Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

meraba canım ya örnek çikarıyodum o yüzden bakamadım zaten kimsede kalmamş o zaman bende kaçtım kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4

Bakın kızlar komşu topiğe gittim ne buldum gece gece kaydirigubbakcemile3
ben uğraşırım diyene yöntem etkili galiba baya hamile kalan olmuş şimdi okudumda

adetiniz bittikten sonra buyuk bır tencerenın ıcıne yarım kilo kadar süt koyup birdemet maydanoz doğruyorsunuz.bunu ocağa koyup kaynamasını bekliyorsunuz.üzerinden buharlar çıkması lazım.sonra bunu yere koyun.elinize büyük bir çarşaf alın.onu belinize sararak bu buhara bacaklarınızı açarak çömelin.tabii üzerinizde giysi olmamalı.ve dikkat edin yakmayın cildinizi.artık buhar çıkmayınca yine biraz ocağın üstünde tutun aynı işlemi uygulayın.
bu ıslem gunde 3 defa 3 gun boyunca yapılıyormuş üşütmemek lazımmış
birde süt yerine suyla deneyenlerde var onlarda sonuç almışlar ama her iki yöntemlede sınıfta kalanlarda var tabi :delphin:
Ama bu yöntem yumurtlama,hormonal vb gibi durumlarda değil daha çok tüplerinde tıkanıklık yaşayanlara iyi gelecektir diye de belirtmiş arkadaşlara.s

Deneyin demiyorum sadece dikkatimi çekti paylaşmak istedim duyan varmı aranızda paylaşırsanız sevinirim yerimseniben

neyse bende yatıyım artık hepinize iyigeceler mirmirmirmir

günaydın herkese ben hasta ölüyom birazdanda kaynanamlara gitmek için çıkacaz herkese iyi hafta sonları by byy

naber escales???
cumartesileride çalışıyormusun canım???
buarada soğan kürüne adet olmadan 15 gün önce başlanıyor sanırım..15 gün içiyorsun bırakıyorsun...

naber escales???
cumartesileride çalışıyormusun canım???
buarada soğan kürüne adet olmadan 15 gün önce başlanıyor sanırım..15 gün içiyorsun bırakıyorsun...

evet çalışıyorum canım adet düzensizliği için yazıyor ya ben ondan yapayım diyorum aslında ama içebilirmiyim işte o sorun var

ilk gün içmesi zor gelir belki..gözünü burnunu kapa bikerede iç canım...3.günden sonra tadına alışırsın:emir_bebek::emir_bebek: şifa niyetine:emir_bebek:

birde önemli bir açıklama yapmak istiyorum sahsım adına ben burda bulunan hiç kimseyi küçümseyip aşağılayıcı davranışlarda bulunmadım 2 kişi hariç onlarıda aşağılamadım sadece hoşlanmadığımı belirttim bana olan kinlerini sizleride alet ederek şahsıma karalayıcı yazılar yazdılar burası paylaşım alanı tabiki herkes dertlerini burada yazıp paylaşacaklar kimsenin buna karışmaya hakkı yok beni iki yüzlü olarak lanse ettiler ben kimsenin hakkında iki yüzlülük yapmadım bu topiği ağlak diye beğenmedimi belirtmişler ben öyle birşey hiç bir zaman yazmadım vildanla bazen aramızda şakalaşma babında geçen yazılar abartılarak aleyhimde kullanıldı bu yazıyı size kendimi acındırmak için yazmadım bazı yanlışlıkların benim ağzımdan duyulmasını istiyorum ve sizlerden şahsım adına özür diliyorum ayrıca bu topiğe ilk geldiğimde bende sorunlarımı burda sizlerle paylaştım sevinçlerimide öyle iki kişi öyle dedi diye ben burda sizleri bırakacak değilim sizler benim kader arkadaşlarımsınız hepinizi çok seviyorum

Son düzenleme:
günaydın hanımlar nasılsınız bakalım
bir kaç gündür giremiyordum nasıl yeni hamişlerimiz varmı
kendinize ve bebişlerinize iyi bakın sevgiyle

birde önemli bir açıklama yapmak istiyorum sahsım adına ben burda bulunan hiç kimseyi küçümseyip aşağılayıcı davranışlarda bulunmadım 2 kişi hariç onlarıda aşağılamadım sadece hoşlanmadığımı belirttim bana olan kinlerini sizleride alet ederek şahsıma karalayıcı yazılar yazdılar burası paylaşım alanı tabiki herkes dertlerini burada yazıp paylaşacaklar kimsenin buna karışmaya hakkı yok beni iki yüzlü olarak lanse ettiler ben kimsenin hakkında iki yüzlülük yapmadım bu topiği ağlak diye beğenmedimi belirtmişler ben öyle birşey hiç bir zaman yazmadım vildanla bazen aramızda şakalaşma babında geçen yazılar abartılarak aleyhimde kullanıldı bu yazıyı size kendimi acındırmak için yazmadım bazı yanlışlıkların benim ağzımdan duyulmasını istiyorum ve sizlerden şahsım adına özür diliyorum

hayırlı sabahlar canım ben özür dilenecek kadar aranızda ne yaşandığını hiç bilmiyorum ama çokta merak ediyorum merağımı bağışla ama biraz meraklıyımdır burdan söylenemeyecek kadar özelse eğer özelden yazarsan merağımı gidermiş olucan şimdiden çok teşkür canım :1no2:

günaydın kızlar yeni gelenler hoşgeldiniz bende çok eski sayılmam ama işte.hihoyyythihoyyyt

Back
X