Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

cnm oo biyerlere sığınayım diye giderken donmuştur zavallı zaten 50-60 metre yayılmış helikopter adam ölüyorum diyerek öldü -20 derece imiş soğuk,bari inş. o kurtulsa kardan biyer yapsada
yok be güzelim hiç sanmıyorum :1no2:
çünkü zaten 112 yle konuşurken bile şuursuzca konuşuyordu bacağı kırık olmasaydı belki diyebilirdik ama bu bence gitmeye çalıştı ama biryerde dondu kaldı o halde hayatta kalma şansı hiç yok gibi
Ama Allahım bir mucize yaşatırsa bize en azından onla teselli bulacak herkes çünkü onun feryatları daha çok üzüdü bizi göz göre göre ölüme gitti
Bir an önce bulunur inşallah senağlama

siz iyi sohbetler kızlar ben oyumu vermeye gidiyom ordanda anneme gidicem yarına inşallah tekrar görüşürüz

git devlete abart birazda sıkıntını anlat özele gittiğini söyleme uzun süredir bebeğin olmadığını söyle ve çok gecikti de gebelikte yok dee .mutlaka git yarın daha fazla bekleme.

ekince vardıya hani fransız diyodum ben oda sen 3 aydır adet olmamış ve gitmemiş doktora kist büyümüş yırtılmış midesine suyu kaçmış ameliyat demiş dr erken olsaymış eritirlerdi ve adet getirici iğne falan olurdu sakın daha fazla bekleme
aboooww yandım ben :1shok:
korktum yaw kasıklarım çok dolu ağrıyor valla canım ya duymazlıktan geliyom kendimi dinlemiyom :delphin:
ozaman ben bir ayar yapayım bakalım benimki gelsin yarında tatilmiş okullar nasılsa fisfisfis

siz iyi sohbetler kızlar ben oyumu vermeye gidiyom ordanda anneme gidicem yarına inşallah tekrar görüşürüz
güle güle cnm görüşürüz yarın.:a015:
aboooww yandım ben :1shok:
korktum yaw kasıklarım çok dolu ağrıyor valla canım ya duymazlıktan geliyom kendimi dinlemiyom :delphin:
ozaman ben bir ayar yapayım bakalım benimki gelsin yarında tatilmiş okullar nasılsa fisfisfis

heeeeeeeeeeee daha burda netten randevu al hemen git yarın

güle güle cnm görüşürüz yarın.:a015:

heeeeeeeeeeee daha burda netten randevu al hemen git yarın
Tamam canım en iyisi gideyim ben yarın olmazsada cuma günü muhakkak giderim çünkü adam bugün çok yorulacak ee kaçta geleceği belli değil sandık başkanı sayım nezaman biter bide köyde bakalım erken gelirse yarın giderim:çok üzgünüm:

yaa dilnur sende de oluyomu hiç böle göbeğin alt tarafında aşağıda kıpırtı gibi seğirme sürekli olmaya başladı rahatsız olmaya başladım bende ne var diye sor dum daha önce kimsede yokmuş

ya kızlar ben kaçırmışım şu yasaklı muhabbeti üstten üstten fazla derine dalmadan anlatabilicek kimse varmı aranızda meraktan çatladım :1no2:

cnm bi tane dengesiz başbakan gebersin yazmış bende özelden ikaz ettim polemiğe girmeyim diye ve eksi rep verdim:dilcikar:

sonra başkalarıda ondan cesaret alıp konuşmaya başlayınca bende söyledim bişeyler:mymeka:
bu arada devreye avukatım olarak dilnur girdi:1closedeyes:
oh eyi ettim mesajım silinene kadar bikaç kişi okudu:lepi:

kız vildan nerdesin dünyayımı satın aldın hala gelemedin kaydirigubbakcemile

yok şikerim dünyayı alacak para nerde :delphin:
sebze meyve ülee:1closedeyes:
kociş film kiralamış şincik dvd izliycez-tatlicadiarzu-
bize iyi eğlenceler görüşürük kıslar:lepi:

vildan gördüm seni kaçamazsın heeeeeeeeee:))kaydirigubbakcemile

saracım kociş çağırıyo gitmek zorundayım :a015:
inşallah yarın görüşürük okiş
ikinizede by byy diloşla sana zaten başka kimse yok kime deyimkaydirigubbakcemile3

ikinizede by byy diloşla sana zaten başka kimse yok kime deyimkaydirigubbakcemile3

tamam vildoşum sat bizi ohhh git kocişe zaten tektimsenağlama güle güle yarın görüşürük..hadi sen git ben takılırım böleeeee-tatlicadiarzu-

Bizim kocişimiz evde değil diye hava mı atıyon :mymeka:
Sarada sesimi duymuyo zaten Çok üzgünüm çoook
Sana iyi eğlenceler iyi seyirler canım görüşürüz Şeniz

halen adet olamadım da sara korkuttu beni napcam ben yaw :delphin:
burda ekince diye bir arkadaş vardıya fransadan 3 aydır adet olmuyordu içerde kist oluşmuş ve yırtılmış ameliyat demişler bende artık 2 aya yaklaştım ondan tırstım biraz daha öncede olmuştu doktor normal demişti ama yine tırstım işte :çok üzgünüm:

kızz tatlı cadılar.(escales ve dilnur) ben geliyom siz yoksunuz bakıyom çıkıyom ben gidiyom siz geliyosunuz ben 5-10 dk bekledim gittim .dilnurcum korkmaa ben sadece önlemini al diyorum senin için geç olmasın .yarından tez yok gidiceksin ama yoksa:mymeka:yaaa.

escalescim biliyorum evde net yok giremedin bugün .yarın hemen gel testinide yap artık tekrarlaa sabah.Şeniz

Back
X