canım bazı konualrda çok hassasım bazı şeylerde çabuk kırılıyor ve üzülüyorum seni çok iyi anlıyorum ben beklemeye karar verdim canım beni az cok iyi anlıyor ve tanıyosun :1hug:
canım bazı konualrda çok hassasım bazı şeylerde çabuk kırılıyor ve üzülüyorum seni çok iyi anlıyorum ben beklemeye karar verdim canım beni az cok iyi anlıyor ve tanıyosun :1hug:
slm kızlar nasılsınız citos ve vildangelden haberi olan varmı arkadaşlar
kız git dedim sana diye banamı kırıldın o şakaydı sadece anlamadınmı yoksa hııı ??? Cadıarzu
REP DİLENMEYE ÇIKTIM KIZLAR ALLA H RIZASI İÇİN Bİ REP ALLAH RIZASI İÇİN Bİ REP REPSİZ KALDIM NE OLUR BANADA REP REP REP İŞTE VERİN DA DAHA NE KADAR YALVARCAM :1no2:
tamam şekercim ama olaki haber alırsan sakın ha sakın üzülme canım nasıl olsa ikimizde daha yeniyiz sen 9 ay diyorsun ama burda uzun zamandan beri bebiş istemeyipte olmayanlar var allah büyük canım benim oldumu şekercima.s.
slm canım ikiside şuan başka bir topicte yazışıyor güzelim bir kaç dakika sonra gelirler heralde can cağızım
slm canım ikiside şuan başka bir topicte yazışıyor güzelim bir kaç dakika sonra gelirler heralde can cağızım
Kızlar selam nabersiniz????
selammm
yok kıs ne başka topiği ben daha giremedim henüz kocişi yolcu etmedimki işe geliyim rahatça çene çalıyım
ben burdayım üleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?