eşimn sperm tahlıllerı çıkmıştı sayısı çok ıyı 85.000.000 ama hareketlılık %2 miş ıyı deıl kotude deıl dedı yanı 85.000.000 % 2 16.000.000 falan oluyo eğer sabredersenz bı ıkı ay daha deneyelım dedı eşime klomen verdı onmlı bı şey deıl korkmayın dedı strs yapmayın dedı yok bız sabredemıyorz dersenz bu ay geçtıkten sonra aşılama yaparız dedı ben doğal yolla olsun istıyorum ama[/QU
canım benim aşılama çok erken senin için şöyle 6 ay falan daha bekleyin bence.ondan sonra aşılamaya geçin .sen kafana takma rahat ol ve eşine de moral verki rahat olsun eşinde.herşey sende bitiyo unutma çok düşünmemeye çalış.rabbim zamanı gelince zaten yolluycak meleğini.:1hug:
biliyorum ablacım erken daha valla kafama hıç takmıyorum doktorm bu ılacı kullan demiş eşime eğer ben bu sekılde hamıle kalsymısım bebğimn ya sakatlık yada olu olması rıskı varmış bnde korktum o zamn doktorm kızdı ben ıhtımalı dıyorum dedı sakın kafaya takma dedı valla ablacım bn hep hayırşlısı sağlıklısı olsun dıyodum rabbımın bı bıldığı var demkkı bana bebiş gondermedı ole bışey olsaydı ben kahrolurdum galıba allahın dedığı olr ablacım hiiç duşunmuyorum zamanını beklıyo tabıkı