hoşgeldin cancağızım sanada hayırlı cumalar ilk başında ben sorayım hemen soruyu şekercim regli oldunmu anacımslm kıslarr cumamız hayırlı dularımız kabul olsun
hlymms canım nasılsın nasıl gidiyo
huzeyfecim hg
nasılsın?
Son durumlar nasıl?
Adet olmuşmuydun sen?
hoşgeldin cancağızım sanada hayırlı cumalar ilk başında ben sorayım hemen soruyu şekercim regli oldunmu anacımklava: klava:
evrenin güzel prensesi nasılsın canım benim ne var ne yok
yok anacım daha olmadım ama testte yapmadım ne zaman yaparım bilmiyom para olsaydı bugun yapardım belkide eşim para bırakmayı unutmus ysrın yapabilirim canım
iyiyiz anacım bugün hastalğım tümüyle bitti akşam olmazsa eve gidince hemen bir duş alayım
yok anacım daha olmadım ama testte yapmadım ne zaman yaparım bilmiyom para olsaydı bugun yapardım belkide eşim para bırakmayı unutmus ysrın yapabilirim canım
tamam şekerim inşallah bebiş vardır varya anam sağlam halay çekeriz yarında hihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey: daha ben kurtlarımı dökemedim anlayacağın şekerim.:teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance:
TEST ALAMIYOSAN SAĞLIK OCAĞINA GİTSENE ORDA PARASIZ YAPIYOLAR CANIM HADİ BENDE MERAK ETMEYE BAŞLADIM ŞİNDİK :jeyyar:
GEÇMİŞİ BİTİRDİM GELDİM HEPİNİZİN CUMASI MÜBAREK DUALARI KABULLERİN EN GÜZELİYLE KABUL VE MAKBUL OLSUN :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
h.b canım son durum adetimden 10 gün önce lekelenme şeklinde adet gibi bişi oldum 10 gün felan devam etti bitti şimdi ne zaman dersime başlamam lazım cadıarzu cadıarzu cadıarzu
hoşgeldin canımm..
maviş repini aldım mercüü...ama o kutucuğa bişiler yazınca puan oluyomuş galiba kız bari gülücük yap...
aminn canım aminn
canım hg..
inşallah hayırlı haberler alırsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?