Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni mi evlendin?
ben de 22'yim,yaklaşık 3 yıldır evliyim.
bende senin gibi düşünüyorum,bir yönden yaşım daha küçük diyorum ama ya olmazsa korkusu hiç çıkmıyor aklımdan. allah kimseye aratmasın!
yine de hazırlık yapmaya başladım ben.muayene oldum,foilk asit falan kullanıyorum.
doktor herşey yolunda dedi ama hiçbir sorun olmadğı halde hamile kalamamak gibi bir durum da var... ya bir de o bekleme süresinde herhengi bir sorun çıkarsa? amaaan kafamçokkarıştı
aslında yaşımız müsait ama cesaret mi edemiyorum anne olmaya ne...
yine olsun bir tane ikinciyi de büyüyünce yaparız ne dersin? :lepi:
ay allahım çok şükür biri geldi :Saruboceq:
iyi senden naber?
bende iyiyim canım saol yalnızmı bıraktılar seni :1hug:
hoşgeldin canım,bende yeni sayılırım ama çene çalmaktan fırsat bulup o listeye adımı yazdıramadım hatırlattığın iyi oldu
hehe =)) olsun mu bitane ya bilmiyorum ben 1 yıldır evliyim ama daha okuyorum ben onun için istemiyorum üniversite bitince 2 yıl sonra diye düşünüyorum birde okul bitince japonyaya yerleşme gibi bi durumum var onun için beklemek istiyorum orda yaparım diye düşünüyorum
hadi ya tesadüfe bak bende 4.sınıfım,
valla kendin bilirsin ben çok düşündüm:çocukta yaparım kariyerde!
bence + ve - leri hesapla ona göre karar ver! 2 yıl çalışıp çocuk yaptığında tüm kariyer planların yarıda kalacak,şimdi olursa biraz büyümüş olur hiç değilse
benim bir hafta sonra belli olacak ayın 7sınde bakalım hayırlısı inş
aslına bakarsan istiyorum evet yani bu sefer kariyer yarıda kalıcak ama hem çocuk hem okul bana ağır gelir ikisini bir arada nasıl yaparımki bilmiyorum bide ben biraz yani hiç ev hanımı değilimdir yemek yapmayıda temizlik yapmayıda bilmem şımarık büyüdüm biraz =) ikisinide eşim yapıyo çocukla nasıl ilgilenirim bilmiyorum
selam kizlar gunaydin
aslına bakarsan istiyorum evet yani bu sefer kariyer yarıda kalıcak ama hem çocuk hem okul bana ağır gelir ikisini bir arada nasıl yaparımki bilmiyorum bide ben biraz yani hiç ev hanımı değilimdir yemek yapmayıda temizlik yapmayıda bilmem şımarık büyüdüm biraz =) ikisinide eşim yapıyo çocukla nasıl ilgilenirim bilmiyorum