Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar ben cıkıyorum gorusurz gezmeye gıdıcez fındıgımla
güle güle hemende elinden tutup gesmelere götürüyon bakıyomda
parkada götür annesi salıncağa bindir :))

Öyle düşünme canım bak sayemizde bursayı öğreniyorsun bir gün yolun düşerse yabancılık çekmeyeceksin :dance:

saolun cnm Şeniz

ben de geldim hoşgeld,in escales nasılsın? bugün hava güzel... sizin orda nasıl? çok güzel bir gün bugün. inşallah öle de biter.

aaaaaaaaaa sarrrraaaa kızzz napıosun canikoommm???nevar ne yok...
cafedemisin???
sana bi müjde hlyms hamileeehihoyyyt

aaaaaaaaaa sarrrraaaa kızzz napıosun canikoommm???nevar ne yok...
cafedemisin???
sana bi müjde hlyms hamileeehihoyyyt

canlarım ben geldim .hepinizin cuması mübarek olsun . nasılsınız.ben ve bebişim çokk iyiyis .biz anneannemize gidiyoz izmire .gezip gelcez.hem de teyze oğlumun düğünü var onu görecez kısmetse.öpüyorum ara ara girerim .

izmiremi gidyorsun canımcım...iyi yolculuklar sizee.kendine dikkat et..kaynanatörü gönderdin şimdide kendinimi vuruyon izmirlere...hihoyyyt....
gülegüle git gülegüle gel bizi unutma canımm...:a015:

sarraaa ne re kayboldun cicim...fisfisfis
ayyy sıkıntıdan patlıcammmm valladelikafadulden...kimse gelmiyoo tükkanımızaa bugün yaaa burasıda boşşş....puffffffffffffffffffffff patladımmmm ....uykuda bastırdı sızcam şuracıkta şinndiii..:1closedeyes:

izmiremi gidyorsun canımcım...iyi yolculuklar sizee.kendine dikkat et..kaynanatörü gönderdin şimdide kendinimi vuruyon izmirlere...hihoyyyt....
gülegüle git gülegüle gel bizi unutma canımm...:a015:

canım ben profil resmimi bitürlü yükleyemedim nden olmuyor.:roflol:

citosum ,vildoşum,beryalim ,escacım,hlymsim,niloşum,,diloşum,daisycim,mavigözlüm,tatlibebek, daha ismini sayamadığım arkadaşlarım sizi çoookk özledim inşallah denk geliriz bidahaki girişime bolca görüşürüz sizi seviyorumm Şeniz:teytey::teytey::teytey::teytey:

boyutları büyük gelmiştir belkide...bende düğün resimlerimizden hiç yükleyememiştimm neden bilmiyorum ....
başka resim yükle canım almıyo kimini

nerde tatlım senin tükkan iş çıkışı ben geleyim bari ......... sositososito

selam niloşummm oleeeeeeeyy birinizi görebildim nasılsın bakiyim özledim sizi yaaaaaa nolcakki bilmiyom:enbuyukkk:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…