birbirinize verdıgınız puandna bana da verın garıp koymayın kızzz
benbilirim geçmişi okuyamadığım için ilacın neden kullanacağını bilmiyorum ama yukarıdaki mesajını okuyunca rahimdeki bi yaradan bahsediyosun gibi geldi benimde vardı ilaç kullandım antibiyotik.Doktor 1 ay ilişki yasak dedi.Aynen doktorun dediklerini uyguladım. 2 ay sonra hamile kaldım. Bence böyle bişey varsa erteleme ve biran önce tedavini ol derim.
hb.. vildoşummm:)hoşbuldum canım iyilik ne olsun kendime iş çıkardım bugün nevresimleri yıkadım:jeyyar::jeyyar:
ayy canım inşallah yüksek puanlar alırsın :1hug: sende kafaya takmak için sebep ne kadar çok yawwCADIARZU
saol rufeydecim hoşgeldin cnma.s.
aminn canım inşallah.....merhaba kızlar hayırlı cumalar diliyorum hepinize rabbim gönlünüzdeki tüm dilekleri katında hayırlısıyla kabul etsin bütün şekerler hamiş kalsın ve bebelerini kucağına alsın sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsun kucaklar boş kalmasın hamişliği değil bebelerimizi konuşacağımız günler gelsin hayırlısıyla inşallah amin diyenler tez zamanda hayırla ve sağlıkla hamiş kalsın inşallah:))AMİİİİİİİİİİN
cnm cok guzeel yaa kocıs gozumun ıcıne bakıyo aksam babamızdan bısuru sey ıstedık tabı bızım ıyı beslenmemız lazım demı
guzel gıdıyo cnm sende yap artık su testı bak hamıssen ona gore beslenırsın degılsemde adetını beklersın cnm kafan rahat olur bole acabalarla cok stres olursun benım ıkıncı cızgı adetımden 1 gun sonra belırdı senınle aynıydı adetımız bugun 3. gunumuz yanı cıkabılır net cıkmasada sılık olabılır bence yap
evet cnm gecmısı okuyodum cok bırıkmıs ama nıhayet bıttı
hg cnm hepımızın cuması mubarek olsun ıns
hg hlyms
kız nilu ben yenı öğrendım hatrlarsan verdım kı bakalım dogrumu:)
ya nurhayat gitme su soruma cevap ver bacım yaa senın yara ne kadarı ne kadardır evlısın ne zmaandır istiyrdun bebişi bunalrıda yaz yasınıda yaz:)
ezgicik burdayım ben huuu huuuuuuuuu:sm_cool:
ayy ölemı yapayım hlymms aslında doğru olanda bu ama işte ben salagım sankı hemen olucak sanıyorum.evet ya kalayım surda kaldı 4gun salı günü giderım kadın dersekı sadece ilaç iç yeter ozmaan ilacımı alırım bine revıme giderım Allahım kötu bişey olmasın 1ay ilişkı yasaksa bu cok iyi oldu bir yandan sağol cnm
cnm naber ya ben uzun zamandır girmiyodum geçen gün girdim nasılsın bi problem yok dimihihoyyythihoyyythihoyyyt
kızlar benım bebısım daha dısk seklında 2mm bıseymıs mınnacık yaaaa
bugun dr umu aradım kan degerımı soyledım cok yenı dedı haftaya c.tesı tanı 18 nısanda gel dedı folık asıte baslayabılırsın dedı bana
kızlar benım bebısım daha dısk seklında 2mm bıseymıs mınnacık yaaaa
bugun dr umu aradım kan degerımı soyledım cok yenı dedı haftaya c.tesı tanı 18 nısanda gel dedı folık asıte baslayabılırsın dedı bana
sen ne lakap takacan minişine bebişine:ecrin_bebek:
dur kız bende öpem seni Şeniz Bizim ailenin erkekleride öyle valla her hafta ordalar kız sırnaşık şeykızz dilooşş az değilsin vallaaa oylat yapıp duruyon yaaaw.valla ne stres kalır ne bişii gevşeyip gelmişindir misss gibi pamuk gibbiii..gel bi öpemmm seni mmuccckkkk....
bizimde erkekler gidip gidip duruyolar kzı oylata bi gidemedim şuraya yaa..uyutuyolar bizi..akşam oturmasına gidiyoz inegölden oylata geçiveriyolar biz çay may içerkene fırlıyolar..12 de geliyolar...sinirr oluyommm yaaa...inegölde ablası varda oraya gittiğimizde yanii..
bigün götürcem dedi benimki ama yaz geldi anasını satim)))
Senin adına ne kadar çok sevindiğimi anlatamam......seni tanımıyorum ama buna rağmen içim kıpır kıpır oldu bide tanısam nasıl olcak kimbilir . Bunu aldığım bütün hamile haberlerinde hissediyorum. :teytey: :teytey: :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?