldımı canım yazarsan sewinirimhihoyyythihoyyythihoyyyt
gel gülüm gel allah allah :teytey::teytey::teytey:[/:teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance:hihoyyythihoyyytcanım benim ya sana da günaydın...
vallahi sabah sabah ne güzel bir iltifat bu böyle...
içim açıldı vallahi...
Allah razı olsun bitanem yaaa...Şeniz
evet canım ya keşke burada olabilseydim..
ama olsun geç sayılmaz hemen katılıyorum halaya:teytey::teytey::teytey:
kızlar evi biraz toparlayıp geliyorum...
geldimmmm
kızlar gelin kahvaltı yapalımmmm
ben yapıyorum şimdicokacimcoook[/QUOTgünaydın canım hoşgeldin bu arada afiyet olsuncokacimcoook
geldimmmm
ben yapıyorum şimdicokacimcoook[/QUOTgünaydın canım hoşgeldin bu arada afiyet olsuncokacimcoook
günaydın canım sağol..
sende hg aramızaa.s.
geldimmmm
ben yapıyorum şimdicokacimcoook
sağolasın canım..afiyet bal şeker olsun canım
benim reglim bugün bitti ben gün olarak adet olduğum günden saycam değilmi kızlar yumurtalama gününü
benim reglim bugün bitti ben gün olarak adet olduğum günden saycam değilmi kızlar yumurtalama gününü
kızlar ordamısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?