Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım bende 33 gün veya 35 günde bir adet oluyorum ...3 aydır kendikendime yumurtlama gününü yakalamaya çalışıyorum..sanırım benim 15-16.günler oluyor...bu ay yakaladım sanırım...geçen ay 19.gün doktora gittiğimde atılmış demişti..19.günden çnce olduğu kesin yanii.ama 12.günde değil çünkü hiç bi beyaz akıntı gelmiyor..dünden önceki günde ovelasyon testi yaptım hafif çıktı..dünde çok beyaz akıntım vardı ve 16.günüm.
yani 15-16-17.günler olabilir kızlar..çok sevinçliyim bu ay daha bi bilinçliyim sankiii...sabaha kadarda kalkmadan yatıyorum.olmazsa yuh dicem kendime artıkkk

şimdi buradanda baktım hayatım 13 ü çıktı benim ovelasyon günü tahminen...
8 ile 13 arası çalışın diyor)))hihoyyyt

aman canım ev ödevlerimizi ihmal etmeyelim dimikaydirigubbakcemile3
Rabbim hayırlısını versin canım inşallah...
canım ben bu takvimden hamile kalmıştım biliyomusun..yani daha önce bilmiyodum günlerimi,ve buradaki yaklaşık regli tarhimde tutuyo...
inşallah meleklerimiz bu ay bize tutunur
canım senin gelecek reglin ayın kaçında...benim ki 23 nisan ,belki aynı zamnlarda hamiş oluruz diye soruyorum?

günaydın arkadaşlar cumanız mübarek dualarınız kabul olsun
öğleden sonra görüşürüz şimdilik byy

27 çıktı canımcım...aşşagı yukarı 4 gün olacak aramızda ikimizde bu ay yakalarsak bebişlerimizi)))
ayy işallahhh yaaaa bebeişimiz deyince içim gıdıklandı vallaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
işallahhh olur yarabbim

günaydın arkadaşlar cumanız mübarek dualarınız kabul olsun
öğleden sonra görüşürüz şimdilik byy

günaydın vildoşummm
nasılsın hiç denk gelemedik...çıkıyosun galiba...

ıNŞALLAH GÜL YÜZLÜ PEYGAMBERıMıZ in YÜZÜ SUYU HÜRMETıNE DUALAIMIZ KABUL OLUR..

RABBıM! ELLERıMıZı GÜL KOKULU PEYGAMBERıMıZıN ELLERı ALTINA TUTUYOR VE SANA ÖYLECE DUA EDıYORUZ...O MÜBAREK ELLERıN HATRINA DUALARIMIZI KABUL EYLE...
AMıN...

Son düzenleyen: Moderatör:
sağol vildancım ..sanada hayırlı cumalar...dualarımız kabul olsun işallahh

AMİNNNNNN
inşallah canım ya ikimizde :CüvCüv:

bu gün çoook dua edelim olur mu...

İnşallah canım en kısa zamanda bebişlerinize kavuşursunuz.........

EVET CANIM BU İŞLEM AŞILAMA DENEN ŞEY TEYZEM 2.OLDU ÇARŞAMBA ONADA DUA EDELİM İNŞALLAH TUTAR İLKİDE TUTMUŞTUDA DÜŞMÜŞTÜ mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…