Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

gecmısı okudumda cok mutlu oldum kızlar yaa cok sevındım tebrıklerınız ve guzel dıleklerınız ıcın hepınıze ayrı ayrı tesekkur ederım.Rabbım tez zamanda bu duyguyu sızlerede yasatsın su mubarek saat ve gunde dualarımız kadul etsın ıns

birbirinize verdıgınız puandna bana da verın garıp koymayın kızzz

gıı sana verdiğim puanın haddii yok doyumsuz kadın..bide şu garip nilüye vereyimm demedinn heççç..alcağın osssunn:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ay canım senı bana allah yolladı.dur hemen anlatayım.şimdi ben doktora gittim kadım karnımdna baktı ultrasona senın hamıle kalman gerekıyr dedı ama dedi adet bıtınce gel alttan bakıcam dedı.neyse cnm salı gittim ana dedıkı yarım santım capında yara var :1no2: birde simir yapıcam senın yasındakılerde kötu bişey cıkmaz ama her ıhtımale karsı dedı onun sonucuna görede ilaçmı ne gerekse karar verıcem dedı e ben burda oturmuyorum dedım kardesıne sölerım dedı .dedımkı bu engelmı hamıle kalmaya küçük ama bazen bellı olmuyor dedı oraya carpan spremler öluyor dedı işte bende kararsızım bir gönlum kal dıyor salıya kadar bir gönlumde git bu ayı degerlendır dıyor senın buna benzermıydı cnmm sorununs enın yaran nakadardı ya bana akıl verınnnn napayım kızalr hazır ıyı bir doktor bulmuşken kalayımmı sankı koşarak gitsem nolcak hemen haımlemı kalıcammm ama gittigim iyi oldu kardesım götrdu allah razı olsun ondan

hb.. vildoşummm:)
aminn canım inşallah.....

amin canım......

hg hlyms
kız nilu ben yenı öğrendım hatrlarsan verdım kı bakalım dogrumu:)
ya nurhayat gitme su soruma cevap ver bacım yaa senın yara ne kadarı ne kadardır evlısın ne zmaandır istiyrdun bebişi bunalrıda yaz yasınıda yaz:)

aldım repini canım mercüü bebek..doğru yamışssın bebişimm...ben yemeğe iniyorum..şimdilikk byy byy

hb cnm bence sen orada kal ve dtedavını ol ondan sonra calısmalara basla

ayy ölemı yapayım hlymms aslında doğru olanda bu ama işte ben salagım sankı hemen olucak sanıyorum.evet ya kalayım surda kaldı 4gun salı günü giderım kadın dersekı sadece ilaç iç yeter ozmaan ilacımı alırım bine revıme giderım Allahım kötu bişey olmasın 1ay ilişkı yasaksa bu cok iyi oldu bir yandan sağol cnm

rıca edrım cnm ne demek bence bu daha mantıklı yanı sende ne yapacagını bılırsın

cnm naber ya ben uzun zamandır girmiyodum geçen gün girdim nasılsın bi problem yok dimihihoyyythihoyyythihoyyyt

iyiyim canım çok şükür bi problem yok 7 cm lik kistimi saymazsak
tabi kistide problem gibi algılamıyorum artık o benim ciğerim böbreğim dalağım gibi bişey oldusırnaşık şeysırnaşık şey

sen nasılsın canım neden girmedin onca zaman:1hug:

kızlar benım bebısım daha dısk seklında 2mm bıseymıs mınnacık yaaaa
bugun dr umu aradım kan degerımı soyledım cok yenı dedı haftaya c.tesı tanı 18 nısanda gel dedı folık asıte baslayabılırsın dedı bana

sen ne lakap takacan minişine bebişine:ecrin_bebek:

Senin adına ne kadar çok sevindiğimi anlatamam......seni tanımıyorum ama buna rağmen içim kıpır kıpır oldu bide tanısam nasıl olcak kimbilir . Bunu aldığım bütün hamile haberlerinde hissediyorum. :teytey: :teytey: :teytey:

dur kız bende öpem seni Şeniz Bizim ailenin erkekleride öyle valla her hafta ordalar kız sırnaşık şey
senide götürsün kocişin valla su süper hafta içi olunca kalabalık olmuyo rahat rahat giriyo insan
2 tane aslan ağzı var havuzda ağzından sıcacık sular akıyo altında durmak çok keyifli yüzme bliyorsan dahada keyifli ben korkuyom yüzemiyom kaydirigubbakcemile3

cok sagol cnm sende cok sıcak kanlısın sen merkezdemı oturuyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…