Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım bazı konualrda çok hassasım bazı şeylerde çabuk kırılıyor ve üzülüyorum seni çok iyi anlıyorum ben beklemeye karar verdim canım beni az cok iyi anlıyor ve tanıyosun :1hug:

kız git dedim sana diye banamı kırıldın o şakaydı sadece anlamadınmı yoksa hııı ??? Cadıarzu

kızz dilooşş az değilsin vallaaa oylat yapıp duruyon yaaaw.valla ne stres kalır ne bişii gevşeyip gelmişindir misss gibi pamuk gibbiii..gel bi öpemmm seni mmuccckkkk....
bizimde erkekler gidip gidip duruyolar kzı oylata bi gidemedim şuraya yaa..uyutuyolar bizi..akşam oturmasına gidiyoz inegölden oylata geçiveriyolar biz çay may içerkene fırlıyolar..12 de geliyolar...sinirr oluyommm yaaa...inegölde ablası varda oraya gittiğimizde yanii..
bigün götürcem dedi benimki ama yaz geldi anasını satim)))

canım bazı konualrda çok hassasım bazı şeylerde çabuk kırılıyor ve üzülüyorum seni çok iyi anlıyorum ben beklemeye karar verdim canım beni az cok iyi anlıyor ve tanıyosun :1hug:

tamam şekercim ama olaki haber alırsan sakın ha sakın üzülme canım nasıl olsa ikimizde daha yeniyiz sen 9 ay diyorsun ama burda uzun zamandan beri bebiş istemeyipte olmayanlar var allah büyük canım benim oldumu şekercima.s.

REP DıLENMEYE ÇIKTIM KIZLAR ALLA H RIZASI ıÇıN Bı REP ALLAH RIZASI ıÇıN Bı REP REPSıZ KALDIM NE OLUR BANADA REP REP REP ıŞTE VERıN DA DAHA NE KADAR YALVARCAM :1no2:

REP DİLENMEYE ÇIKTIM KIZLAR ALLA H RIZASI İÇİN Bİ REP ALLAH RIZASI İÇİN Bİ REP REPSİZ KALDIM NE OLUR BANADA REP REP REP İŞTE VERİN DA DAHA NE KADAR YALVARCAM :1no2:

ben bugün sabah verdim anacım..sonra dinlenmeye aldı beni bugünlük...düşünceli şeyy:enbuyukkk:

anlıyorum canım üzülmücem zatii sevinmem gerek pazr gunu dedmi görmeye gidicem nevsehirden geldi bide halamdan bahsetmiştim ona gecmiş olsuna gidicez koçişle aklıma bile gelmicek yani

slm canım ikiside şuan başka bir topicte yazışıyor güzelim bir kaç dakika sonra gelirler heralde can cağızım

selammm
yok kıs ne başka topiği ben daha giremedim henüz kocişi yolcu etmedimki işe geliyim rahatça çene çalıyım
ben burdayım üleee

kızlar ben şimdilik çıkıyorum...
selalar okunmaya başladı..biliyosunuz sela ile ezan arasında saklanan bi zaman varmış o zamanda edilen dualar geri çevrilmezmiş inşallah...

Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin...

şimdilik hoşcakalın...

Kızlar selam nabersiniz????

hoşgeldin bebeişimm...güzel annişşş:CüvCüv: naber yavrucum ..canım canım özledim seni..
yarınmı gidiyon doktora nuroş...ikizlerine az kaldı desene ..çookk merakk ediyorum hayırlısıylaa belli olsun canımın içii

sessizdeniz rabbim dualarını kabul etsin cnm
bende çıkıyım kocişle kızı yolcu ediyim rahat rahat yazışıyım hadi bayss

selammm
yok kıs ne başka topiği ben daha giremedim henüz kocişi yolcu etmedimki işe geliyim rahatça çene çalıyım
ben burdayım üleee

anacım ne bileyim açık görünüyorsun ama burda değilsin bende öyle dedim valla şekercim bu arada hayırlı cumalar can cağızım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…