Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hoşgeldin cancağızım sanada hayırlı cumalar ilk başında ben sorayım hemen soruyu şekercim regli oldunmu anacım klava:klava:

yok anacım daha olmadım ama testte yapmadım ne zaman yaparım bilmiyom para olsaydı bugun yapardım belkide eşim para bırakmayı unutmus ysrın yapabilirim canım

yok anacım daha olmadım ama testte yapmadım ne zaman yaparım bilmiyom para olsaydı bugun yapardım belkide eşim para bırakmayı unutmus ysrın yapabilirim canım

tamam şekerim inşallah bebiş vardır varya anam sağlam halay çekeriz yarında hihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey: daha ben kurtlarımı dökemedim anlayacağın şekerim.:teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance:

TEST ALAMIYOSAN SAĞLIK OCAĞINA GİTSENE ORDA PARASIZ YAPIYOLAR CANIM HADİ BENDE MERAK ETMEYE BAŞLADIM ŞİNDİK :jeyyar:

hayırlısı canım inş vardır yaa iyice kurt düştü içime

GEÇMıŞı BıTıRDıM GELDıM HEPıNıZıN CUMASI MÜBAREK DUALARI KABULLERıN EN GÜZELıYLE KABUL VE MAKBUL OLSUN :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

h.b canım son durum adetimden 10 gün önce lekelenme şeklinde adet gibi bişi oldum 10 gün felan devam etti bitti şimdi ne zaman dersime başlamam lazım cadıarzu cadıarzu cadıarzu

canım test falan yapmadın mı?

canım düşükten sonraki ilk adetimizdi ya ondan biraz problemli oldu bence...
bende ne olduğumu anlayamadım:bbo:

GEBELİK OLUŞMA ŞANSININ EN YÜKSEK OLDUĞU GÜNLERİN BELİRLENMESİ-gebelik.org

burda gelicek adet tarhinde yazıyo..
sanırım hemen hemen aynı günlere denk geliyo seninle..benim ki 23 nisan..

hoşgeldin canımm..
maviş repini aldım mercüü...ama o kutucuğa bişiler yazınca puan oluyomuş galiba kız bari gülücük yap...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…