Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Adamın birinin evinde yangın çıkmış. Komşuları yardıma koşmayıp olayı seyretmeye başlayınca iş başa düşmüş.. ılk önce oğlunu yangının içerisinden çıkarıp dışarda beklemesini söylemiş. Dalmış tekrar duman ve ateşin içerisine, kızını çıkartmış dışarıya. Sonra karısını, sonra köpeği ve kedisini. Daha sonra dışarı hiçbir şey getirmeden 3 kere daha içeri girmiş çıkmış. Onu seyreden komşularından biri sormuş: - Niçin yanan eve girip çıkıyorsun dışarı hiçbir şey getirmiyorsun?" diye. - "Kayinvalidem içeride!" demiş adam; "arada bir girip çeviriyorum!".

:jeyyar:

Kızlar bende hamile kalmak isteyenlerdenim.

eyleyse hoşgeldün aramısa a.s.

eğer hamile kalmak istiyorsan dediklerimizi yapacaksın aksi taktirde asla bebeğini göremezsin yarın sabah erkenden dediğimiz yere 10.000 doları getir polis falan çağırırsan sonra demedi deme :roflol::roflol::roflol:

inş. kalırsın canım gamyoncuiremsu

yawww hemşom senin bi cücüğün falan varmı yoksa tedavi mi görüyorsun?
Anadolu hastanesinde mi gidoorsun anlat bağalım :delphin:

hee şekerim 1 kızım var 8 yaşını bitirdi 9 a doğru koşuyo:nazar:
ilk tedavimi yani kızım için gittiğim zaman ruhnaz hanıma gitmiştim ...ondan sonuç aldım
kimse ruhnaz hanımı sevmiyo ama kadınla benim aramda çok güzel bi elektrik var iyi anlaşıyoz
neyse geçen ay sancılandığım için gittim kist vardır diye
varmış hemide kocaman 7 cm
kontrol altında ol dedi bağa....bidahaki ay yine gel kendiliğinden geçmezse ilaç...yine geçmezse son çare ameliyat dedi
ameliyata gerek kalmaz inşallahta bu arada orayada not aldı bebek istiyo diye:jeyyar: bana sormadı bile
istiyomusun dedi...bende isteyim bari dedimsırnaşık şey

sagol vıldancım deyıyım ben bunu
bende acaba usuttummu dedım aksam yatmadan sobatı ıyıce yaktım coraplarımıda gıydım ıhlamur falanda ıctım ama banamısın demedı gunduzlerı cok olmuyo ama yataga gıreyım hemen baslıyo anlamadım yaa nasıl seydır
bende daha once gastrıt vardı ama gıc bole sey yasamamıstım belkı ondan olabılır

canım bi doktora git ihmal etme gaz sancısıysa eğer için rahat eder en azından
başka bişey olmasın cnm

kız vildoş ikidebir yaşlısın deme 3 ay sonra senide görücez ozaman bende senle dalga geçerim bak :mymeka: 7 HAZİRAN UNUTTUM SANMA

hayatım benim ruh yaşım 20 henüzsüprizzzzz
asıl yaşıma ne bakıyon sen:içelim:

sağol vıldan günaydın .tmm varsa kalsın:))
çok üzğünüm burda test yapamdım daha var ama adete 4gun var ama ara arar acıalr hissettryor olacam adet.ve inanılmaz üzğünüm ben anne olamıcam bunu anladım emınımmmmmmmmmm:((((((((((((8

karamsarlığa kapılma herşeyin bir zamanı var cnm
tedbir bizden takdir allahtan
aciz kuluz biz bir tüyünü yaratamayız o çok istediğimiz bebişlerin
rabbim layık görsün versin inşallah
bak bana ben hiç umudumu yitiriyommu

bazen kendimi kısır koyun gibi hissediyom ama olsun buda benim bu dünyadaki imtihanlarımdan biri:bbo:

triyandafil fıkran komikti rep veremiyom yorulmuşum istiraat etme lazımmış

ZRAıL

Kadının biri, 46 yaşındayken kalp krizi geçiriyor ve hastaneye kaldırılıyor.
Ameliyat masasındayken, ölüme yakın, birden bir Hayal görüyor.
Azraili görüyor ve soruyor:
'Benim saatim geldimi?
'Azrail cevap veriyor:
'Hayır, senin daha 43 sene, 2 ay ve 8 günün var'.

Narkozdan uyandığında, estetik yaptırmaya karar veriyor.
Yüzünü gerdiriyor, dudaklarını doldurtturuyor ve Göğüslerini düzelttiriyor.
Kısacası:
'Yeniden doğmuş gibi'Daha uzun bir süre yaşayacağını bildiği için şimdi, o kadar ameliyatın değdiğini düşünüyor.
Son ameliyattan sonra, hastaneden tamamen yeni bir insan gibi çıkıyor.
Tam karşıdan karşıya geçiyorken ambulans çarpıyor ve ölüyor.
Azrail'e soruyor:

'40 seneden daha fazla yaşayacağımı söylemiştin.
Neden o zaman bana o ambulansın carpmasini engellemedin?
Azrail cevap veriyor:
'Kız, allah canını almasın ben seni tanıyamadım...!

ZRAİL

Kadının biri, 46 yaşındayken kalp krizi geçiriyor ve hastaneye kaldırılıyor.
Ameliyat masasındayken, ölüme yakın, birden bir Hayal görüyor.
Azraili görüyor ve soruyor:
'Benim saatim geldimi?
'Azrail cevap veriyor:
'Hayır, senin daha 43 sene, 2 ay ve 8 günün var'.

Narkozdan uyandığında, estetik yaptırmaya karar veriyor.
Yüzünü gerdiriyor, dudaklarını doldurtturuyor ve Göğüslerini düzelttiriyor.
Kısacası:
'Yeniden doğmuş gibi'Daha uzun bir süre yaşayacağını bildiği için şimdi, o kadar ameliyatın değdiğini düşünüyor.
Son ameliyattan sonra, hastaneden tamamen yeni bir insan gibi çıkıyor.
Tam karşıdan karşıya geçiyorken ambulans çarpıyor ve ölüyor.
Azrail'e soruyor:

'40 seneden daha fazla yaşayacağımı söylemiştin.
Neden o zaman bana o ambulansın carpmasini engellemedin?
Azrail cevap veriyor:
'Kız, allah canını almasın ben seni tanıyamadım...!

:roflol::roflol:Allah iyiliğünü versün hemü:roflol:

İsimlerimizidemi görmedin kaydirigubbakcemile3
bende diyom bu kız beni beğenmiyor mu CADIARZU Ama bana kötü de davranmıyo bilmeyeceğin hiç aklıma gelmemişti vildanın sayesinde bunuda öğrenmiş oldum kaydirigubbakcemile5sırnaşık şey

aaaaa bende ilk kez duydum repi kaydirigubbakcemile3 cahillik hee heee durun bende veriyim kaydirigubbakcemile4
saram günaydın şekerim .ben dün geldim tam çıktım sen gelmişsin görüşemedik.
bu arada seçim için bodrum yazmışlar seni.kız ne şanslısın işte hep gelmek istiyodun ya :jeyyar::jeyyar::jeyyar:allah sana şans vermiş yaaaa niye gelmedin cadı bizde kalırdın .kaynanamla ikinizi aynı odaya verirdim sarılır yatardınız.sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
günaydın beryoşum nasılsın bugün gezmek iyi gelmiş sana ,evet sen çıkmışsın ben girmişim görüşemedik. yaaaaaaa sorma deliler ya muğla bodrum ,kumla mahallesi diye yazıyo enteresan yuuhh dedim .heeeeee yatardık kayınvalidenle .ben onu güldürmekten bayıltırdım sende kafanı dinlerdin biraz. heeeeekaydirigubbakcemile3sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
günaydın citos...hakca...dilnur...beryal...sara...triyandafil...escales...okyanus....pink rose...hlymms...huzeyfe...dyd...rufeyde...nilüfer..............valla kızlar aklımda bu kadar kalmış
unuttuğum olabilir kusura bakmayın
topiğimizin bütün güzel bağyanlarına günaydıııınn
günaydın vildoşummm. nassın iyimisng hatın kızz oyyyyh tığandım haaa.bu ara kansızım herhalde ondan.
hg hlymms,ayla,benbilirim,sara,nassınız iyimisiniz sengözlerimebaksanab
citosumm günaydın nasılsın bakiyim .gerçi sormama gerek yok pek neşelisin tabiiiiiii yüzük var parti var sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey biz zavallı:çok üzgünüm::çok üzgünüm: kriz dolayısıyla pek hediyeleşemiyoz .ohh ohh pek güzel.Şeniz
&ayla& hoşgeldin cnmŞeniz

sara ne yapıyon geçmişmi okuyon boş ver son sayfaya gel yawkaydirigubbakcemile4

pinkrose ablam sendemi geçmiş okuyon:jeyyar:
şu fakire bi sadaka:çok üzgünüm:

heeeeeeeee napiyim ben akşamdan beri yokum 2 gündür olmayanlara allah kolaylık versin.gıızzz bende çok cahilim bende kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bilmiyodum repi amaaaaaaa öğrendiimm hemen geliyo puanlar sıkı durun (sara ten puant) Eurovision yarışması gibi oldu hekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cnm ben daha adet olmadım nısanın 7 sınde benım adet tarıhım ama adet olucam galıba belırtılerı basladı

senin belirtileri var bende tık yok valla beryalin dediği gibi biraz daha geçerse doktora gitcem ben b gidişle bide meraklanmaya başladım göğsüm falan sağlam ağrıyor

ama nedne olmuyor ya eylulden bu yana.. ozmaan ben hazırana kadar beklıyıp doktora gıdıcem 1yılı beklemem gi t gide umutlarım söndu

sara ne repi anacım ben fransız kaldım muhabbete ula bir şeyler yazın yoksa intahar etcem yoksa beni görmüyormusunuz ya ağlıycam valla ha

Back
X